Προς το περιεχόμενο

gmak13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  63
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

Σχετικά με gmak13

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 24/01/1972

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.281 προβολές προφίλ
 1. Οι superzoom είναι μια κατηγορία μηχανών που συνδυάζει τα μειονεκτήματα και των 2 ειδών. Έχουν το μεγάλο μέγεθοςτων DSLR , και την χαμηλή ποιότητα φωτογραφίας των compact. Για μένα ή compact με μεγαλύτερο αισθητήρα (πχ RX-100) ή DSLR. To zoom εντυπωσιάζει κυρίως τους αρχάριους και είναι χρήσιμο σε λίγες περιπτώσεις. Από την άλλη ,το ευρυγώνιο άκρο ενός φακού είναι πολύ πιο σημαντικό..
 2. gmak13

  [Soundbar] LG SH4D 300 Watt 99 ευρώ

  Για να έχεις έλεγχο μέσω TV , πρέπει η ηχομπάρα να συνδέται μέσω HDMI ARC θύρας και όχι οπτική.
 3. Καταρχήν η α6000 δεν είναι dslr , είναι mirrorless , ασύγκριτα μικρότερη με εφάμιλη ποιότητα. Χωράει για να καταλάβεις σε τσέπη μπουφάν! Όποιος θέλει να φωτογραφίζει και όχι να έχει απλά snapshots , η καλή φωτ.μηχανή δεν αντικαθίσταται από κανένα κινητό!
 4. Απλά έτρεχε μόνο με 2 πυρήνες λόγω ότι ο παλιός ήταν 2πύρηνος! Οπότε πήγα στο system configuration -----> boot ----> Advanced options και είδα ότι ήταν τικαρισμένη η επιλογή για 2 πυρήνες. Το απενεργοποίησα και όλα καλά!
 5. ¨Οχι το power management δεν το έχω αλάξει είναι στο balanced profil με default ρυθμίσεις. ΟΚ το πρόβλημα λύθηκε. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο βαρέθηκα να κάνω format τα windows 7 μετά την ανβάθμιση του PC οπότε τα windows είχαν κρατήσει τις ρυθμίσεις του παλιόυ επεξεργαστή (Ε8400). Τώρα όλα λειτουργούν κανονικά αλλά στο μέλλον με βλέπω για format ...
 6. Καλημέρα σας . Αγόρασα πρόσφατα τον ι5 4670Κ με την μητρική Asus Z87-K και όταν τρέχω το cpu-z παρατηρώ το εξής: multiplier : Χ34 Bus speed : 100 Core speed: 3400 Οι τιμές αυτές δεν μεταβάλονται ενώ από όσα γνωρίζω θα έπρεπε το σύστημα σε idle κατάσταση να ρίχνει το multiplier για οικονομία. Στο bios της μητρικής είναι ενεργοποιημένη η επιλογή EIST (Enchannced Intel SpeedStep Technology) και γενικά δεν έχω κάνει κάποια αλλαγή. Υπάρχει τρόπος να το κάνω να δουλέψει; Ευχαριστώ.
 7. gmak13

  Αγορα SSD

  Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις..
 8. gmak13

  Αγορα SSD

  Θ ήθελα μια διευκρίνηση παιδιά. Έχω την μητρική Asus P5k με Sata 2 .Μπορώ να συνδέσω τον Crucial M4 128GB , θα έχω πρόβλημα συμβατότητας ή απλά μειωμένες επιδόσεις;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.