Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Astynax

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  88
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με Astynax

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Thessaloniki

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.969 προβολές προφίλ
 1. Αυτή τη στιγμή για παράδειγμα με το router έχω ping delay 72ms και 5% packet loss, και με το κινητό 58ms και 3% packet loss (σε πολύ μικρό δείγμα) Ενώ το πρωί και οι 2 συσκευές είχαν 0% packet loss και καλύτερες ταχύτητες.
 2. Το κινητό μου έχει 4g+ και πιάνει στην περιοχή, η οποία είναι όντως τουριστική και προφανώς τις μεσημεριανές/απογευματινές ώρες έχει παραπάνω κίνηση. Παρ' όλα αυτά όπως είπα, ούτε τον Ιούνιο, ούτε πέρυσι είχα τέτοια προβλήματα, με τον ίδιο εξοπλισμό, στο ίδιο σημείο. Οπότε ή το δίκτυο της Vodafone έχει προβλήματα, είτε λόγω περιόδου να έχει αυξηθεί η ζήτηση οπότε μειώνεται και το bandwidth. Το υψηλό packet loss, εξηγείται λόγω φόρτου ή δεν θα έπρεπε να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα?
 3. Το δοκίμασα περίπου 4 φορές την ώρα του προβλήματος, τις 3 ήταν το ίδιο, τη μία το κινητό είχε πολύ καλύτερη ταχύτητα, αλλά ο έλεγχος έγινε βιαστικά και μπορεί να ήταν στιγμιαίο. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολη εποχή, τα δίκτυα είναι επιβαρυμένα, το μόνο που θέλω να βεβαιωθώ είναι ότι δεν έχει κάποιο πρόβλημα ο εξοπλισμός ή κάτι άλλο που δεν έχει σχέση με το δίκτυο. Ευχαριστώ!
 4. Καλησπέρα σε όλους. Στο εξοχικό που είμαι, χρησιμοποιώ το παρακάτω 4g router TP Link Tl-mr6400 για δουλειά στο σπίτι και έχω μια SIM Vodafone με το παρακάτω πρόγραμμα: https://www.vodafone.gr/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/ Ενώ στο παρελθόν είχα πολύ σταθερή σύνδεση και καλή ταχύτητα, τις τελευταίες μέρες η Vodafone είχε κάποια προβλήματα σε όλη την Ελλάδα και επηρεάστηκα και εγώ προφανώς. Αλλά από την προηγούμενη Παρασκευή, τα προβλήματα συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Το πρωί ξεκινάει καλά, αλλά όσο πλησιάζει το απόγευμα η ταχύτητα
 5. Καλησπέρα, σορυ για την αργοπορημένη απάντηση δεν το είχα δει το μήνυμα. Δεν έχω ιδέα αν υπάρχει router update, δεν το δοκίμασα. Δεν μου είχαν πει και κάτι από την Cosmote οπότε δεν έγινε ποτέ. Πάντως οι πιθανότητες να συνέβαινε από αυξομείωση τάσης, μου φαίνεται είναι μεγάλες. Άλλαξα το παλιο ψυγείο και πλέον δεν έχω ούτε black out στην οθόνη που είχα αναφέρει.
 6. Δεν ξέρω τι να πω. Πάντως εγώ έχω πειστεί ότι το παλιό μου router επηρεαζόταν από αυτό. Το γεγονός ότι γινόταν κάθε μέρα την ίδια περίπου ώρα βέβαια είναι ένα μυστήριο... Αλλά σκέφτηκα ότι 10-12.30 ήταν η μόνη ώρα που ήμαστε και οι 2 στους υπολογιστές με όλες τις οθόνες ανοιχτές. Από 12.30 μεχρι 6 ήμουν μόνο εγώ, και το απόγευμα σταματούσα και συνέχιζε η σύντροφος μόνο μετά τις 6. Ίσως ο συνδυασμός πολλών συσκευών ανοιχτών και αυτό το περίεργο με το ψυγείο ταυτόχρονα, να ήταν που προκαλούσε αποσυνδέσεις.
 7. Από όσο φαίνεται τα προβλήματα έχουν λυθεί με το νέο router. Δεν είχαμε αποσυνδέσεις τις τελευταίες ημέρες. Παρ' όλα αυτά παρατήρησα κάτι στην 2η οθόνη της συντρόφου μου που δουλεύει και αυτή από το σπίτι και μου παραπονέθηκε ότι η οθόνη σβήνει στιγμιαία κάποιες φορές. Οταν παίρνει μπρος το ψυγείο μετά από ώρα που είναι σε "αναμονή" (ακούγεται το ανεμιστήρι που ξεκινά), τότε σβήνει στιγμιαία η οθόνη! Οπότε ίσως να επηρέαζε το παλιό router με τον ίδιο τρόπο που φαίνεται στην οθόνη, αν και καμία άλλη συσκευή (άλλες οθόνες, τηλεόραση, φώτα κτλ) δεν φαίνεται να επηρεάζεται... Αν πάντ
 8. Από Τετάρτη μέχρι και αυτή τη στιγμή, με το νέο router είχαμε μια επανεκκίνηση σε διαφορετική ώρα από την συνιθσμένη (6.30-7.00 απόγευμα). Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι πήρε πολύ περισσότερη ώρα να επανέλθει το ιντερνετ σε σχέση με το παλιό router, οπότε ίσως να μην ήταν το ίδιο πρόβλημα. Η ίδια μεγάλη καθυστέρηση έγινε και χθες το βράδυ που είχαμε μια διακοπή ρεύματος. Αφού ήρθε το ρεύμα αργούσε πολύ να συνδεθεί, οπότε μπήκα στο web interface, και είδα ότι έλλειπαν τα στοιχεία σύνδεσης ADSL (username/password). Το άφησα όπως ήταν και πήρε αρκετή ώρα να συγχρονίσει και να κατεβάσει ξανά
 9. Σήμερα παρέλαβα το SpeedPort Plus. Προς το παρόν όλα καλά. Θα περιμένω κανα 2-3 μέρες να δω πως θα πάει και θα ενημερώσω ώστε να βοηθήσω και τους υπόλοιπους που έχουν παρόμοια προβλήματα.
 10. Μάλιστα έχεις μπλέξει και εσύ... Έχεις διαπιστώσει ότι δεν είναι ηλεκτρολογικό το πρόβλημα? Δοκίμασες αλλαγές πρίζας κτλ? Εγώ δεν έχω προλάβει να κάνω τίποτα ακόμα.. Μια ερώτηση ακόμα προς όλους. Αν πέφτει όντως η τάση, με σταθεροποιητή μπορεί να διορθωθεί αυτό το πρόβλημα? Με κάτι σαν αυτό δηλαδή : https://www.skroutz.gr/c/1938/Voltage-Regulator.html?from=autocomplete&o=σταθεροποιητης+τασης
 11. To Power δεν σβήνει. Εκτός και αν είναι στιγμιαίο και δεν το καταλαβαίνω. Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια λειτουργία, δεν βρήκα κάτι στο router. Επίσης δεν είναι ακριβώς η ίδια ώρα κάθε μέρα, οπότε δεν νομίζω να σχετίζεται. Σήμερα/αύριο εκτός απροόπτου θα πάρουμε το νέο router, οπότε θα ενημερώσω αν επιλυθεί το θέμα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
 12. ΟΚ ευχαριστώ θα δω την πρίζα και θα προσπαθήσω να αλλάξω έστω δοκιμαστικά. Παρ' όλα αυτά αν ήταν κάτι σχετικό με πτώση τάσης, φαντάζομαι ότι θα γινόταν και άλλες ώρες, όχι μόνο 11-12 το πρωί. Εκτός και αν γίνεται και άλλες ώρες απλά επειδή δεν δουλεύουμε το βράδυ δεν το καταλαβαίνουμε. Παρ' όλα αυτά η επιμονή σε αυτή την ώρα είναι πολύ περίεργη... Από τις 8 το πρωι μέχρι τις 6-7 το απόγευμα γίνεται πάντα μονο μία φορά και εκείνη την ώρα.
 13. Θα προσπαθήσω να βρώ τέτοια πρίζα αν είναι λίγο δύσκολο με την διαρύθμιση του σπιτιού.. Την ώρα εκείνη είμαστε 2 στο σπίτι και δουλεύουμε στα PC, δεν κάνουμε κάτι άλλο που θα μπορούσε να τραβάει ρεύμα. Επίσης σήμερα παρατήρησα ότι λίγα λεπτα πριν γίνει η αποσύνδεση, είχε 2-3 μικρές "διακοπές" λίγων δευτερολέπτων, χωρίς να πέσει η σύνδεση.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.