Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gtee

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  10
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

6 Neutral

Σχετικά με gtee

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 11/02/1979

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  https://www.cssigniter.com

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Σπάσε το χρόνο σου σε 2 μεγάλα μέρη. Στο πρώτο μέρος ασχολήσου με το να βελτιώσεις τα tech skills σου και στο δεύτερο μέρος τα soft skills σου. Μπορεί να γίνεις / είσαι ο καλύτερος developer αλλά να μη μπορείς να αντιμετωπίσεις έννοιες όπως η ομαδικότητα, ο εγωισμός, η κριτική σκέψη, η πρωτοβουλία κλπ. Όλα αυτά δεν μπορούμε να τα δούμε μέσω του κώδικα σου (σε κάποιες περιπτώσεις μπορούμε). Φτιάξε ένα blog, φτιάξε ένα youtube channel, φτιάξε κάτι και δείξε μας πως το προσεγγίζεις όλο αυτό, όχι μόνο τεχνικά. Και μόνο που θα μπεις σε αυτή τη διαδικασία, είσαι ήδη μπροστά από το 80% όσων ψάχ
 2. @vadou χαχαχ, το έχω καταλάβει και συνεργάτες / φίλους με ίδιο background που αρχίζουν να ρετάρουν υπό πίεση τους τρολάρω σχετικά με αυτό το θέμα.
 3. @vadou Μα τι γίνεται με εσάς που έχετε τελειώσει φυσικό; Είμαι περικυκλωμένος από developers με το ίδιο background χαχ. Έτσι είναι. Βελτίωση, ανοιχτό μυαλό και λίγη ταπεινότητα can take you places.
 4. @alex723243 Ευχαριστώ πολύ Καλή φάση το android development και αν τελικά αποφασίσεις να καταγράψεις κάπου κάπως τη διαδικασία που ακολούθησες για να μάθεις τις τεχνολογίες που χρειάζεται για να μπεις στον χώρο, ενημέρωσέ μας για να την παρακολουθήσουμε.
 5. @alex723243 Πρόσφατα έκατσα και έφτιαξα ένα video στο οποίο καταθέτω τις απόψεις μου για το πως μπορείς να προετοιμαστείς ώστε να βγείς να ψάξεις για εργασία στο χώρο. Πλέον όντως μπορείς μέσα από videos, βιβλία κλπ να αποκτήσεις τη γνώση που χρειάζεσαι για να φτάσεις στο σημείο να διεκδικήσεις μια θέση. Παρόλα αυτά το σημαντικότερο όλων είναι πως θα τοποθετηθείς στην αγορά. Επίσης, αν μπορώ να σου δώσω μια συμβουλή μετά από σχεδόν 20 χρόνια στον χώρο, αποφάσισε με τι απ' όλα αυτά τα ωραία θέλεις να ασχοληθείς. Ευτυχώς πλέον το one man show έχει πεθάνει και οι πιθανότητες να βρείς ε
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.