margaritagr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Ε ακουγεται οτι μπορει να φυγει απο Μαλαγα αλλα προς το παρων ειναι μονο φημη. Μεγαλο πισωγυρισμα θα ναι παντως. Αν σκεφτουμε τι παιχταρα ειχαμε περυσι. Απ τον Νιλσεν βεβαια καλυτερος θα ναι. Sent from my iPhone using Insomnia.app
KaizerSoze Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 19π ειχε, κ εδειξε ηγετης οταν εκαιγε η μπαλα. Καποιοι λενε οτι δεν ηταν λαθος του που κρατησε τη μπαλα γιατι δεν ηθελε ν αφησει χρονο για τους αλλους. Αν μπορουσε να βαλει το καλαθι που ηθελε τωρα θα λεγαμε αλλα.. Ειδα μονο τις 2 τελευταιες σας φασεις στα highlights οποτε θα μιλησω γιαυτες. Οταν εχεις κανει πριν λιγο το κλασσικο σου split out και βαζει το τριποντο ο Τεοντοσιτς και στην τελευταια επιθεση πας να κανεις το ιδιο, ειναι φυσικο να καταληξει η μπαλα στα χερια του Νεστεροβιτς στα 8 μετρα. Δεν συζηταω καν για το γνωστο πια "σηκωνομαι για λει απ ή πασα χωρις να εχω δει προηγουμενως αν εχω χωρο για λει απ ή συμπαικτη για πασα και κινδυνευω να κανω παπαρια", αυτο δεν θα το κοψει ποτε σε οποια ομαδα κι αν παιζει
Mika Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Xθες ειδα πρωτη φορα με ανακουφιση τον Σπανουλη να κανει τα ιδια που εκανε τοσα χρονια. μιλαμε για φουλ προβλεψιμοτητα ο τυπος. και ναι, αν του βγουν, μπορει να γινει ο ηρωας του αγωνα. δεν ειναι απιθανο.
antreas18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Χρόνια πολλά!!! Χρονια πολλα και απο μενα παιδια.Παντα τετοια
Tilemaxx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εντυμεταξύ αν είχαν γίνει τέτοια πόστ απέναντι θα έπεφτε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός μετά απο προεδρική παρέμβαση. Καλή προσπάθεια πάντως.
SlimData Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2010 Εντυμεταξύ αν είχαν γίνει τέτοια πόστ απέναντι θα έπεφτε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός μετά απο προεδρική παρέμβαση. Καλή προσπάθεια πάντως. Είσαι συχνά μέσα στα αντίστοιχα μηνύματα "απέναντι" οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλούν και αυτά
margaritagr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 τι να λεμε τωρα, απ ολους αυτους τους παιχταραδες που εχουμε δει!!! Εγω θα παω κ αυριο κ Τριτη, εσεις?? Για ποιον να πρωτοπεις!!! Τον τεραστιο Τζολε??τον τρελο καραφλο?? τον Στελαρα???
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πωπω μαζεμενα ψευτικα πεναλτυ σε μια φωτο Πως παχυνε ετσι ο Αβρααμ(διπλα στον Γιαννακοπουλο)
Linus_21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Πωπω μαζεμενα ψευτικα πεναλτυ σε μια φωτο ΄ Απ' το στόμα μου το πήρες
KaizerSoze Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2010 Περα απο την πλακα, ωραιος ο Τζορτζεβιτς γιατι φαινεται να κραταει σωμα, οι υπολοιποι ποτε προλαβαν να πεταξουν κοιλια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.