laz321 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 για πεστε πληροφοριες για κοζανη? δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια με τις εστιες τι παιζει? καλα ειναι να παω?
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 μια χαρα ειναι .αρκετα κλαμπ και μπαρ /καφε σε εναν πεζοδρομο.απλα θα πρεπει να αντεχεις το κρυο(το πιανει το μερος το χιονι καθε χρονο) και να μαθεις σκι/snowboard(ειναι η βασιλιτσα κοντα με παρα πολυ καλες τιμες)
laz321 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 βασικα δεν ειμαι και πολυ του κλαμπ αλλα νταξ...κλαιν ---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:27 ---------- εχει σπουδασει κανεις κοζανη? ποσους φοιτητες περιπου εχει?
kage Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 απλα επειδη εχει αρκετα τει εχουν μαζευτει ολα τα ρεμαλια και ειναι καθε μερα εξω ισως να βοηθανε και μερικα τμηματα τει που τα προτιμουν οι κοπελες. http://www.teikoz.gr/?page=main η σχολη γεωτεχνολογιας ειδα οτι φετος περνει ατομα με λευκη κολα. http://news247.gr/ellada/paideia/Panellinies/article483427.ece
laz321 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 φετος ειδικα που καταργηθηκε η βαση θα εχουμε πολλα ρεμαλια
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2010 είχα παει ένα τρίμηνο στην κοζάνη χειμώνα και είχα κόψει φλέβα... τρελή ξενέρα... εκει πέρασες ή εγκυκλοπαιδικά ρωτάς. Α, και δεν ήταν πρόβλημα το κρύο... Από το Νευροκόπι καταγομαι (google it αν δεν ξερετε τι είναι) και το χωριο στα σύνορα με τους -20 είναι ίδια κατασταση πάνω κάτω...
zeniath Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έζησα κοζάνη τον καλήτερο χρόνο της ζωής μου μέχρι στιγμής έχω να σου πω. Κρύο μεν αλλά το "χοντρό" κρύο, δεν έχει υγρασία οπότε και ας έχει -13 θα είσαι πολύ εντάξει με ένα μπουφανάκι και κασκόλ. Τώρα από ότι μου λέει ο αδερφός μου που είναι φοιτητής εκεί (εδώ κ 7 χρόνια ) παλιά είχε πολύ νταβαντούρι (όπως την ήξερα κ εγώ) αλλά από όταν κάνανε την βάση του 10 έπεσε κάτω από το μισό ο αριθμός εισακτέων και φοιτητών που δεν γράφτηκαν μόνο για το πάσο και ξαναέδωσαν να'ναι καλά η οικονομικές δυσκολίες των οικογενιών που δεν μπορούν να στείλουν παιδειά μακριά από την πόλη τους. Τώρα ελπίζω να ξαναζωντανέψει αφού πάλι θα περνάει πολύς κόσμος μια κ τα τμήματα εκεί είναι αρκετά με βάση κάτω του 10. Προτείνω το Gallery ωραίο μπαράκι-μπυραρία και σουβλάκια απ'το Βολκάνο (ετσι το γράφουν!)
donaldduck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2010 παιδια θα ηθελα να ρωτησω και γω κατι..ποια εταιρεια εχει δρομολογια(αεροπλανο) κοζανη-αθηνα και το αντιστροφο??επειδη πολλες φορες θα πηγαινω αθηνα παρασκευη και θα γυρναω κυριακη θελω να δω δρομολογια και τιμες
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 φετος ειδικα που καταργηθηκε η βαση θα εχουμε πολλα ρεμαλια Ακριβως...Απο αυριο θα ειναι εκει το...βαλασταρι μου με 4600 μορια στο ΤΕΙ αντιρρυπανσης. για πεστε πληροφοριες για κοζανη?δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια με τις εστιες τι παιζει? καλα ειναι να παω? Για να πει καποιος για τις εστιες τι παιζει ?
Daemonos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μλκία είναι στην Κοζάνη.... εκεί σπούδασα. Μόνο αμα βρεις καλή παρέα θα περάσεις καλά.
Mvpgr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μόνο αμα βρεις καλή παρέα θα περάσεις καλά. Ε καλά, αυτό ισχύει παντού. Και στην... Ibiza (if that's your thing) να περάσεις, αν δεν βρεις καλή παρέα... Ontopic, ένα φιλαράκι μου που σπούδασε εκεί του άρεσε πολύ. Δούλευε στα barάκια, έμαθε σκι, βρήκε και γυναίκα και σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα εκεί.. Oh, wait
tomasss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Σπούδασα εκεί ( Χρηματοοικονομικών εφαρμογών με αρκέτα μόρια πάνω από την βάση του 10 τότε) . Η φοιτητική ζωή μου έμεινε πραγματικά αξέχαστη Όπως ειπώθηκε , σε έναν πεζόδρομο όλες οι καφετέριες και τα μπαράκια. Βέβαια , εγώ και η παρέα μου μαζευόμασταν σε σπίτια περισσότερο. Και αυτές οι στιγμές είναι που σου μένουν, που δεν τις ζουν τόσο οι φοιτητές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ειδικά αυτοί που σπουδάζουν στην πόλη τους. Σαν πόλη η Κοζάνη είναι αδιάφορη, αλλά αν έχεις υπομονή και διάθεση , σε 35 λεπτά έχεις την Καστοριά. Ότι πρέπει για εκδρομούλα το ΣΚ με την παρέα στην αντικειμενικά ομορφότερη πόλη Επίσης έχεις κοντά την Θεσσαλονίκη (1 ώρα και 15 λεπτά) ... ...και πιστεψε με : 1000 φορές καλύτερα να σπουδάσεις επαρχία ή σε άλλη πόλη, μακρυά από το σπίτι σου, παρά να είσαι με την φροντίδα του μπαμπάκα και της μαμάκας. Να μάθεις να μαγειρεύεις , να καθαρίζεις , να συντηρείσαι μονος σου! Τέλος επειδή, το δίλλημα σου είναι σίγουρα ΤΕΙ ή κάποιο κολλέγιο/ΙΕΚ στην πόλη σου ...ασυζητητί ένας τίτλος ΤΕΙ. Τα έξοδα σπουδών θα είναι πάνω κάτω τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.