Προς το περιεχόμενο

nikoskok1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  25
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

4 Neutral

Σχετικά με nikoskok1

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 15/01/1970

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.172 προβολές προφίλ
 1. Όπως πάντα ο Billy's βρίσκεται πίσω από όλους και όλα. Παρακολουθώ τον Billy απο το 80 και μετά. Θα πω το εξής. Ότι αγοράζει το κάνει για να έχει μονοπώλιο στην αγορά...χωρίς να κατηγορηθεί για αυτό. Ότι πιάσει ή θα το βάλει στην άκρη ή θα το μετατρέψει σε κάτι όπου θα ωφελήσει μόνο τον ίδιο και τα συμφέροντα του. Αξιόλογα προγράμματα και ιδέες πρωτοποριακές όπως το open source , workbenche και πλήθος άλλων θα μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας γιατί απλά δεν τον βολεύουν τον Billy στα σχέδια του.
 2. Το ποιο πιθανό είναι να έχεις δίκιο και να με ξεγελά η μνήμη μου , πάνε 35 και πλέον χρόνια. Ίσως γιατί όταν τα διαβάζαμε τότε πλαθαμε με την φαντασία μας μόνοι μας την ιστορία μέχρι το επόμενο τεύχος. Από φαντασία τότε είχαμε πολύ κάτι που λείπει από τα νέα παιδια .Εννοείται πως φταίμε εμείς για αυτό . Τα παιδιά κλεισμένα σε 4 τοίχους και τους πασαρουμε έτοιμη φαντασία μέσα από PlayStation και τηλεόρασή.
 3. Η ταινία αυτή και "ο πόλεμος τον κόσμων"με τον Galactus για μερικούς από εμάς ίσως είναι η ολοκλήρωση ενός παιδικού ονείρου. Θυμάμαι περιμέναμε να βγει μια εβδομάδα για να βγει η συνέχεια στο επόμενο κόμικ ή ο σπαιντερμαν να πάρει την εξωγήινη μαύρη ζωντανή στολή ή ο ντ. Ντουμ πήρε τελικά την δύναμη του Galactus. Φανταζόμασταν πως θα ήταν στο σινεμά και τρελενομασταν με την ιδέα να βγει στους κινηματογράφους. Στηνομασταν απέξω πρωί πρωί από το "πρακτορείο τύπου" έχοντας μαζέψει και την τελευταία δραχμούλα από το χαρτζιλίκι μας για να πάρουμε Αυτά τα κόμικ. Συγγνώμη αν σας ζαλισα με αναμνήσεις
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.