Προς το περιεχόμενο

vvvvvv


chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χθές κοίταγα τι μου είχε ξεμείνει στην library του steam και δεν είχα παίξει. Πρώτα έκανα εγκατάσταση το ridick butcher bay αλλά μετά από τρείς ώρες παιχνιδιού το σκηλοβαρέθηκα. Μια από τα ίδια σε gameplay που έχουμε δεί άπειρες φορές, checkpoint, bosses.. Το έκανα απεγκατάσταση με την μια. Και τότε έπεσε το μάτι μου σε ένα game που είχα αγοράσει στην τιμή των 3 ευρώ πριν 2 βδομάδες. και μιλάω για το vvvvvv.

To έκανα εγκατάσταση και μιλάμε αμέσως κόλλησα να παίζω με τις ώρες αυτό το indie διαμάντι. Για άλλη μια φορά είδα ότι το gameplay υπερέχει πάνω από γραφικά και οτιδήποτε άλλο.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι κόλλημα είναι αυτό το παιχνίδι. Με αναφορές στα platform arcade της δεκαετίας του 80 και ένας φόρος τιμής στο τότε ανεπανάληπτο jet set willy. Πάρτε μια ιδέα για το game

 

 

το official site του παιχνιδιού είναι εδώ

 

http://thelettervsixtim.es/

 

Και πάντα σε συνοδεύει μια απίστευτη σύνθεσης 8bit μουσική. Νομίζω και παλιότερα υπήρχε ολόκληρο μουσικό κίνημα που δημιουργούσε electro με 8bit μηχανήματα. Πάντως εδώ έχουμε ένα από τους καλύτερους εκπρόσωπους του.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θές να δείς ορισμένα προηγούμενα project απο τον Terry Cavanagh, υπάρχει το Don't Look Back όπως και ορισμένα μικρότερα flash games στο developer profile του στο Kongregate.com.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Μόλις τελείωσα το game και μπορώ να πω ήταν ότι ποιο διασκεδαστικό και εκνευριστικά δύσκολο σε αρκετά σημεία που έχω παίξει εδώ και χρόνια. Πάντως με αυτό το game κατάλαβα και το πόσο μεγάλος είμαι πλέον στην ηλικία. Μπορώ άνετα να περνάω τις πίστες σε game arcadies όπως το vvvvvv που θυμίζουν αρκετά τα arcade games που παίζαμε το 80 αλλά δυσκολεύομαι αφάνταστα στα κάθε λογής boss των σύγχρονων 3d games.

Οι τελικές εικόνες έχουν πολύ πλάκα όπως αυτοί με τους χαρακτήρες που είναι σαν μουσικό group

 

http://www.youtube.com/watch?v=E99qxCMb05g&feature=related

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...