Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για προστασία DVD από Αντιγραφή


Dark-Shadow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως γνωρίζει κανένας κάποιο πρόγραμμα που να κλειδώνει Video-DVD το οποιο προορίζεται για απλούς χρηστες π.χ. (Να μην μπορεί να το κάνει copy από Nero). Το Video-DVD θέλουμε να παίζει σε dvd player.

 

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γίνονται αυτά τα πράγματα!!!

Εδω δεν μπορούν να προστατεύσουν τα DVD/CD τους εταιρίες όπως η MS, Apple, Sony κτλ κτλ κτλ

Μου φαίνεται λίγο ατοπο αυτο που ζητάς,αλλα ας περιμένουμε την άποψη κ άλλων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην παιδεύεσαι και πολύ με κάτι τέτοιο. Ακόμα και ο πιο άσχετος χρήστης ξέρει (ή θα μάθει αν χρειαστεί) το dvdfab ή το anydvd.

Υπάρχουν κάποια κόλπα για να κάνεις το δισκάκι να μην αντιγράφεται σαν απλό dvd copy αλλά μέχρι εκεί π.χ. να προσθέσεις fake αρχεία βίντεο στο τέλος και να "τραυματίσεις" το δισκάκι στο τέλος της εγγραφής. Κάπως έτσι δουλεύει το puppetlock μόνο που αυτό τραυματίζει το δισκάκι στην αρχή των τίτλων και παρακάμπτει το χτυπημένο σημείο μέσα από το ifo. Δεν σε προστατεύουν όμως από αντιγραφή αρχείων.

 

Και όπως είπε και ο ταχυδακτυλουργός της παρέας, mike lamar (που τον θυμήθηκες άραγε; ), εταιρείες-κολοσσοί όπως η sony με τεράστιο budget και δεν μπορούν να κλειδώσουν τα δισκάκια τους. :devil:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου προτείνω κάτι πολύ πιο πρακτικό και εξυπηρετικό...

Δεν έχει να κάνει με κλείδωμα από αντιγραφή μιας και μπορεί ακόμα και ο ποιο άσχετος να βρει ακόμα και free πρόγραμμα κλωνοποίησης ενός CD/DVD και να το αντιγράψει στο πι και φι...

Τι κάνεις:

1η εύκολη λύση :Βάζεις τα αρχεία που θες να προστατέψεις μέσα σε ένα rar αρχείο (με το winrar) και του βάζεις ένα μεγάλο κωδικό κλειδώματος και είσαι οκ.Το CD/DVD σου θα είναι μεν αντιγράψιμο από τον οποιονδήποτε ΑΛΛΑ για να κάνεις extract το περιεχόμενο του θα πρέπει να εισάγεις τον κατάλληλο κωδικό.Και πριν προλάβει ο οποιοσδήποτε να μας πει οτι ακόμα και αυτοί οι κωδικοί σπάνε έχω να του πω οτι ακόμα και με τη συνδρομή των καλύτερων καρτών γραφικών κωδικοί από πχ 15-20 ψηφία και πάνω σπάνε μεν αρκεί να έχεις υπομονή μερικών...ετών.

2η λιγότερο εύκολη λύση: Υπάρχουν κατάλληλα προγράμματα στο νετ που μπορείς να φτοιάξεις CD/DVD με κλειδωμένο partition.

Πάλι είναι αντιγράψιμο το CD/DVD αλλά όταν το βάζεις στο drive για να στο διαβάσει, σου εμφανίζει ένα παράθυρο για να εισάγεις κωδικό πριν σου ανοίξει τα περιεχόμενά του...

Εγώ σου προτείνω την 1η λύση πάντως

---edit---

Άκυρα όλα τα παραπάνω.Διάβασα μόνο τον τίτλο του θέματος.Εσύ θες να παίζει σε dvd player...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...