Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τον Μπαρμπόσα τον έχουμε δει? Ξέρουμε τι ρόλο βαράει? Γιατι οι πληροφορίες λένε για καλό παίχτη. Ξέρεις πριν μερικές μέρες η Σιτι έδωσε 15εκατομμύρια για κάποιον "Ρόντγουελ". Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ο Μαρινάκης αγόραζε απ την Εβερτον αυτόν τον Ροντγουελ με 2-3 εκατομμύρια, για αντικαταστάτη του Μιραλλάς? Θα τον έκραζαν όλοι. Και ο λόγος ειναι οτι είμαστε άσχετοι σε μεγάλο βαθμό σε ότι αφορά τους παίχτες. Αν κάποιος απο εμάς δεν έχει παρακολουθήσει παίχτη, έστω και τηλεοπτικά να δει τι ρόλο βαράει, δυσκολα ξέρει. Ειδικά σε πρωταθλήματα οπως οι Αγγλία που υπάρχουν αρκετοί που ξεχωρίζουν. Πχ. τον Μασάδο προσωπικά τον ήξερα γιατι έτυχε να ζήσω για 9 μήνες στη Γαλλία και το γήπεδο ήταν must. Ετυχε να ξερω οτι ειναι καλός παίχτης. Οι περισσότεροι δε τον γνωριζαν καν. Στη Γαλλια δεν πολυακογοταν, γιατί ειναι ένας απλά καλός παίχτης. Δεν ειναι ο Ιμπραίμοβιτς.
pokemaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Εγραψα οτι ειναι αμπαλος? Απλα ειπα πως δεν μπορουμε να αγορασουμε πολυ καλους και γνωστους ταυτοχρονα παιχτες και οτι θα παμε για τον "αγνωστο". Περα απο την πλακα κανεις απο εμας δεν τον ηξερε μεχρι να ενδιαφερθει ο Ολυμπιακος.
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μα δεν ειπες κάπου οτι ειναι άμπαλος. Οπως όλοι μας, δε γνωρίζεις και εσυ τι παίχτης ειναι. Ο Ζαρντιμ επιμένει αρκετά σε αυτον. Αν έρθει με λίγα λεφτά και μαζί με αυτον πάρει ακομα έναν, δε θα εχω προβλημα. Για να θέλει ένας προπονητής έναν συγκεκριμένο παίχτη, σημαίνει οτι ειναι καλός. Ακόμα και ο Ουρτάδο (που σε εμάς δεν έπιασε) και ειχε ζητήσει ο Βαλβέρδε, ήταν όντως καλός στην Ισπανία. Εδω εξαιρουμε τον Οσκαρ που ήρθε ως 4η επιλογή και υποτιθεται οτι θα ερχόταν μαζι με Ντουσερ και Ντουντα (πράγμα που δεν έγινε ποτέ )
pokemaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ακομα και εσυ τον εβαλες απο τους 7 που μας ενδιαφερουν, τελευταιο, δηλαδη ειναι καλος παιχτης αλλα θα προτιμουσα (και εσυ) τους αλλους 6.
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ακομα και εσυ τον εβαλες απο τους 7 που μας ενδιαφερουν, τελευταιο, δηλαδη ειναι καλος παιχτης αλλα θα προτιμουσα (και εσυ) τους αλλους 6. Σαφώς. Γιατι τους άλλους τους ξέρω. Γνωρίζω τι μπορουν να μου προσφέρουν. Αυτός ειναι μυστήριο. Ξέρουμε οτι ειναι καλός παίχτης, αλλά μπορει να μας βγει και Ουρτάδο (να μου πεις και οι άλλοι δε μπορουν να βγουν έτσι?Ναι αλλά η αξία τους ειναι αναγνωρισμένη για την ωρα) Ειναι θέμα πληροφόρησης.
gchris7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μεγάλη παιχτουρα ο Barbosa. Τον είχα στο Manager από τα 17 του.
Cossutius. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πρέπει να αρχίσω να τα παίζω αυτά τα φιφα μανατζερ κτλ κτλ :-P Γίνεται ωραίο σκάουτινκ έχω μάθει από εθελοντές σε όλες τις χώρες.
pokemaniac Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Football Manager καλυτερα οχι το Fifa... 1
alexis333 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ποιος Νενε ; Αυτός ακούστηκε για Σιτι πριν λίγο καιρό .. Ούτε καν θα κάτσει να ασχοληθεί με μας , μη λέτε λαλακιες ... 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πάρτε το πρωτοι... Ανακοινώθηκε ο Μιραλλάς απ την Εβερτον http://www.evertonfc.com/news/archive/2012/08/19/blues-complete-mirallas-swoop
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μεγαλος παιχτης θα λειψει πολυ.... Μακαρι να.παρουμε καποιον ισαξιο, αν κ το βλεπω χλωμο 1
optimus_crime Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μεγαλος παιχτης θα λειψει πολυ.... Μακαρι να.παρουμε καποιον ισαξιο, αν κ το βλεπω χλωμο Εγώ προσωπικα δεν βλεπω αντικαταστατη ισαξιο, κανενα δανεικο φθηνο βλεπω που θα φυγει του χρονου.... Καθολου παραξενο να πουν πως θα μεινουν με τα Ελληνοπουλα τα οποια εμπιστευονται... Καλη τυχη Κεβιν, εισαι παιχτουρα και για αυτο θα πετυχεις στην Εβερτον! 1
pokemaniac Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Και εγω μια απλη φθηνη λυση το πολυ, βλεπω...
gchris7 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για τόσο βλάκα τον έχετε τον Μαρινακη? Εννοείτε πως θα πάρει παίχτη που θα αρέσει στον κόσμο. Να θυμίσω πάντως ότι και ο Μιραλας ως φθηνός δανεικός είχε έρθει.
margaritagr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι οπως μετα τη φυγη ριερα ηρθε ο .... Μονχε
Προτεινόμενες αναρτήσεις