Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

genius_13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  494
 • ΜΕΛΟΣ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

genius_13's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

468

Φήμη

 1. Το κολέγιο σου προσφέρει -συνήθως- αναγνωρισμένο bachelor , το Ιεκ σου προσφέρει μια βεβαίωση παρακολούθησης. Το κολέγιο κοστίζει για την ειδικότητα που θες περίπου 5κ τον χρόνο, και είναι 3ετης φοίτησης. Το δημόσιο ΙΕΚ είναι δωρεάν, το ιδιωτικό ΙΕΚ είναι περίπου 2.5κ τον χρόνο, και έχει 2ετη φοίτηση. Όπου και να πας, φοβάμαι ότι θα μάθεις ελάχιστα, το επίπεδο είναι τραγικά χαμηλό, οι περισσότεροι απλά δεν ενδιαφέρονται να μάθουν απλά θέλουν το χαρτί, οπότε αναγκαστικά οι καθηγητές οι οποίοι τις περισσότερες φορές είναι καλοί αναγκάζονται να ρίξουν ρυθμούς.
 2. Αναζητώ κάποιον με πολύ καλές γνώσεις σε Laravel, JavaScript, API's ώστε να υλοποιήσει από το μηδέν ένα προσωπικό μου project. Θα ήταν καλό αν έχει προηγούμενη εμπειρία με sports api. Θα του δωθεί ένα api (που έχει πολύ καλό documentation), θα πρέπει να τραβήξει τα δεδομένα (που ανανεώνονται συνεχώς), να τα εμφανίσει μέσα σε ένα table το οποίο θα πρέπει να είναι Fully customisable filters με Advanced sorting. Αυτό είναι το πρώτο κομμάτι του πρότζεκτ, τα υπόλοιπα prive. Υπάρχει προοπτική για πιο μακροχρόνια συνεργασία. Στείλτε μου PM με δείγματα δουλειάς, github, και αν έχετε δουλέψει με sports api.
 3. genius_13

  Χαζή ερώτηση για UFC

  Λογικό να πέσει, ο άνθρωπος δεν μπορεί να αντέξει χτύπημα στο συκώτι, είναι κέντρο κυκλοφορίας του αίματος, χάνεις επαφή με το περιβάλλον και σου κόβονται τα πόδια. Αν φας γροθιά από κάποιον που ξέρει να βαράει σωστά, έχεις καληνυχτίσει στην πρώτη.
 4. Παρτά και κάνε τα δωρεά στο χαμόγελο του παιδιού ή σε οποιοδήποτε άλλο οργανισμό.
 5. genius_13

  Σελίδα HTML

  Προσαρμόζεις ανάλογα.. a:link { text-decoration: none; } a:visited { text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; } a:active { text-decoration: underline; }
 6. genius_13

  Σελίδα HTML

  Ανάλογα με τα χρώματα που θες ανά περίπτωση. /* unvisited link */ a:link { color: red; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: hotpink; } /* selected link */ a:active { color: blue; }
 7. Ο φίλος νομίζω αναφέρεται σε theme builders. Κάποια themes χρησιμοποιούν δικούς τους builders, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον.
 8. genius_13

  Cosmote tv

  Ισχύει ότι είπε ο Αριστείδης, δεν μπορείς να δεις στην τηλεόραση μέσω του TV Go.
 9. genius_13

  Adidas Sales & Extra -20%

  UPDATE: Ο πρώτος νικητής @takinio έχει πάρει ήδη κουπόνι από άλλο μέλος οπότε δεν το χρειάζεται , ξανά έτρεχα την κλήρωση και ο νικητής είναι ο @Sterg_ Έχεις ΠΜ.
 10. genius_13

  Error WP-ADMIN

  Οκ , διέγραψε τα εξής αρχεία db.php advanced-cache.php wp-cache-config.php object-cache.php The entire “wp-content/cache” Directory και από το .htaccess αρχείο σβήσε ότι υπάρχει ανάμεσα σε #BEGIN W3TC Page Cache core” και “#END W3TC Page Cache core”.
 11. genius_13

  Adidas Sales & Extra -20%

  Ανάθεμα την στιγμή που είδα το θέμα 😆 Έχω ένα-δύο κουπόνια που δεν θα χρειαστώ , για να μην μπλέκουμε με μηνύματα κάνετε reaction στο ποστ μου , θα βάλω τα ονόματα σας σε μια εφαρμογή και όποιον βγάλει .. Μέχρι αύριο το πρωί. 😎 * Να αξίζει τον κόπο ναι ; Μην είναι για ένα προϊόν ξέρω γω
 12. genius_13

  Error WP-ADMIN

  Διέγραψε και τα αρχεία advanced-cache και object-cache του φακέλου wp-content , και δες στο αρχείο db.php αν υπάρχει κάτι σχετικό με το w3, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ανέβασε το αρχείο εδώ διαγράφοντας όποια ευαίσθητα δεδομένα μπορεί να υπάρχουν (usernames/pass/db/ip) * Κράτησε backup των αρχείων.
 13. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Πέρυσι στον browser της Smart TV έπαιζε κανονικά σε εμένα. (LG50UK)
 14. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Ναι, αυτό είναι το σωστό.
 15. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Τα πακέτα θα εμφανιστούν αυτόματα στα ρούβλια εάν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία αλλαγής IP. Το Hola περιέχει Ρώσικο Server δωρεάν. Καθάρισε και την cache ή δοκίμασε με άλλον browser μόλις αλλάξεις IP.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.