Προς το περιεχόμενο

panosvo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  27
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ panosvo

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 03/12/1971

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Να σου πω ήθελα να δοκιμάσω το game pass Και αγόρασα την προσφορά που έχει για ένα μήνα με 9€, στην συνέχεια ζήτησα όμως refund Και μου έδωσε τα λεφτά πίσω. Οπότε μπορώ να κάνω τους 26μήνες game pass ultimate, απλά θα πληρώσω 12,99€ για την μετατροπή, αντί για 1€. Επίσης όταν τελειώσουν οι 26 μήνες, για να μπορέσει κάποιος να επωφεληθεί από την μετατροπή GOLD σε GAME PASS, μάλλον θα γίνεται με νέο λογαριασμό, εάν ισχύει ακόμη η προσφορά; Τέλος πάντων μέχρι τότε βλέπουμε.
 2. Καλησπέρα, έχω βάλει 26 μήνες xbox line gold, με κωδικούς από Βραζιλία, θέλω να το κάνω αναβάθμιση σε ultimate pass, Μου βγάζει αρχικά ότι θα στοιχίσει 1€, και στην συνέχεια με ξανασυνδέει με τον λογαριασμό μου και μου λέει 12,99€. Υπάρχει τρόπος να κάνω την αναβάθμιση με 1€ (πχ VPN Κλπ...) Εάν δεν υπάρχει και πατήσω την προσφορά 12,99€, τότε θα χρεωθώ με 12,99€ αρχικά και μετά για 26 μήνες θα έχω game pass ultimate και όταν τελειώσουν αυτοί θα χρεώνομαι με 12,99€/μήνα;
 3. panosvo

  Φίλτρα νερού

  Σχετικά με αγορά από εξωτερικό , έχω πάρει τουλάχιστον 5 φορές φίλτρα CBR-2 PENTEK, από Αμερική , κούτα 12 τεμ, με τιμή κάτω από το μισό όσο τα πουλάνε εδώ, μόνο δύο φορές πέρασε τελωνείο και σε αυτήν την περίπτωση πάλι βγήκαν ποιο φτηνά.
 4. panosvo

  Φίλτρα νερού

  Ευχαριστώ για την απάντηση, καμία πηγή για αγορά από εξωτερικό έχουμε;
 5. panosvo

  Φίλτρα νερού

  Καλημέρα, έχω διπλό φίλτρο κάτω πάγκου, συνήθως βάζω ως πρώτο ένα φίλτρο 5μm και στην συνέχεια εάν 0,5μm. Ως 0,5μm βάζω το Pentek SCBC-10. Εάν βάλω και στις δύο θέσεις το Pentek SCBC-10 θα έχω καλύτερο αποτέλεσμα; Είδα και αυτά που προτείνετε στο σιτε όπως πχ Doulton Ultracarb® Imperial Slimline OBE 0,5μm, αυτό θεωρείται πολύ καλύτερο από αυτό που βάζω; Θέλω απόψεις για τα παραπάνω 1ο σε Θεσσαλονίκης Καλαμαριά(Άγιος Ιωάννης) και Αμυγδαλεώνας Καβάλας (εκεί έχω βάλει διπλό Pentek SCBC-10, γιατί το νερό έχει οσμές, γενικά κάνει καλή δουλειά αλλά όχι τέλεια.)
 6. panosvo

  Ζητείται redmi 3s με σπασμένη οθόνη

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 01/07/2020 08:56 πμ

  • ΖΗΤΗΣΗ
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ζητείται redmi 3s λειτουργικό με σπασμένη οθόνη. Περιοχή Θεσσαλονίκης

  15,00 €

 7. panosvo

  Tvbox Cooling mod ( πατέντες ψύξης)

  Όχι ακόμη, αν και προτιμώ την υγρόψυξη, δηλαδή να χρησιμοποιείς υγρό χημικό με καλλύτερα χαρακτηριστικά για την ψύξη και όχι ύδωρ (νερό).😉
 8. panosvo

  Tvbox Cooling mod ( πατέντες ψύξης)

  Το έκανα λειτουργικό. Γιατί μεγαλύτερη σημασία έχει να είναι λειτουργικό και όχι όμορφο.😀
 9. panosvo

  Tvbox Cooling mod ( πατέντες ψύξης)

  Καλησπέρα, έκανα Mod σε ένα Beelink GT1 ultimate. Αρχικά σε θερμοκρασία δωματίου 28,5oC τρέχοντας το SMPC kodi και παίζοντας ταινία 1080p , οι θερμοκρασία του επεξεργαστή σε 15 λετπά ήταν 60oC. Με το mod αφαίρεσα την μεταλλική πλάκα, καθώς και την μεταλλική καλύπτρα πάνω από τον επεξεργαστή και κόλλησα με arctic silver glue δυο συστατικών ψήκτρα απευθείας στον επεξεργαστή. Επίσης έβαλα από μια μικρή ψήκτρα και στις μνήμες. με την ψήκτρα τοποθετούμε το κουτί με πάνω μέρος κάτω και την ψήκτρα να προεξέχει προς τα πάνω, φωτό θα βάλω αργότερα. Το αποτέλεσμα σε ίδια θερμοκρασία δωματίου είναι στα 15 λεπτά 48oC, οπότε έχουμε μια μείωση 12 oC. Στα 45λεπτά φτάνει κοντά στους 50oC Και πάλι πολύ καλή μείωση γιατί αντίστοιχα με stock ψήκτρα ήταν πάνω από 60oC. Επίσης έκοψα το πλαστικό μπροστά από τον αισθητήρα του τηλεχειριστηρίου για καλύτερο σήμα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.