Προς το περιεχόμενο

genius_13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  492
 • ΜΕΛΟΣ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

467 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με genius_13

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. genius_13

  Σελίδα HTML

  Προσαρμόζεις ανάλογα.. a:link { text-decoration: none; } a:visited { text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: underline; } a:active { text-decoration: underline; }
 2. genius_13

  Σελίδα HTML

  Ανάλογα με τα χρώματα που θες ανά περίπτωση. /* unvisited link */ a:link { color: red; } /* visited link */ a:visited { color: green; } /* mouse over link */ a:hover { color: hotpink; } /* selected link */ a:active { color: blue; }
 3. Ο φίλος νομίζω αναφέρεται σε theme builders. Κάποια themes χρησιμοποιούν δικούς τους builders, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιον άλλον.
 4. genius_13

  Cosmote tv

  Ισχύει ότι είπε ο Αριστείδης, δεν μπορείς να δεις στην τηλεόραση μέσω του TV Go.
 5. genius_13

  Adidas Sales & Extra -20%

  UPDATE: Ο πρώτος νικητής @takinio έχει πάρει ήδη κουπόνι από άλλο μέλος οπότε δεν το χρειάζεται , ξανά έτρεχα την κλήρωση και ο νικητής είναι ο @Sterg_ Έχεις ΠΜ.
 6. genius_13

  Error WP-ADMIN

  Οκ , διέγραψε τα εξής αρχεία db.php advanced-cache.php wp-cache-config.php object-cache.php The entire “wp-content/cache” Directory και από το .htaccess αρχείο σβήσε ότι υπάρχει ανάμεσα σε #BEGIN W3TC Page Cache core” και “#END W3TC Page Cache core”.
 7. genius_13

  Adidas Sales & Extra -20%

  Ανάθεμα την στιγμή που είδα το θέμα 😆 Έχω ένα-δύο κουπόνια που δεν θα χρειαστώ , για να μην μπλέκουμε με μηνύματα κάνετε reaction στο ποστ μου , θα βάλω τα ονόματα σας σε μια εφαρμογή και όποιον βγάλει .. Μέχρι αύριο το πρωί. 😎 * Να αξίζει τον κόπο ναι ; Μην είναι για ένα προϊόν ξέρω γω
 8. genius_13

  Error WP-ADMIN

  Διέγραψε και τα αρχεία advanced-cache και object-cache του φακέλου wp-content , και δες στο αρχείο db.php αν υπάρχει κάτι σχετικό με το w3, αν δεν μπορείς να καταλάβεις ανέβασε το αρχείο εδώ διαγράφοντας όποια ευαίσθητα δεδομένα μπορεί να υπάρχουν (usernames/pass/db/ip) * Κράτησε backup των αρχείων.
 9. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Πέρυσι στον browser της Smart TV έπαιζε κανονικά σε εμένα. (LG50UK)
 10. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Ναι, αυτό είναι το σωστό.
 11. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Τα πακέτα θα εμφανιστούν αυτόματα στα ρούβλια εάν έχεις κάνει σωστά την διαδικασία αλλαγής IP. Το Hola περιέχει Ρώσικο Server δωρεάν. Καθάρισε και την cache ή δοκίμασε με άλλον browser μόλις αλλάξεις IP.
 12. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Ρώσικη IP κατά την επιλογή του πακέτου , μετά μπορείς να συνδεθείς απ' όπου θες, δεν υπάρχει περιορισμός.
 13. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Φτιάξε νέο λογαριασμό με άλλα στοιχεία. Αλλιώς όντως δεν σε αφήνει και πρέπει να περιμένεις να λήξει η περυσινή συνδρομή.
 14. genius_13

  Euroleague TV συνδρομή (Νέο)

  Ρώσικο IP + promo code 'ELBIRD' = 31 Ευρώ συνολικό κόστος
 15. Για να λέμε την αλήθεια, το δημόσιο το έχουν ξεχάσει και όσοι αποφοίτησαν από δημόσιο πανεπιστήμιο...😂 Γενικότερα τα παιδαγωγικά στην Ελλάδα από επαγγελματική αποκατάσταση , αυτή την στιγμή , είναι σε μαύρο χάλι. Οι περισσότεροι τρέχουν όλη μέρα να βγάλουν χαρτζιλίκι από τα ιδιαίτερα, στην καλύτερη σε κάποιο φροντιστήριο για 3 και 60. Η πραγματική ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι για το αν είσαι πραγματικά σίγουρη ότι θες να ακολουθήσεις αυτόν τον δρόμο...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.