Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Asxetius

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  353
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με Asxetius

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/04/1972

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  ΓΗ,ΕΛΛΑΣ,ΔΡΑΜΑ
 • Απασχόληση
  Μηχανικός Διαστημικών Λεωφορείων

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Asxetius

  Αγορές από το εξωτερικό

  Δεν προσφέρει την πληροφορία ότι με εξωτερικό εκτελωνιστή εκτός UPS πληρώνεις λιγότερα? Τα joystick(4) που ήθελα είναι Αμερικάνικα, και δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο για την ώρα. Από όπου και να τα πραγγείλεις έρχονται από Αμερική. Ο εκτελωνιστής ήταν γείτονας του φίλου μου που τα παράγγειλε, οπότε δεν γνωρίζω αν πληρώθηκε ή δεν πληρώθηκε την αμοιβή του κ.τ.λ. Γράφω στον προηγούμενο πως και τι έγινε ακριβώς. Γράφω στον προηγούμενο πως και τι έγινε ακριβώς.
 2. Asxetius

  Αγορές από το εξωτερικό

  Aγορά joysticks από Αμερική αξίας 64.95€ με δωρεάν μεταφορικά. Ηρθαν με UPS στην Ελλάδα σε 1 μέρα και 18 ώρες H UPS ζητούσε για αμοιβή εκτελονισμού κ.τ.λ. 120€ Εγινε ο εκτελωνισμός εκτός UPS από γνωστό(εκτελωνιστής) με 50€
 3. Είμαι πολύ περίεργος για το τι γνώμη θα είχε ένας ψυχολόγος ή ψυχίατρος, για τα άτομα που βλέπουν διασκεδαστικό κάτι τέτοιο.
 4. Με τα LG, δεν υπάρχει πρόβλημα τα τελευταία 3 χρόνια με την υποστήριξη Ελλ.υποτίτλων. Με το USB, υπάρχουν άτομα που σύνδεσαν δίσκο μέχρι 500GB. Αλλά δεν δούλεψε σ'ολους. Σ'οσους δούλεψε ο δίσκος ήταν φορμαρισμένος σε FAT32. Το καλύτερο είναι να το δοκιμάσεις πριν το πάρεις. Ο Μέρφυ πάντα παραμονεύει(ο νόμος του μέρφυ)
 5. Απο την σελ. 11 του manual Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το πλήκτρο των Υποτίτλων SUBTITLE για 3 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Ο κωδικός της γλώσσας θα εμφανιστεί. Πιέστε <> για επιλέξετε έναν άλλο κωδικό γλώσσας μέχρι οι υπότιτλοι να εμφανιστούν σωστά και στη συνέχεια πιέστε ENTER.
 6. Μπορείς ν' ανοίξεις το αρχείο υποτίτλων και να αντικαταστήσεις το Ελληνικό "ν" με το Αγγλικό "v" v for vendetta
 7. 26-4-07 26-4-09 Το θεματάκι μας έχει γενέθλια. Εγινε 2 χρονών. Χρόνια μας πολλά -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Τσέκαρε την λίστα στο πρώτο post.
 8. Σ΄οσους υποτίτλους δεν πάιζουν άνοιξε το αρχείο με το notepad και κάνε save σε κωδικοποίηση Ansi.
 9. Δεν θυμάμαι να έχει βρεθεί κάποια λύση για το συγκεκριμένο μηχάνημα, εκτος της ενσωμάτωσης των υποτίτλων. Π.χ με το μαγικό προγραμματάκι του φίλου dhmk.
 10. Ο φίλος partsifal στο post #1184 αναφέρει...... "Προσθέστε και το Schaub Lorenz DVD-20398. Το είχα πάρει στις αρχές του καλοκαιριού από Electro World περίπου 20 ευρώ και παίζει μια χαρά τα ελληνικά SRT. Χαρακτηριστικά του σε PDF, εδώ."
 11. Δεν μας έχει αναφέρει ο φίλος τι ανάλυση είχαν τ'αρχεία >1GB
 12. Για το Philips DVP3142 υπάρχει firmware και θα το βρεις εδώ. Για το Sony RDR-VX420 δεν βρήκα για την ώρα κάποιο firmware οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το προγραμματάκι του φίλου dhmk. Πολύ γρήγορο και πολύ εύκολο. Οπως λέει και ο φίλος dhmk στο post # 2535 του greektvsubs....
 13. 200.000+ εμφανίσεις το θεματάκι μας. Αντε και στο 1.000.000 :lol:
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.