Προς το περιεχόμενο

έχασα paypal case, κέρδισα chargeback


hackfree3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σας παιδιά,

λοιπόν έχω ένα θέμα με έναν απατεώνα ταιλανδό ο οποίος πήγε να με ξεγελάσει. λοιπόν παράγγειλα 3 κούτες με ανταλλακτικά(έκανα δηλαδή 3 πληρωμές συνολικής αξίας 700 ευρώ). για πάνω από 40 μέρες με δούλευε ότι μου είχε στείλει τα πράγματα που παράγγειλα! ο καιρός όμως πέρασε και είδα ότι μπορούσα να κάνω dispute μόνο 2 από τις 3 συναλλαγές! λοιπόν κάνω το dispute, και μου στέλνει μήνυμα λέγοντας ότι μου είπε ψέματα ότι μου τα έστηλε και ότι η μάνα του λέει τράκαρε και είχε ανάγκη τα χρήματα. του είπα λοιπόν ότι όταν μου στήλει απόδειξη ότι θα στήλει τα πράγματα τότε θα κλείσω το dispute εναντίον του. λοιπόν μου είπε ότι έστηλε τα πράγματα κάποια στιγμή μετά(δίνοντας μου μόνο 2 tracking numbers). εγώ δεν έκλεισα τα dispute εναντίον του και περίμενα τα πράγματα. όταν μου ήρθαν τα 2 κουτιά είδα ότι μου έστειλε το 1/4 από αυτά που πλήρωσα(δηλαδή πράγματα αξίας 200 ευρώ).

 

όπως και να έχει, κέρδισε το paypal dispute που έκανα και δεν πήρα τίποτα πίσω. πήγα στην τράπεζα και έκανα αίτηση chargeback. τους εξήγησα τι συμβαίνει και πως έχουν τα πράγματα,και μου είπαν ότι θα κάνουν την έρευνά τους. μετά από 3 μήνες, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι όλο το ποσό επιστράφηκε στον λογαριασμό μου και πως έκλεισε οριστικά το θέμα.

 

τώρα όμως ο ταιλανδός μου έστηλε email και μου λέει ότι το paypal θα κάνει εναντίον μου κάτι σε law case(έτσι το έγραψε) εναντίον μου και ότι το paypal τον ρώτησε αν θέλει να το κάνει. είναι δυνατόν να μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο εφόσον μου επιστράφηκαν τα λεφτά? μπορώ να κάνω κάτι εγώ τώρα η απλά το λέει για να με φοβίσει? επίσης μου ζήτησε να του επιστρέψω πίσω και 70 ευρώ, γιατί λέει του πήραν τόσα λεφτά προμήθεια το paypal! έλεος! έτσι μου ρχεται να τον πνίξω! να πάω να πω στην τράπεζα τίποτα η να μην τους ενοχλήσω πάλι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνετε κάποιος να εμπιστευτεί σε έναν άγνωστο ταιλανδό τόσα χρήματα! Είμαι περίεργος να μάθω τι ήταν αυτά που αγόρασες που έπρεπε να γίνει όλο αυτό για να τα αποκτήσεις...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοίτα αν σου έστειλε τα μισά πρέπει να τα πληρώσεις ή να τα στείλεις πίσω.

γιατί αν αποδείξει στο paypal ότι σου έστειλε έστω τα μισά και αποδείξει ότι δεν πήρε χρήματα μπορεί το paypal να σου κλείσει οριστικά τον λογαριασμό σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλα αμα κλεισει την καρτα στο Paypal ο αλλος δεν νομιζω οτι μπορει να παρει κατι πισω.

επισης και να σου σβησουν το account ανοιγεις αλλο.

καλο θα ηταν βεβαια να του πληρωσεις τα μισα πραγματα η να του τα στελεις πισω.

για την προμηθεια απο το ebay δικο του θεμα να μιλησει.

η στην χειροτερη του δινεις τα 70 ευρω για το Paypal και κρατας αυτα που σου στειλε αν τα 70 ευρω ειναι το προβλημα του.

και οπως ειπαν τα παιδια προσεχουμε που δινουμε τοσα λεφτα.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το paypal το έκλεισα ούτος η άλλως. αυτά που μου έστηλε ήταν μισή κεφαλή και κυλινδροπίστονο. εγώ παράγγηλα όλη την μετατροπή της μηχανής που κανονικά στοιχίζει 1000 ευρώ. αυτός μου την έδινε 700. Ελλάδα δεν υπάρχει το μοντέλο και μόνο από ταιλάνδη μπορείς να το βρείς. από cbr 125 ήθελα να το κάνω cbr 150. δεν μου έστηλε τίποτα σχεδόν. άσε που ρωτούσα τον ταχιδρόμο κάθε φορά αν ήρθε τίποτα και στο μεταξύ ο μηχανικός είχε τη μηχανή ανοιχτή στο συνεργείο. όταν με είπε ότι με δούλεψε και δεν τα έστηλε γύρισε το ματι μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Από τη στιγμή που πήγε να σου παίξει φουστιά και να πήρες όλο το ποσό από τη τράπεζα και να σου έστειλε αυτός τα πράγματα, αγνόησε τον.

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Μία φουτάνα αυτός? Δέκα εσύ!

imho...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το προτελευταίο μήνυμα που μου έστηλε είναι μία προώθηση του paypal αυτή εδώ

 

 

Thank you for your response.

 

We have received your document and will keep it on file. However, the

chargeback dispute process is subject to strict timelines. You were

unable to respond with the required information so we were limited in

the ways that we could dispute this chargeback. Please understand that

this chargeback was investigated within the terms of our User Agreement

which you agreed to when you opened your PayPal account.

 

At this point we have no further recourse to assist you in this matter,

we suggest that you contact the buyer directly to resolve this issue

and/or recover your merchandise.

 

Thank you for your patience and cooperation.

 

If you have any further questions, please feel free to contact us again.

 

Sincerely,

PayPal Chargeback Division

PayPal, an eBay Company

 

 

 

 

μετά από 2 μέρες μου είπε ότι θα μου κάνει το paypal στην τράπεζά μου μάλλον ένα είδος μήνυσης για εξαπάτηση πιστωτικής κάρτας!! πρώτη φορά το ακούω αυτό. λέτε να λέει ψέματα; αν του στήλω πίσω την κεφαλή την μισή και το κυλινδροπίστονο με το βάρος που έχει θα πρέπει να δώσω καμιά 40-50 ευρώ για τα μεταφορικά συστημένου, όταν όλο το ποσό από αυτά που έστηλε ζήτημα είναι να κάνει 200-300 ευρώ. και επειδή μιλάμε για ταυλάνδη μπορεί και λιγότερα από εκεί. μου είναι άχρηστη η μισή κεφαλή και το κυλινδροπίστονο είναι για cbr150. ωραία να τα στήλω αλλά ποιος μου εγγυάται ότι δεν θα μου κάνει κουστιά και δεν θα κάνει αυτό που λέει με το credit card deception για να προσπαθήσει να μου πάρει πίσω το ποσό; είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα κανονικά δεν θα πρέπει να μπορεί να μου κάνει τίποτα αφού τα πήρα πίσω με την τράπεζα. το paypal δεν μου έστηλε email για τίποτα ούτε καν όταν έχασα τα λεφτά στο paypal. μόνο κλείσανε τις 2 dispute cases που είχα εναντίον του. όπως και να έχει μου είπε ότι αυτό το credit card deception case εναντίον μου που λέει αυτός, θα πάρει περίπου 80 μέρες. ίσως πρέπει να αγνοήσω τις απειλές του και απλά να περιμένω 3 μήνες να δω τι θα γίνει; να ανοίξω paypal μπορώ πάλι η μπορεί να μου κάνουν καμιά λαδιά και να με βάλουν καμιά καμπάνα -700 ευρω; ίσως πρέπει να ανοιξω λογαριασμό με άλλο όνομα; τι να πω.... οι ταυλάνδοι πολύ απάτη....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σηκωσε τα λεφτα απο την τραπεζα και οκ .Που δεν το κοβω να σου κανει τιποτα.,απο εκει και περα το πολυ να του δινα τα 70 ευρω πισω για τα ταχυδρομικα η να του τα στελνα πισω.

βεβαια κανεις δεν μπορει να σου πει οτι αυτος δεν θα το συνεχισει.ανοιξε αλλο Paypal και ebay με αλλο ονομα αλλη καρτα και εισαι οκ.αυτος θα παρει απο τα τρια το μακρυτερο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σύμφωνα με το μήνυμα πάντως το paypal του λέει ότι λόγο χρονικών περιορισμών και ελλιπών πληροφοριών δεν μπορεί να κάνει και πολλά και προτρέπει τον ίδιο να το λύσει με σένα. Οπότε δεν νομίζω να υπάρχει κίνδυνος για κάτι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τράπεζα με τίποτα δεν μπορώ να αλλάξω γιατί είναι αυτή που δουλεύω.(το winback της πειραιώς δεν συγκρίνεται με καμίας τράπεζας) διέγραψα το paypal, και αφαίρεσα και την κάρτα από το ebay. επίσης στην τράπεζα έχω 2 κάρτες, μία έχω το κεντρικό ποσό μου, και στην άλλη που χρησιμοποιώ στο paypal έχω ελάχιστο ποσό.(εδώ με το winbank μπορώ άμεσα να προσθέσω ή να αφαιρέσω ότι ποσό θέλω από τον κεντρικό μου λογαριασμό για μεγαλύτερη ασφάλεια). τώρα που έγινε αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να ανοίξω πάλι λογαριασμό paypal με την ίδια κάρτα μου,γιατί πολύ πιθανόν αν και καινούργιος λογαριασμός paypal, να μπορούν να σε εντοπίσουν με τα στοιχεία σου.ίσως πρέπει να περιμένω κανά τρίμηνο να περάσει η απειλή του τι να πω....

 

δεν είμαι εκδικητικός τύπος, αλλά το να με κοροιδεύει ένα μήνα και να μου λέει μπαρούφες ότι τα έστηλε και ότι λόγω γιορτών στην ταυλάνδη καθυστερούν τα δέματα εεεεε.και που ξέρω εγώ ότι δεν το έκανε επίτηδες για να μην προλάβω να ανοίξω τα dispute. ίσως νόμιζε ότι δεν θα ήξερα για την επιλογή chargeback μέσω τραπέζης..το μόνο λάθος που έκανα είναι που πήρα τα πράγματα που έστηλε,(και άρα φαίνεται ότι τα πήρα) όμως η τράπεζα δεν είναι χαζή, θα το έψαξε καλά το θέμα πριν μου δώσει τα λεφτά μου πίσω.όταν είχα κάνει την διαδικασία με την τράπεζα,δεν είχα λάβει τίποτα ακόμα.όταν πήρα τα πράγματα και είδα ότι δεν είναι αυτά που έπρεπε,δεν πήρα την τράπεζα να τους πω ότι μου ήρθε κάτι(ίσως θα έπρεπε αλλά θα έμπλεκα μάλλον γιατί θα έπρεπε κάπως να αποδείξω ότι δεν είναι τα πράγματα όπως έπρεπε. τρέχα γύρευε δηλαδή) είχα μία ελπίδα ότι θα τα έστελνε όλα γιατί δεν μπορώ να τα βρω πουθενά αλλού. το δικό του λάθος είναι που δεν πρόλαβε το timeline για να δώσει τις αποδείξεις που έπρεπε στο counter chargeback που μπορούσε να κάνει. επίσης μου είχε πει ότι το paypal του είναι μείον σε χρήματα, γιατί πρέπει και να πληρώσει το chargeback fee,και ποιος ξέρει τι άλλο. ελπιζω να μην κάνει καμιά απατεωνιά πάλι και το γυρίσει σε μένα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι θα εκανα εγω:

 

Θα του εστελνα ενα δεμα (ελαφρυ εννοειται) με οτι μπορεις να φανταστεις μεσα με tracking number.

Οτι σου εκανε και αυτος με λιγα λογια!Και αντε μετα να αποδειξει οτι δεν του τα στειλες!!

Σωστος?

Και θα ενημερωνα και το Paypal για την ολη ιστορια που σε εμπλεξε.

Αποκλειεται να το εκανε μονο σε εσενα αυτο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...