Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

kfyros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.516
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.898 Excellent

Σχετικά με kfyros

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  P.Faliro

ΑΛΛΑ

 • Βιογραφικό
  Straight Male, Married, No children, αηδιασμένος με την Ελλάδα
 • Τοποθεσία
  P.Faliro
 • Ενδιαφέροντα
  Παρακολούθηση Μπάλλας (Ολυμπιακός και Ευρωπαϊκά), motoGP
 • Απασχόληση
  Senior IT Consultant

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Δεν καταλαβαίνεις και τίποτα. Οι πολλαπλοί πυρήνες σπάνια χρησιμοποιούνται από μία εφαρμογή, και τα γραφικά πάνε στη gpu οπότε... Από το dell με τον πρώτο i7 που είχα μέχρι το Δεκέμβριο, μέχρι το hp με τον i7 - 7500 που έχω τώρα , πρακτικά δεν βλέπω διαφορά στην απόδοση (και τα 2 με ssd , καλές κάρτες γραφικών με αυτόνομη μνήμη, και full hd οθόνες). Οι σημαντικές διαφορές για μένα είναι στην κατανάλωση την θερμοκρασία τον όγκο και το βάρος.
 2. βασικά όσοι έχετε nougat και πάνω, απενεργοποιείστε από τα apps ότι δεν θέλετε να τσεκάρουν. πχ. mic, camera, contacts, calendar, call history κλπ. δουλεύουν και χωρίς αυτά. Τραβάτε βίντεο από το κινητό και το στέλνετε με όποιο app θέλετε, δεν χρειάζεται να το γράψετε μέσα από app.
 3. αν δέχεται να κάνει ιδιωτική μίσθωση και οι παρεμβάσεις σου αφορούν χωρίσματα (γυψοσανίδες) και βαψίματα δεν χρειάζεσαι άδεια. Αν θες να χτίσεις - γκρεμίσεις τοίχους, χρειάζεται κάποια στατική μελέτη ενδεχομένως. Παρόλα αυτά , για να πειράξεις την ηλεκτρολογική εγκατάσταση , θα πρέπει να δώσεις σχεδιάγραμμα στη ΔΕΗ από αδειοδοτημένο ηλεκτρολόγο για να πάρεις ρεύμα. Νομίζω ότι αυτά τα βρίσκετε. Πρόβλημα θα έχεις αν έχει βιοτεχνικά-βιομηχανικά ρεύματα. Εκεί είναι τσιμπημένο το κόστος να κατεβάσεις την εγκατάσταση σε οικιακό και πιθανότατα δεν θα το δεχτεί ο ιδιοκτήτης.
 4. kfyros

  Ταμείο και 6μηνο οαεδ

  μπλέξιμο.. Καλή επιτυχία εύχομαι.
 5. kfyros

  Ταμείο και 6μηνο οαεδ

  σωστά. χαλαρά. Ας του ξηγηθει όμορφα ότι θέλει να φύγει και θέλει το ταμείο, και ότι πχ. θα κάτσει να εκπαιδεύσει αντικαταστατη κλπ, για να το δεχτεί κι αυτός. Αν δικαιούται αποζημίωση χλωμό το βλέπω βέβαια, γιατί πρέπει να κατατεθεί σε λογαριασμό. Εκεί θα πρέπει να του δώσετε τα λεφτά της αποζημίωσης στο χέρι για να το δεχτεί και να τα καταθέσει μετά στο μισθοδοτικο της .
 6. Για να καταλάβω, όταν έρθεις αθήνα θα ποστάρεις στο insomnia για να σου δίνουν οδηγίες πού θα πας και τι θα κάνεις; Άνοιξε το google maps και σου φέρνει κοντινά ξενοδοχεία , τιμές , διαθεσιμότητες, συγκοινωνίες, σημεία ενδιαφέροντος, τα πάντα όλα. βάλτο και στο κινητό να σε πηγαίνει μόνο του.
 7. kfyros

  Ταμείο και 6μηνο οαεδ

  Μην κάνετε λαλακίες και τσακωθείτε, γιατί μπορεί να σας καταγγείλει για δόλο, και να χάσετε και αποζημίωση και επίδομα. Κοιτάξτε να συνεννοηθείτε, αλλιώς ξεχάστε το επίδομα και παραιτηθείτε.
 8. ο τράκτορας είναι η "νταλίκα" η λεγόμενη. Δεν είναι το απλό φορτηγό. Πάνω του κοτσάρεις ρυμουλκούμενο.. Ούτε ντάτσουν είναι. Το ελαφρύ pick-up που λέει ότι θα εμφανίσει αργότερα είναι το "ντάτσουν"
 9. αν δε βαριέσαι να περιμένεις 2 μήνες.. αν επιλεγεί για τελωνείο θα καθυστερήσει αρκετά. και θα έχει επιβάρυνση (λογικά 3 ευρώ αν τη βάλουν στη μικρότερη κατηγορία αξίας).
 10. η τράπεζα όχι. Μπες στο taxis , πήγαινε στην προσωποποιημένη πληροφόρηση-->Ιστορικό πληρωμών , και ψάξε εκεί με αναζήτηση, μήπως βρεις την πληρωμή από το ποσό, και ζητήσεις κάποιο αντίγραφο από την εφορία. εκτός αν είναι άλλη κλήση
 11. kfyros

  Masoutis Ληγμενο Προιον !!

  αν θες να πάρεις τα χρήματα σου πίσω, πας με την απόδειξη και τα παίρνεις και τους ενημερώνεις για να είναι πιο προσεκτικοί. Τα ψυγεία με τα κατεψυγμένα δεν τα ανοίγουν συνέχεια, και πολύ πιθανόν να παράπεσε, να μην το είδε κάποιος υπάλληλος. αν θες να το κυνηγήσεις νομικά κάνεις αγωγή - μήνυση , τα σκας στα παράβολα και στους δικηγόρους που θα υποβάλλουν τις εγκλήσεις, και περιμένεις. η καταγγελία στον ΕΦΕΤ δεν θα σου αποφέρει κάποιο όφελος, αλλά κοινωνικό από τη στιγμή που θα προβεί σε ελέγχους στο κατάστημα. Το σίγουρο είναι , ότι δεν πρέπει να πας ζητώντας χρηματική αποζημίωση
 12. κλαίω... τρέχα κάνε αίτηση να γίνεις ceo της google μεγάλε, μη χάσουν το κελεπούρι.
 13. δηλαδή δε θα πούλαγες στην ΕΕ ; ούτε για στάνη δεν κάνεις. Αυτά δεν ισχύουν στο βαθμό που υπονοείς. Η Ευρωπαϊκή Ένωση στοχοποίησε αρκετές overseas πολυεθνικές λόγω του tax scam με την Ιρλανδία. Ουσιαστικά κοπανάει πρόστιμα για να μαζέψει το χρήμα που τους χαρίζει η Ιρλανδία. Γενικά προσπαθεί να μειώσει τους φορολογικούς παραδείσους , γιατί γίνεται αθέμιτος ανταγωνισμός μεταξύ κρατών. Εϊναι και διάφορα εσωτερικά συμφέροντα , φυσικά υπάρχουν και διαμάχες με τις ΗΠΑ κλπ. Δεν χτυπάει την Ιρλανδία για να μην την αποσταθεροποιήσει, αλλά μειώνει σιγά σιγά τις αθέμιτες πρακτικές της
 14. μαγικό φαίνεται αλλά προσπαθώ να καταλάβω τη χρηστικότητα.. δηλαδή παρατάω τον υπολογιστή μου ανοιχτό στο σπίτι, πάω γραφείο και συνεχίζω από εκεί που ήμουν; αν σώσω και κλείσω στο σπίτι, πως θα καταλάβει ότι δεν έχω τελειώσει , και θα με ρωτήσει για να κάνω resume ; πραγματικά δεν ξέρω τι χρειάζεται αυτό εκτός από disaster - recovery , αλλά δεν ξέρω αν κάνει για αυτή τη δουλειά.
 15. kfyros

  Κλιματιστικό

  Πχ. σε επιλεγμένη θερμοκρασία 26 βαθμούς, σε χώρο για τον οποίο επαρκεί το μηχάνημα, όταν έξω έχει μέχρι 34-35, και το κτίριο είναι επαρκώς μονωμένο. Αν δουλεύει συνέχεια θα κάψει παραπάνω, αλλά δε νομίζω να φτάνει τις 2κιλοβατώρες. Τα γράφει αυτά νομίζω στα χαρακτηριστικά του μηχανήματος, όχι ακριβώς έτσι..
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.