Προς το περιεχόμενο

htc wildfire και εφαρμογές


Cernic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια εχω αγοραση εδω και 2 μερες το htc wildfire και δεν ξερω τι ακριβος δυνατοτιτες μου δεινει καποιες καλες εφαρμογες που να μου πρωτεινετε ισως καπου να ψαξω?επεισης προσπαθω να κατεβασω το cut the rope και δεν μπρορω ξερετε πως?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξαρτάται τί θέλεις να κάνεις, καλές εφαρμογές έτσι στο άσχετο μόνο παιχνίδια θα μπορεί να σου προτείνει κάποιος. Εννοείται το Angry Birds.

 

Έτσι για αρχή, αν έχεις πακέτο με δωρεάν MB από την εταιρία κινητής σου, θα έλεγα να βάλεις σίγουρα το 3G Watchdog για να παρακολουθείς την κίνηση δεδομένων, και το APNdroid για να "κόβεις" το mobile internet όταν δεν το χρησιμοποιείς. Αυτά θεωρούνται must. Επίσης το TuneIn Radio για να ακούς online ραδιόφωνο, κάποιο καλό πρόγραμμα πλοήγησης GPS όπως το Navigon, το Skype για να κάνεις διαδικτυακές κλήσεις (αν θέλεις account), το GoSms (αν δεν σε βολέυει η προεγκατεστημένη εφαρμογή μηνυμάτων), το My Days αν είσαι γυναίκα (ή αν έχεις σταθερή σχέση και θέλεις να ξέρεις τί να κάνεις και πότε :P ;) ), το Google Sky Map για ποζεριά, το GoWeather για τον καιρό, το Peifereiakos αν είσαι Θεσσαλονίκη, το Pharmacies of Greece για εφημερίες φαρμακείων (όχι σε όλες τις πόλεις όμως), το SwiFTP για γρήγορη μεταφορά αρχείων μέσω WiFi με τον υπολογιστή (θέλει στήσιμο), και φυσικά, την εφαρμoγή του Insomnia! :mrgreen:

 

Αυτά για αρχή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

Πρεπει να αναφερεις τι ακριβως μηνυμα σου βγαζει. Παντως το συγκεκριμενο δεν ειναι official για android, αλλα ported απο το iphone.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

stormrain δεν βρησκω απο που να το κατεβασω και οπου βρησκω δεν εχει DOWNLOAD επισης το ειχε σε ενα μαρκετ οπως λεει αλλα δεν υπαρχει πια....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...