Προς το περιεχόμενο

Apk Edit (Current Version 0.3)


stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

APK Edit

 

Το παρακατω αποτελει μεταφραση του original post από τον Anoniem100 των XDA. Όλα τα credit πανε σε αυτόν, εγω απλως μεταφραζω :)

Χρειαστηκε ποτε να αλλαξετε απλα ένα εικονιδιο στο Android τηλεφωνο σας και τελικα χαθηκατε σε ατελειωτες λιστες από ποστ που λεγαν πως πρεπει να κινησετε γη και ουρανο για να το καταφερετε? ΟΧΙ ΠΙΑ

 

Γεννηθηκε το προγραμμα APK edit.

Με αυτό το μικρο προγραμματακι μπορειτε πολύ απλα να αλλαξετε τα εικονιδια των εφαρμογων σας. Επιπλεον σας επιτρεπει να αλλαξετε και το ονομα της εφαρμογης.

Αλλα δεν τελειωνει εδώ. Μπορειτε επισης να τροποποιησετε το κειμενο που χρησιμοποιει η εφαρμογη.

Ακουγεται πολύ καλο για να είναι αληθινο. Για να ειμαι ειλικρινης, είναι.

Μεχρι τωρα εχω καταληξει πως λειτουργει στις περισσοτερες από τις εφαρμογες μου. Πιθανοτατα θα λειτουργησει και στις περισσοτερες από τις δικες σας. Δοκιμαστε το τωρα!

 

(Προσοχη: Όταν γινεται αντικατασταση μιας υπαρχουσας εφαρμογης, χρησιμοποιοντας το adb Wireless feature, θα χασετε όλα τα δεδομενα της εφαρμογης!!!)

Για την ιστορια… χρησιμοποιηστε μοναχα τα δικα σας apk αρχεια, διαφορετικα νομιζω πως είναι παρανομο.

 

 

Απαιτησεις.

Java& Net Framework 3.5

Oκ μεταφρασαμε το ποστ, κατεβασαμε το προγραμμα. Τωρα τι κανουμε? Αν και είναι παρα παρα πολύ απλο, ας το αναλυσουμε λιγακι.

Προφανως αποσυμπιεζουμε τον φακελο ο οποιος περιεχει το APK Edit.exe.

 

Ανοιγουμε το προγραμμα και μας δειχνει δυο παραθυρα, ένα αναζητησης αρχειων και το παραθυρο του APK Edit. Στο πρωτο διαλεγουμε το apk που θελουμε να πειραξουμε.

Παμε επιτελους στην κυρια εφαρμογη οπου βλεπουμε τρεις καρτελες.

Στην πρωτη (General), στην ενδειξη Name αλλαζουμε το ονομα της εφαρμογης. Κανοντας κλικ στο εικονιδιο αλλαζουμε το εικονιδιο της εφαρμογης.

Η δευτερη καρτελα, (Content) μας επιτρεπει να τροποποιησουμε τα κειμενα που βλεπουμε μεσα στην εφαρμογη. Αυτό περιλαμβανει ενδειξεις κουμπιων και λοιπα εξτρα.

Η τριτη (Settings) εχει τις ρυθμισεις που αφορουν τον τροπο που θελουμε να περασουμε την εφαρμογη στη συσκευη μας. Προσωπικα δεν το εχω δοκιμασει καθως παταω απλως Apply και περναω την νεα εφαρμογη στην συσκευη με Mass Storage. Για τους μη παραδοσιακους όμως, η πρωτη επιλογη είναι για να την περασουμε με Barcode Scanner, η δευτερη μεσω USB adb (δεν ξεχναμε να επιλεξουμε USB Debugging On μεσα από τις ρυθμισεις της εφαρμογης) και η τριτη παλι μεσω adb αλλα Wireless.

Οκ τελειωσαμε τις τροποποιησεις. Τωρα;

Ειτε παταμε Apply, μας εμφανιζεται ένα νέο apk και το περναμε όπως περνουσαμε τις εφαρμογες στη συσκευη ανεκαθεν (a.k.a Stormrain’s way όπως αναφερθηκε πανω), ειτε παταμε πανω στην εικονα του Desire και αναλογα ποια μεθοδο εχουμε επιλεξει στα Settings, γινεται και η ενεργεια που θελουμε, την προοδο της οποιας βλεπουμε σε pop up window.

Σημειωση: Σε καποιες εφαρμογες υπαρχει προβλημα. Υπαρχει πιθανοτητα να κολλησουν κατά το signing και απλως να μην λειτουργουν τελικα και να κρασαρουν (συνηθως καποιες οι οποιες ανοιγουν άλλες κατά την εκτελεση τους). Αγνοουμε προς το παρον αυτην την εφαρμογη και παμε παρακατω (μεχρι ο developer να βρει ακρη φανταζομαι) σε καποια αυτονομη εφαρμογη.

Επισης κατά το ανοιγμα ενός apk από το APK Edit, δημιουργειται αυτοματα και ένα αρχειο backup. Το οποιο εγκαθιστουμε αν κατι παει στραβα (αν και προσωπικα το κανω manually το backup).

 

Το παραπανω προγραμματακι σε συνδυασμο με τα tutorials της Karmen1983 μπορει να δωσει ένα εντελως νέο look στο κινητο μας ;)

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/how-to-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-icons-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-defaults-%cf%83%ce%b5-android-3rd-party-launchers-r173

http://www.insomnia.gr/page/wiki/_/various/how-to-%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%b9%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%af%ce%b1-skinsdocks-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-defaults-%cf%83%ce%b5-android-3rd-party-launchers-r174

 

Enjoy :D

 

http://www.mediafire.com/?zd43he9oedcm9sc

 

ΥΓ. Το παραπανω ειναι προγραμμα για τον υπολογιστη. Θεωρησα σωστο ομως να το ποσταρω εδω, διοτι σε καποιον διχως android συσκευη ειναι παντελως αχρηστο. Σε καθε περιπτωση, ας μετακινηθει :)

 

YΓ2. Φυσικα εχω παρει το δικαιωμα απο τον Αnoniem100 για το ποστ αυτο.

post-122525-0-22116700-1298575499_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5άστερος και πάλι. Σε συνδυασμό με το καρουζελάκι που μας έδωσες εδώ έχω κάνει θαύματα.

 

Ευχαριστώ και Keep gooooooooooing nicethread.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Ευχαριστω kiddo. Βασικα αν καποιος χρησιμοποιησει ολα αυτα για icon editing, μπορει να εχει κυριολεκτικα ενα μοναδικο τηλεφωνο. :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 μήνες μετά...

παιδιά καλησπέρα με αυτό το πρόγραμμα μπορώ να φτιάξω και live wallpapers? αν όχι ξέρεται κάποιο πρόγραμμα κάτι? δεν έχω καταλάβει τίποτα το κατέβασα αυτό το πρόγραμμα αλλά δεν καταλαβαίνω βοηθήστε λιγάκι πλιζ γιατί χάθηκα... ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΖΕΙΣ αρχεία APK? και μετά τα μετατρέπεις? αν κατάλαβα? Βάζω αλλά λέει error

 

για την ακριβεια αυτο μου βγαζει

 

post-205261-0-42159200-1308428741_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Οχι δεν ειναι για live wallpapers.

Οσο για το error, κατι μου λεει πως μετακινησες/πειραξες την εφαρμογη που πας να modαρεις πριν ολοκληρωθει η διαδικασια. Αν ισχυει αυτο, κανε το παλι διχως να την πειραξεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...