Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

fronimosd

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  40
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

18 Good

Σχετικά με fronimosd

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 17/02/1986

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλημέρα, επαναφέρω ξανά το θέμα γιατί θέλω τη βοήθειά σας στην επιλογή ενισχυτή. Αφού εγκατέστησα το bass shaker (ενισχυτής + shaker + hdmi audio extractor @https 🙏) ήθελα κάτι παραπάνω και αποφάσισα να φτιάξω ένα BOSS Platform (βλ. εικόνες). Τα μεγάφωνα που χρησιμοποίησα είναι αυτά. Το θέμα είναι ότι ο ενισχυτής που έχω τώρα για το bass shaker δεν τα σηκώνει. Μπορεί κανείς να μου προτείνει οικονομικό ενισχυτή; Ευχαριστώ πολύ!
 2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη βοήθειά σας για τη δυνατότητα εγκατάστασης bass shaker στο setup μου. Αυτή τη στιγμή έχω το Xbox One συνδεδεμένο μέσω Hdmi ARC με μια μπάρα Samsung hwr550 και το souround kit Samsung SWA8500S και τη μπάρα μέσω hdmi στον Benq W1050. Από ότι έχω διαβάσει κανονικά δεν γίνεται να συνδέσω το bass shaker (και γενικά οποιοδήποτε ηχείο) σε ένα κλειστό σύστημα όπως αυτό που έχω. Αυτό που σκέφτηκα είναι να χρησιμοποιήσω ένα hdmi splitter μετά το Xbox, στη συνέχεια να συνδέσω τη μία έξοδο σε ένα hdmi to rca converter, από εκεί σε ένα ενισχυτή και τον
 3. Μόλις είδα και το the Wolf Among Us διαθέσιμο στα free μέχρι τις 19/12.
 4. fronimosd

  OpenELEC subs σε Mp4

  Στο settings - video - subtitles νομίζω πρέπει να επιλέξεις τα Ελληνικά και στο character set επίσης.
 5. Χωρίς να είμαι απολύτως σίγουρος, σύμφωνα με αυτό: νομίζω πως είναι λάθος να πείς ότι δεν τους χρειάζεται. Απλά περιέχονται ήδη και δεν χρειάζεται να εγκατασταθούν επιπρόσθετα.
 6. Καλησπέρα, απ'οτι διάβασα δεν έχει προεγκατεστημένο DE γιαυτό και το startx δεν λειτουργεί. Αν ακολουθήσεις τα βήματα εδώ: http://docs.fedoraproject.org/en-US/Fedora/13/html/Installation_Guide/sn-switching-to-gui-login.html εγκαθιστάς όποιο DE επιθυμείς.
 7. Εγώ στο ίδιο έχω εγκαταστήσει Ubuntu 14.04 με gnome-flashback και είναι μια χαρά. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις την ράμ πρόσεξε να είναι Site: 1.35V και όχι Site: 1.5V γιατί δεν παίζει το δοκίμασα. Επίσης έχει μόνο ένα slot.
 8. δεδομένης της κατάστασης νομίζω είναι η πιο σωστή λύση. Χρηματικά θέλω να διαθέσω το δυνατόν λιγότερα. Θα δοκιμάσω αρχικά ένα tp link ap που είναι και δοκιμασμένο και αν δώ ότι ζορίζεται πετάω και ένα δεύτερο και όλα καλά. Ευχαριστώ για την απάντηση poulinos.
 9. Ευχαριστώ για την απάντηση. Και εγώ αυτό σκεφτόμουν μιας και το έχω χρησιμοποιήσει ήδη μια φορά το tp link σε ένα φίλο και είναι αρκετά ικανοποιημένος. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα είναι ικανό να εξυπηρετεί ταυτόχρονα 15 ίσως και παραπάνω clients, ικανοποιητικά.
 10. Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας. Θέλω να μοιράσω την σύνδεσή μου ασύρματα σε περίπου 8 διαμερίσματα η μέγιστη απόστασή τους από το router είναι τα 15 μέτρα. Μπορείτε να μου προτείνετε κεραία ή γενικότερα τον εξοπλισμό που χρειάζεται για να το πετύχω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας!
 11. fronimosd

  kali linux update

  Νομίζω ότι δεν είσαι root, γιαυτό δεν μπορείς να κάνεις το update.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.