Προς το περιεχόμενο

Υπό αμφισβήτηση το file sharing και στην Ελλάδα


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως αναφέρει το blog maga.gr, στις 7 Νοεμβρίου θα εκδικαστεί στο Πρωτοδικείο Αθηνών αίτηση ασφαλιστικών μέτρων την οποία έχουν καταθέσει Οργανισμοί συλλογικής διαχείρισης δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας εναντίων ελληνικών τηλεπικοινωνιακών εταιρειών που παρέχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ISPs).

Τα αιτήματα των οργανισμών στους οποίους περιλαμβάνεται η ΑΕΠΙ είναι «ασυνήθιστα» και προκαλούν έκπληξη. Ένα από αυτά ζητά την καθολική διακοπή πρόσβασης σε ιστοσελίδες που «πιθανολογείται» ότι συμμετέχουν σε κυκλώματα ψηφιακής πειρατείας ενώ ένα δεύτερο αίτημα ζητά την παροχή στοιχείων από τους παρόχους Internet για τους συνδρομητές οι οποίοι έχουν κατεβάσει περιεχόμενο από τέτοιες ιστοσελίδες. Αν και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη αναφορά σε ποιες ιστοσελίδες αναφέρεται η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, εικάζεται ότι αφορά ιστοσελίδες φιλοξενίας αρχείων torrent αλλά και αρχεία από υπηρεσίες όπως το rapidshare και το hotfile.

Το αίτημα περί παροχής των στοιχείων κάθε χρήστη ίσως είναι σημαντικότερο αφού προϋποθέτει την άρση απορρήτου που υπάρχει για τις ενέργειες κάθε χρήστη Internet όπου αναμένεται γνωμοδότηση από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) αλλά και την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ).

Link.png Site: maga.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 236
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δε το καταλαβα, δηλαδη το ιντερνετ δεν υποτιθεται οτι ειναι ελευθερο? τι καθονται τωρα και θα μας κλειδωνουν και τις ιστοσελιδες που θα μπαινουμε? κλεινανε που κλεινανε τα site που κατεβαζαμε, τωρα κλειδωνουνε και τα site που κανεις upload?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι εξορίες και η αναμόρφωση δια της εργασίας

είναι στο επόμενο επεισόδιο

ή στο μεθεπόμενο ;;;;;;;

 

 

Σε επόμενο season θα περιλαμβάνονται και όμορφα τείχη (σαν του Βερολίνου)

που θα μας προστατεύουν από τις επιθυμίες του κακού μας εαυτού

να επισκεφτεί διεφθαρμένους τόπους.

Οι σκοπευτές με τα Dragunof θα είναι ένα επιπλέον μέτρο.

Για το καλό μας πάντα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι λενε ρε; Πληρωνω εγω καθε μηνα 30ε για "ελευθερο" ιντερνετ και θα μου βαλουν και περιορισμους; Ειστε σοβαροι; Δεν πατε να λυσετε τα οικονομικα προβληματα λεω εγω και να αφησετε το ιντερνετ που ειναι το τελευταιο πραγμα που επρεπε να σας νοιαζει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπίζω και οι δικαστές να έχουν κανένα γιο ή κόρη που τους βρήκε εκείνο το κομμάτι που πάντοτε ήθελαν αλλα δεν ήξεραν που να το βρουν

η ακόμη καλύτερα να τους έχουν φτιάξει μία συλλογή από τραγουδάκια για το αμάξι και να δουν το όλο θέμα διαφορετικά....

αλλά και έτσι να μην είναι πολύ φοβάμαι για τις κατήγορους ότι και να κερδίσουν την μάχη προσωρινά ο πόλεμος θα χαθεί...

θα βγεί κάτι καινούργιο και μετά κατι άλλο και ούτω καθεξής

σταματιέται η χιονοστιβάδα?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αφου υπαρχουν κρατικες υπηρεσιες που χρησιμοποιουν πειρατικο λογισμικο γιατι δεν εχουν χρηματα να αγορασουν,ας ξεκινησουν απο εκει και μετα απο τους ιδιους που θελουν να το περασουν αυτο και τελος απο ολους τους μεγαλους της Ελλαδας.Αυτοι φτανουν για να μαζεψουν τα χρηματα που τους λειπουν για τα γ***κοτερα τους και την γαμ*χλιδη τους.Εμας ας μα αφησουν ησυχους επιτελους.Φτανει πια το γ***σι που μας εχουν ριξει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...