Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει καταφέρει κανείς να αποθηκεύσει video από το site του Mega;

Ούτε με IDM που δοκίμασα δεν μπορώ να αποθηκεύσω ούτε με streamtransport.Καμια ιδέα;

Δημοσ.

εχω δοκιμάσει με real και με finalvideodownloader...

δεν κατέβηκε,εχω την εντύπωση οτι δεν γινεται να κατεβει!

Δημοσ.

Ξέρεις τι ψιλιάζομαι; Μήπως δεσμεύει ένα μικρό κομμάτι της cache του browser για να αποθηκεύει κομμάτι-κομμάτι το video και μόλις παίξει ένα τμήμα του video πάνω σε αυτό αποθηκεύει το επόμενο οπότε διαγράφει αναγκαστικά το προηγούμενο.

Αλλά από την άλλη το teamtransport κάνει live capture το video την ώρα που παίζει...

Είμαι μπερδεμένος...

Καίγομαι για κάποιες ωραίες συνταγές που έχει :(

Δημοσ.

ναι ρε συ, δεν λέει να κατέβει

ούτε με plug ins ούτε με τπτ

αν βρει κανένας κάτι ας το γράψει εδώ

(ή απο γλυκές αλχημείες και πρωινό μου)

Δημοσ.

Λοιπόν , ξαναδοκίμασα με τον streamtransport και μου το αποθήκευσε κανονικά αυτή τη φορά.Δεν ξέρω γιατί πριν δεν μου το αποθήκευε.Ελπίζω να μην είναι προσωρινό και μου ξαναδημιουργήσει πρόβλημα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια τωρα πια δε γινεται με κανενα προγραμματακι να κατεβασεις . ουτε με streamtransport ουτε με IDM .... τι εγινε??ξερει κανεις κανενα αλλο προγραμματακι? βασικα εγω ξερω το tubedigger (τελειο και παρομοιο μ to streamtransport ) αλλα δεν υπαρχει ΔΩΡΕΑΝ πουθενα! και crack να κατεβασεις μολις το ανοιξεις κλεινει! μονο να το αγορασεις μπορεις :/ ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Δημοσ.

Προσπαθω και εγω να κατεβασω με το StreamTransport αλλα μου βγαζει error οταν βαζω το link και λεει one or more ActiveX controls could not be displayed.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...