Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

rerresv

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    34
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με rerresv

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1976

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

  1. rerresv

    απόψεις

    2560 χ 1080 UW LG Στις ρυθμίσεις των γραφικών παίζω στο 7 διότι εκει έχω καρφωμένα 60 fps με Vsync αν πάω στο 10 ultra είμαι κολλημένος στα 30-60 . αν βγάλω το vsync παίζω απο 30-90 ανάλογα την περιοχή.
  2. Καλησπέρα έχω την εξής ερώτηση .θέλω να πουλήσω την rx 580 8gb που έχω τώρα και θα ήθελα την αποψή σας τι να πάρω μετά. το gaming που κάνω είναι μόνο το world of warcraft μόνο . λοιπόν σκέφτομαι μεταξύ μεταχειρισμένης 1070ti και 2060 new . η ανάλυση που παίζω είναι 2560 χ 1080 τι προτείνετε?
  3. Αθήνα Γαλάτσι. Αθήνα Γαλάτσι. Κοίταξα για καμένους πυκνωτες η φουσκωμένος αλλά τίποτα
  4. Υπάρχει τίποτα υπόψιν να την ψάξει κάποιος που επισκευάζει μητρικες?
  5. Ναι το ξέρω το έκανα μήπως και δεν δεχόταν την ταχύτητα ο επεξεργαστής
  6. Έχω 2 τροφοδοτικά τα έχω δοκιμάσει και τα δύο
  7. Το τροφοδοτικό είναι 1000 αρι καλό. Ναι δοκίμασα μια μια απλά δούλευε κανονικά και μετά σταματισε έχω κάνει Lear cmos. Τώρα δεν ξέρω αν φταίει το bios τι να πω Θελει ψάξιμο. Αλλά δεν νομίζω να είναι καμμένη Θα το δω ευχαριστώ πολύ εύχομαι να είναι αυτό
  8. Ναι με το που κάνει τα τεστ και βλέπω στο ψηφιακό επάνω 9Α σβήνει και ξανά και ξανά
  9. Το socket της μητρικής είναι τέλειο τα έχω δει με μικροσκόπιο usb για mofset και πυκνωτες δεν παίρνω όρκο δεν έχω προσέξει αλλά θα δω Και δεν έχω την gpu επάνω 😢
  10. Έχω υδροψυξη της Intel gigabyte Aorus 580 /8gb επεξεργαστή i7- 3770 /32 GB Ram G.skill κτλ κτλ Τώρα φοράει επάνω μια Intel dh67cl mobo Και 1000αρι τροφοδοτικό όχι κινεζικο
  11. Γύρω στα 100 ευρώ έχω βρει formula και gene στα 80
  12. Δεν με ενδιαφέρει το oc Και εξάλλου εχω και 32 GB Ram οπότε ολοκληρωμένο σύστημα
  13. Ψάχνω μητρική LGA 1155 maximus v formula or gene Για cpu i7 3770
  14. Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα με μία maximus v gene την πήρα μεταχειρισμένη και μετά από 3 μήνες ενώ άλλαξα την gpu μου απο r9 σε 580 σταμάτησε να bootαρει . cpu 2600k ram 16 gb g skill ddr3 1866 ξεκινάει κανονικά και μετα απο λίγη ώρα σβήνει και ξανα ανάβει ..... έκανα όλες τις απαραίτητες ενέργειες ,έβαλα την παλιά Gpu , έβαλα άλλες ram αλλά το ίδιο πάντα καμιά ιδέα ?
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.