Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

milios

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  124
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με milios

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.miliospap.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Προς ενημέρωση επειδή χθες πήρα το mi 11 lite 5G (παραγγελία μέσω internet και παραλαβή & πληρωμή μέσω κάρτας στο κατάστημα), τα ευρώ επιστροφής πιστώθηκαν άμεσα στην κάρτα.
 2. Όμοια και εγώ πήρα από eneba μέσα στις γιορτές αργεντίνικο key για το Cyberpunk το οποίο και έγινε redeem χωρίς πρόβλημα μέσω VPN.
 3. Το αρχικό toner είναι αρκετά μικρότερο, αλλά δεν θυμάμαι το ακριβές ποσοστό επί του κανονικού Δεν ισχύει. Υπάρχει θύρα usb για σύνδεση με υπολογιστή ακριβώς πάνω από την ethernet, αλλά καλύπτεται από ένα μικρό αυτοκόλλητο και ίσως γι' αυτό δεν την παρατήρησε ο vlgeor. Προσωπικά με βόλεψε περισσότερο η ethernet αφού έτσι εξυπηρετείται όλο το δίκτυο.
 4. Πολύ καλές εντυπώσεις από το μηχάνημα. Το έχω περίπου 5 μήνες. Τα toners είναι τσιπαρισμένα και ομολογουμένως αρκετά ακριβά, αλλά πρόσφατα προμηθεύτηκα συμβατό high yield toner με 55€ από skroutz, το οποίο δεν χρειάστηκε όμως να βάλω ακόμα, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Σε αντίθεση με τον vlgeor, δεν μου τράβηξε έως τώρα καμία διπλή σελίδα. Επίσης το fax και το δίκτυο δουλεύουν απροβλημάτιστα (με καρφωμένες IP σε όλα τα μηχανάκια του δικτύου). Στα θετικά του ακόμα η εκτύπωση διπλής όψης, αλλά και η δυνατότητα σκαναρίσματος και αυτόματης αποστολής των αρχείων σε υπολογιστές του δικτύου,
 5. Ευχαριστώ το μέλος JohnnyX για την ενημέρωση της εκ νέου διαθεσιμότητας του κουπονιού. Μόλις έφυγε και από εμένα η παραγγελία.
 6. Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Το περίμενα εδώ καιρό να παίξει σε προσφορά για να προβώ σε αγορά.
 7. Αγαπητέ moderator, Σε καμία περίπτωση η απάντηση μου δεν ήταν σε ύφος ούτε ειρωνικό ούτε κρητικό προς τον φίλο gregdel. Κάθε άλλο μάλιστα. Προσπάθησα να δώσω στο υστερόγραφο μου χιουμοριστικό χαρακτήρα, ανεπιτυχώς όμως από ότι φαίνεται, λόγω της φτωχής Ελληνικής μου παιδείας μάλλον (για να μην παρεξηγηθώ χιούμορ κάνω ξανά). Αφού κάτι τέτοιο από ότι καταλαβαίνω δεν έγινε τελικά αντιληπτό, ζητώ συγνώμη από τον φίλο, αν τον προσέβαλα κατ' οποιοδήποτε τρόπο. Επίσης ως προς το δεύτερο σκέλος της απάντησης σας προς εμένα να επισημάνω ότι δεν αναφέρετε κάτι διαφορετικό από αυτά που έγραψα και
 8. Φίλε χωρίς να θέλω να σε τρομάξω, κανονικά 1GByte=230Bytes δηλαδή 1.073.741.824 Bytes ακριβώς. Με άλλα λόγια 16GByte αντιστοιχούν ακριβώς σε 17.179.869.184 Bytes. Για λόγους marketing και κόστους όμως όλες οι εταιρείες ανεξαιρέτως δεν κάνουν τις πράξεις όπως θα έπρεπε και θεωρούν ότι 210 δεν κάνει 1024 αλλά 1000 κοκ ! ! ! Έτσι για να το πω απλά, ανάλογα με τον αριθμό των τσιπ που χρησιμοποιούνται σε κάθε flash drive και τη χωρητικότητα του καθενός από αυτά, προκύπτει η συνολική χωρητικότητα του drive σε Bytes όταν προσεγγίσουν το ποσό του λανθασμένου τύπου. Υ.Γ. κάποιος δεν διάβαζε στο
 9. Δυστυχώς φίλε δεν μπορείς να το περάσεις δωρεάν και στο android αν το έχεις για ios. Το έχω και εγώ αγορασμένο στο ipad και αν και έχω ενεργοποιημένη την πρόσβαση και στα 2 stores με το ίδιο ακριβώς email πρέπει να το ξανά αγοράσω για το HTC One. Γενικά μπορείς να το εγκαταστήσεις σε παραπάνω από μία συσκευές αλλά που θα φέρουν το ίδιο λειτουργικό και θα έχουν ενεργοποιηθεί με το ίδιο email.
 10. Πολύ καλό το συγκεκριμένο μοντεμορουτεράκι. Το έχω εδώ και κάτι μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Σήμα καλύτερο από το USR9108 και NetfasterIAD2 που είχα και κλείδωμα ταχύτητας συγχρονισμού στα ίδια επίπεδα με το δεύτερο (το USR κλείδωνε λίγο χαμηλότερα).
 11. Καλό μου φάνηκε για τα λεφτά που ζητάει και επειδή ψαχνόμουν για νέο router με gigabit θύρες, το έριξα παραγγελία. Περισσότερα όταν με το καλό έρθει. Ευχαριστώ τον Carrion για την ενημέρωση.
 12. milios

  Box.com - 50GB για πάντα

  Να ευχαριστήσω και εγώ με την σειρά μου τον φίλο για την ενημέρωση. Πάνω στην ώρα ήρθε που ψαχνόμουν για το ποια υπηρεσία να επιλέξω.
 13. Ευχαριστώ τον φίλο android7 για την ενημέρωση. Την έριξα την παραγγελία. Μόλις έρθει θα επανέλθω με εντυπώσεις.
 14. Που ακριβώς πληρώνω τα 9€? Συμπλήρωσα την φόρμα στην Global Express μέσω του link της groupon και μου έδωσε Αμερικάνικη διεύθυνση +τηλέφωνο, αλλά πουθενά δεν έβγαλε για πληρωμή. Μόνο αν πατήσω το αγόρασε το από την groupon μου βγάζει την πληρωμή. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο καθώς δεν έχω πληρώσει κάτι μέχρι τώρα?
 15. Ευχαριστώ θερμά τον topic starter. Δεύτερη αγορά για σήμερα, μέσα από την ενημέρωση προσφορών του insomnia. Μία ερώτηση μόνο. Μετά την αγορά, πήγα στη nespresso για να προμηθευθω extra καψούλες. Εδειξα την απόδειξη αγοράς και με έγραψαν και στο club. Δεν μου είπαν τίποτα όμως για προσφορά που λέτε παραπάνω... Τι είναι αυτή η προσφορά; Να ξανά περάσω από Δευτέρα να απαιτήσω τίποτα;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.