Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

panosilio

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15 Good

Σχετικά με panosilio

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 05/05/1980

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Περιστέρι
 • Ενδιαφέροντα
  Υπολογιστές, Μπάσκετ, Μουσική, Κινηματογράφος

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.293 προβολές προφίλ
 1. Μόλις αποθήκευσα και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό κανονικά με την ίδια διαδικασία.
 2. panosilio

  Διαφορά σε μισθό

  Αυτό είναι πολύ σημαντικό που αναφέρθηκε, γιατί τα ιδιωτικά νοσοκομεία είναι πρώτα επιχειρήσεις και πρέπει να δουν αν συμφέρει οικονομικά να υπάρχει ένα τμήμα. Για να το συνδέσω με κάτι που γράφτηκε παραπάνω, στις περισσότερες των περιπτώσεων αυτές τα τμήματα είναι κατ' αποκλειστικότητα συντηρούμενα από το δημόσιο γιατί τα καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ. Μια ιδιωτική ασφάλιση, κατά 90% δεν καλύπτει χρόνιες παθήσεις, καρκίνους, αυτοάνοσα ( βλ σκλήρυνση) ούτε για νοσηλείες και ούτε για θεραπείες, γιατί μιλάμε για κόστος δεκάδων (και εκατοντάδων ) χιλιάδων ευρώ, και κατά περιπτώσεις για όλη την υπόλοιπη ζωή το
 3. Αυτό το thread είναι το πιο fun to read 1st world problem thread που έχω διαβάσει ποτέ. Και το λέω τέρμα καλοπροαίρετα. Δεν συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό της οδήγησης όπως οι περισσότεροι εδώ και δεν πολύ καταλαβαίνω αλλά πάντα ευχαριστιέμαι να το διαβάζω με ένα bonus ότι μαθαίνω πράγματα.
 4. Προφανώς η υπηρεσία δεν αφορά ανθρώπους που έχουν χρόνο και όρεξη να αναζητήσουν στο internet. Το βλέπω σαν υπηρεσία για ανθρώπους που δεν έχουν το χρόνο, τις γνώσεις αλλά θέλουν/διαθέτουν να πληρώσουν για να κάνει κάποιος άλλος αυτή τη δουλειά. Εδώ υπάρχουν ψιλικατζίδικα που πουλάνε υπηρεσίες λογιστικού γραφείου, why not και κάτι σαν αυτό.
 5. Ο άνθρωπος έφυγε γιατί αυτοκτόνησε η κόρη του, δεν τον έδιωξε κανείς https://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/zack-snyder-steps-down-justice-league-deal-family-tragedy-1006455 Εγώ ανυπομονώ γιατί τώρα θα δούμε το πραγματικό του όραμα και θα θυμίζει, αισθητικά, το Batman Vs Superman. Δεν είναι σίγουρο ότι θα αρέσει, αλλά το hype είναι μεγάλο.
 6. panosilio

  internet banking NBG

  Πάντως η Εθνική μας ανακοίνωσε, στους πελάτες εννοώ, με email ότι στο προσεχές μέλλον θα είναι απαραίτητο 2-factor authentication με δικό της authenticator που ετοιμάζει. Έτσι πέρα από το έναν τρόπο, touch-face-κωδικοί, θα αντικατασταθεί το OTP με τον authenticator της. Να δούμε και πως θα υλοποιηθεί αυτό.
 7. panosilio

  internet banking NBG

  Το πρόβλημα δεν είναι ότι σου λένε να έρθεις Ελλάδα για να βάλεις νέο νούμερο. Ελλάδα πρέπει να έρθεις γιατί έχεις ξεχάσει τους κωδικούς του internet banking σου και μάλλον δεν είχες ενεργοποιήσει και τον τρόπο που έχει η Εθνική για να κάνεις επαναφορά του κωδικού σου από το Website. Αν τώρα έχεις ξεχάσει και το username σου ΟΚ, πρέπει οπωσδήποτε να πας αυτοπροσώπος. Αν είχες πρόσβαση στο internet banking μια χαρά μπορείς απο το site να αλλάξεις και τηλέφωνο και να δηλώσεις και mail αλλά να ανεβάσεις αρκετά έγγραφα. Δεν είναι τέλειο σε καμία περίπτωση αλλά δεν ειναι και σαπάκι.
 8. Τηλεργασία με παιδιά στο σπίτι και με την υποχρέωση να γίνεται και homeschooling απλά δεν γίνεται, ειδικά στην περίπτωσή μου είναι σχεδόν αδύνατο. 2 ενήλικες και 2 παιδιά, 1η δημοτικού και νήπιο, και έχουμε λαλήσει 2 μήνες τώρα. Δουλεύω περισσότερες ώρες, και όχι 1 και 2, δουλεύω σ/κ, δουλεύω βραδυ, και φυσικά η δουλειά μου έχει αυξηθεί, δεν είναι ότι κάνω ότι έκανα πριν, κάνω περισσότερα λόγω της φύσης της δουλειάς μου τώρα έχω περισσότερη. Και φυσικά περιμένουν όλοι να ειμαι διαθέσιμος σχεδόν κάθε ώρα σε τηλέφωνο, viber, teams κλπ Όσοι τα έχουν βρει με παιδιά κλπ και σχολεία κ
 9. Νομίζω πως έχουμε μπερδέψει τι ισχύει όταν γίνεται μια αγορά από ένα κατάστημα ηλεκτρονικά και τι ισχύει όταν αγοράζουμε απο αγγελίες, πχ από το insomnia. Η μία αγορά, από κατάστημα, περιλαμβάνει παραστικά, απόδειξη αγοράς, φορτωτική κλπ και η όποια εταιρία courier αναλαμβάνει να μεταφέρει ένα προϊόν μεταξύ του πωλητή και του αγοραστή. Στην άλλη περίπτωση ένας ιδιώτης στέλνει σε έναν άλλον ιδιώτη κάτι. Η οδηγία της ΕΚΠΟΙΖΩ, που δεν είναι καθόλου παράνομη, αφορά σε αγορές από καταστήματα. Ακόμα και με φυσική παρουσία να αγοράσεις κάτι, από έναν ΚΟΤΣΩΒΟΛΟ πχ, αυτό το κάτι μπορεί
 10. Απαντάω ξανά, χωρίς κανένα ίχνος ειρωνίας. Το λάθος που κάνεις εσύ, και όλοι μας εν προκειμένω, είναι πως λές "να κολλήσω". Το θέμα δεν είναι να μην κολλήσεις εσύ, εγώ κλπ ο καθένας μας προσωπικά δηλαδή. Η καραντίνα δεν είναι για να μην κολλήσει ο καθένας μας ξεχωριστά. Είναι αναπόφευκτο να κολλήσουν αρκετοί άνθρωποι. Αυτό που πρέπει να διαφυλάξουμε όμως είναι να μην γίνει ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού, βλ Ιταλία. Δεν πρέπει να λογίζουμε τους εαυτούς μας ως υγιείς. Τέσπα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο προφανώς έχουμε τελείως διαφορετική άποψη.
 11. Θα σου απαντήσω σε πρώτο πρόσωπο για να βγάλει νόημα αλλά δεν απαντάω σε εσένα προσωπικά απλά θέλω να επιχειρηματολογήσω εναντίον της υποθεσης αυτής. Αυτή η υπόθεση είναι λάθος λοιπόν γιατί αν εσύ, που μένεις στην Αθήνα μετακινηθείς στον Ωροπό εν δυνάμει έχεις μολύνει ή κινδυνεύεις να μολύνεις και τον φούρναρη στην Αθήνα και στον Ορωπό. Αν μείνεις στην Αθήνα ο φούρναρης στον Ωροπό δεν έχει κανένα κίνδυνο από εσένα που αποφάσισες ότι θες κήπο και θάλασσα για την καραντίνα. Αυτό είναι η έννοια της καραντίνας. Να μείνουμε εκεί που είμαστε, μέσα στο σπίτι, για να μην διασπείρουμε τον ιο
 12. Φιλαράκια και άγιος ο Θεός. Ίσως η καλύτερη κωμική σειρά όλων των εποχών.
 13. Πάντως η περίοδος που ονομάζεται Old Republic είναι χιλιάδες χρόνια (~3000 με 3500) πριν τα γεγονότα των ταινιών, οπότε πως η High Republic είναι 4 αιώνες πριν τα γεγονότα των ταινιών αλλά ΚΑΙ προηγείται της Old Republic? Κάτι δεν κολλάει στο timeline.
 14. Καταλαβαίνω τι λέτε και οι δύο, παρόλα αυτά δεν μπορώ να κάνω κάτι τώρα
 15. Και τι το κάνει νόμιμο κατά τη γνώμη σου? Για να κατεβάσω το Office έπρεπε να κάνω login στην microsoft, έβαλα το κλειδί και μετά με άφησε να το κατεβάσω. Και μετά την εγκατάσταση έκανε και ενεργοποίηση μέσω internet την πρώτη φορά που άνοιξα μια εφαρμογή office. Αν αυτό το κλειδί δεν είναι valid δεν ξέρω τι μπορεί να είναι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.