zimitroula Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 γεια σας! εδω και καιρο σκεφτομαι να κανω τρυπα στη γλωσσα που μου αρεσει τρελα! αλλα εχω ακουσει διαφορα και ψιλοφοβαμαι μηπως μπορει καποιος που εχει κανει η που ξερει να μου δωσει πληροφοριες επι του θεματος?
insomniaK Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 http://www.youtube.com/results?search_query=tongue+piercing&aq=1
zimitroula Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εκανα search και με αυτα που διαβασα εχω φρικαρει λιγο. οι περισσοτεροι λενε οτι δεν ειναι τιποτα και αλλοι οτι ειναι το χειροτερο. δεν ξερω τι να πιστεψω
Xaralambos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Εγώ έχω στη γλώσσα εδώ και περίπου 2 χρόνια Η τρύπα δεν είναι τίποτα, ούτε που θα το καταλάβεις. Το θέμα είναι μετά που θα σου πρηστεί για καμιά 10αριά μέρες μπορεί λιγότερες μπορεί και περισσότερες.. Θα έχεις μια μικρή ενόχληση στο φαγητό (αλλά αυτό είναι και στον άνθρωπο,εγώ πχ έτρωγα κανονικά) Θα πρέπει να αποφεύγεις τροφές που μπορεί να ερεθίσουν τη γλώσσα σου, (τα αλκοολούχα δεν τα αναφέρω καν..) Και θα ψευδίζεις για αρκετό καιρό . Επίσης συνήθως τα πρωινά(η ότι ώρα ξυπνάς τέλος πάντων) θα σε πονάει πάρα πολύ, αλλά και αυτό θέμα συνήθειας και ανοχής στο πόνο είναι. Πιστεύω πως δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι το σκουλαρίκι στη γλώσσα είναι κάτι για το οποίο δεν θα κοιτάξεις το κόστος(ούτε να το σκεφτείς να πας σε κάνα σπίτι να σου κάνουνε τη τρύπα)
zimitroula Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εγω το κανω για "ομορφια" και οχι για αλλους λογους......
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έχω μία απορία σχετικά με τη λέξη "piercing". Είναι η τέχνη του piercing. (ως ρήμα έτσι; ) Τα πολλά (ως ουσιαστικά) λέγονται piercings;
dermitzos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Έχω μία απορία σχετικά με τη λέξη "piercing".Είναι η τέχνη του piercing. (ως ουσιαστικό έτσι; ) Τα πολλά (ως ουσιαστικά) λέγονται piercings; 1ον, fixed. 2oν στα ελληνικά λογικά θα λέγονται τα piercing εφ' όσον είναι ξενόγλωσση λέξη.
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Γιατί fix; Από το ρήμα pierce δεν είναι; Με την κατάληξη -ing τι γίνεται; Μόνο ουσιαστικό;
kage Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 εγω το κανω για "ομορφια" και οχι για αλλους λογους...... γιατι το χεις να κυκλοφορεις με την γλωσσα εξω και να σου λενε τι ομορφο σκουλαρικι?
slygeo87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 ΒΟΗΘΑΤΕ! I have 3 piercing ή I have 3 piercings?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.