Προς το περιεχόμενο

Giwrgos_M

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    171
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Giwrgos_M

  • Ημερομηνία γέννησης 10/08/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    https://www.tiktok.com/@pyrogeorge?_t=ZN-8wZJQtvLepK&_r=1

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Ενδιαφέροντα
    Pizza making at home

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.399 προβολές προφίλ

Giwrgos_M's Achievements

  1. Εγω έχω βάλει 5ποντους πάχος κεραβομαβμα και από κάτω. Το κάλυψα μετά με ένα φύλλο αλουμινίου να μην είναι εκτεθειμενο. Σίγουρα βοηθάει να μην έχει απώλειες αλλά θες και πορτάκι. Εγω μέχρι να ετοιμάσω την επόμενη βάζω το πορτακι. Επίσης έχω βάλει πυροπλακες 6cm πάχος οπότε αποθηκεύει μεγαλύτερη θερμοκρασία. Γενικά το έχω μονωσει περιμετρικά.
  2. Εγώ ανεβάζω γραμμάρια στα ζυμάρια και πάω 320. Ίσως κάνω την επόμενη και 340. Στα 280 βγαίνουν μικρές Οι πυροπλακες που έβαλα είναι 50cm φάρδος οπότε έχω περιθώριο και επίσης έχω το μεγάλο φτυαράκι
  3. Εγώ 75% δεν έχω πάει ποτέ και έχω ψήσει κοντά στις 1000 😂 Φίλε μου και με 63-65% υγρασία έχω πάρει αυτά τα αποτελέσματα.. Δεν ξέρω γιατί θέλετε τόσο πολύ υγρασία. Είναι δύσκολη η διαχείριση του ζυμαριου. Για μένα η ωρίμανση παίζει ρόλο
  4. Συγνώμη αλλά κάτι δεν μου κάθεται καλά. Συνολικο νερό 600γρ Αλεύρι 670γρ Δεν ξανά έβαλες αλεύρι; Έκανες σχεδόν 90% υγρασία? Επίσης η μαγιά είναι πάρα πολύ Εγω βάζω 3γρ φρέσκια στο ένα κιλό και τώρα με τη ζέστη 2.5γρ και πάλι φοβάμαι μην γίνουν μπαλόνια με τόση ζέστη.
  5. Το φουρνακι δεν είναι μόνο για πίτσα😁
  6. Πες μας ακριβώς τη διαδικασία και ποσότητες να σου πούμε που έκανες το λάθος. Αν ξεκινάς τώρα να κάνεις ζυμάρι για πίτσα δεν θα πας πάνω από 65% σε υγρασία.Ειναι δύσκολο να διαχειριστείς ένα τέτοιο ζυμάρι σε αρχικό στάδιο.
  7. Απίστευτες γεύσεις μπράβο!
  8. Οκ αναμένουμε φώτο από ψήσιμο 😉
  9. 12γρ μαγιά;; Εγω πάνω απο 3 αρχίζω και φοβάμαι μην γίνουν μπαλόνια 🤣 Γιατί τόσο πολύ;
  10. Εγω πήρα από aliexpress φτυάρι με τρύπες και περιστροφής. Η Ooni όταν κοίταζα τα είχε ακριβά
  11. Επειδή έχω και ξυλοφουρνο να πω ότι είναι ωραία η διαδικασία αλλά θες χρόνο περισσότερο. Είναι για παρέα φάση να αραξεις ώρες. Εγω ο λόγος που έφτιαξα και φουρνακι υγραερίου είναι ο χρόνος. Το έχω στη βεράντα και ας 40 λεπτά ψήνω Στο ξυλοφουρνο και θα φας κάπνα και θες ξύλα στεγνά κτλ. αλλά είναι άλλη φάση, ωραία. Ορίστε και μερικές φώτο 😉
  12. Λευκά από σουπερμάρκετ, μεσαίο μέγεθος ή μεγάλο παίρνω αλλά αυτή τη φορά βρήκα μικρά, δεν τα σοτάρω. Τα κόβω πολύ λεπτά όμως. Μοτσαρελα adoro, μπαστούνι ολόκληρο παίρνω και την κόβω σε κόφτη από πατάτες. Αν πας στις ποιο πίσω σελίδες έχω βάλει φωτογραφιες Και εδώ μπορείς να δεις στο κανάλι μ https://vm.tiktok.com/ZNdf7xQPA/
  13. https://share.temu.com/6dMSfj43jpA
  14. Κάτι από σήμερα 65% υγρασία, poolish 24ωρων. Συνολική ωρίμανση 48 ώρες Bonus βάση για υλικά από TEMU 😁
  • Δημιουργία νέου...