antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Αποφάσισα να ξεφορτωθώ αρκετά δισκάκια που έχω αφού πρώτα κρατήσω ένα image απ το καθένα τους. Το πρόβλημα είναι ότι πως πρόκειται για αρκετά μεγάλο αριθμό και είναι αρκετά κουραστικό/χρονοβόρο να επαναλαμβάνω το sequence: βάλε δισκάκι -> περίμενε να το δει -> πάτα ν ανοίξει το image tool (του daemeon tools) -> επέλεξε ISO -> περίμενε να το ξαναδιαβάσει -> πάτα ΟΚ -> πάτα eject Υπάρχει τρόπος/πρόγραμμα/script ώστε απ τη στιγμή που βάζω ένα δισκάκι να κάνει τα πάντα μόνο του (ακόμα και το eject); Θα βοηθούσε αρκετά μιας και σε στιγμές (πχ) gaming είναι λίγο σπαστικό να κάνεις alt+tab, αφού δεις το λαμπάκι του drive να μην ανάβει πλέον, για να βάλεις το επόμενο CD. Ξέρω ζητάω πολλά αλλά λέω και μπας...
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 .bat/.cmd batch file με ένα αρκετά μεγάλο for loop (όσα τα δισκάκια π.χ.), μέσα στο οποίο θα καλείς το εκτελέσιμο του ImgBurn σε READ mode με τα κατάλληλα επιπλέον CLI switches. Τσέκαρε το README του ImgBurn, έχει όλα τα switches και τις δυνατές ευκολίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως αυτόματη απόδοση ονομασίας στα destination ISOs βάσει του Volume Label του κάθε CD/DVD, eject κάθε φορά μετά από το processing ενός disc κλπ...
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ευχαριστώ ξάγρυπνε parsifal Θα το τσεκάρω.
moldovan20 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 .bat/.cmd batch file με ένα αρκετά μεγάλο for loop (όσα τα δισκάκια π.χ.), μέσα στο οποίο θα καλείς το εκτελέσιμο του ImgBurn σε READ mode με τα κατάλληλα επιπλέον CLI switches. Τσέκαρε το README του ImgBurn, έχει όλα τα switches και τις δυνατές ευκολίες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όπως αυτόματη απόδοση ονομασίας στα destination ISOs βάσει του Volume Label του κάθε CD/DVD, eject κάθε φορά μετά από το processing ενός disc κλπ... Τι γλωσσα ειναι αυτη?
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Το post και το ύφος του ήταν απολύτως στοχευμένα, δεδομένου ότι ξέρω πως ο antonl θα καταλάβαινε όλα όσα επρόκειτο να γράψω. Αν σε ενδιαφέρει να κάνεις το ίδιο που ζητάει ο antonl και δεν καταλαβαίνεις κάτι από όσα έγραψα, ask and you shall receive.
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Είμαι ευτυχισμένος. Εγώ και τα ~1000 εναπομείναντα δισκάκια μου σε ευχαριστούμε > FOR /L %%b in (0, 0, 0) DO C:\"Program Files (x86)"\utilities\ImgBurn\imgburn.exe /MODE READ /SRC J: /DEST "G:\ISOs\[DISC_LABEL].ISO" /OVERWRITE NO /EJECT YES /START /CLOSESUCCESS /WAITFORMEDIA
parsifal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Ωραίος. Και καλές αγορές, θα χρειαστείς νέο drive στο τέλος (ή μπορεί και μεσούσης) της απόπειρας...
antonl Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2009 Drives θα έλεγα Για optical μάλλον θα χρησιμοποιήσω την εγγύηση ενός DVD-RW που χει σταματήσει να παίζει εδώ και κανα χρόνο (αλλά δεν αξιώνομαι να πάω στο Πλαίσιο και αρκούμαι σε ένα DVD-no-RW). Για το όλο project μ άνοιξε την όρεξη ένας εξωτερικός 1.5TB (που γέμισε σε dt). Ο ίδιος ευθύνεται και γι αυτό το thread (btw το Ant Movie Catalog έκανε δουλειά). Βέβαια τώρα χρειάζομαι άλλο τόσο χώρο για storage αλλά μπρος στα ράφια που θ αδειάσουν, χαλάλι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.