Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για ανεμιστηρακι.

nikster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω εναν υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστικα: CPU Intel Core 2 Quad Q8400 GPU Nvidia Geforce GTX 460 4 GB RAM DDR2 750W τροφοδοτικο και πιστευω οτι ειναι αρκετα καλο συστημα π εχει πολλες δυνατοτητες.Παρολαυτα σε μερικα οχι και τοσο απαιτητικα παιχνιδια σκαλωνει μερικες φορες.Ετσι σκεφτομουν μηπως χρειαζεται κανενα ανεμιστηρακι καθως δεν εχω κανενα εκτος απο το βασικο του κουτιου και του cpu. Το κουτι ειναι της Μultirama που χρησιμοποιουσε οταν εφταχνε καινουριο συστημα που χωραει M-ATX.Επειδη δεν.εχω ιδεα απο ανεμιστηρακια θα ηθελα συμβουλες και προτασεις για το πως να βελτιωσω την ταχυτητα του συστηματος μου γενικα.Ευχαριστω προκατοβολικα.

Δημοσ.

Κοίτα αν έχεις προβλήματα με θερμοκρασίες ναι μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν μπορείς να βάλεις εξτρά ανεμιστήρες στο κουτί σου για καλύτερη ψήξη, αλλα τώρα μπορεί και να μην φταίνε μονο οι θερμοκρασίες αν έχεις κάποια κολλήματα στα παιχνίδια αλλα γιατι δεν τραβάει το σύστημα παραπάνω :)

Πες μας λίγο τι παιχνίδια παίζεις και που βλέπεις αν βλέπεις κολλήματα , τι θέλεις να παίξεις που δεν μπορείς κτλπ.

Επίσης πες μας το μοντέλο της motherboard σου και τι οθόνη χρησιμοποιείς, και αν μπορείς και μια φωτογραφία του κουτιού ανοιχτό για αν δούμε το εσωτερικό θα ηταν πολή χρήσιμη

Όπως μας δίνεις πρόχειρα το σύστημα σου απο μνήμη . τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών εισαι μια χαρά , το μόνο που θα μπορούσες να αλλάξεις ωστε να σου δώσει ενα boost αν μπορώ να το πώ ετσι ειναι ο επεξεργαστής ειναι όμως ανάλογα τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις τι θέλεις να κάνεις γενικά.

Όπως κατάλβες μιλάμες για αναβάθμιση στο hardware του υπολογιστή οπότε προηποθέρει και ενα budget το οποίο πρέπει και αυτο να μας προσδιορίσεις.

Edit : Έλεγξε αν μπορείς και τις θερμοκρασίες όταν παίζεις κάποιο παιχνίδι αλλα και όταν εισαι στο desktop με το Hwmonitor

Edit 2 : Για να βελτιώσεις τις θερμοκρασίες μέσα στο κουτί σου πρέπει εκτός απο ενα φύσημα όλου του κουτιού απο σκόνες κτλπ να κάνεις και ενα μάζεμα των καλωδίων σου. Απο εκεί και πέρα αν υπάρχει η δυνατότα καλό ειναι να υπάρχει ενας ανεμιστήρας που βάζει φρέσκο αέρα απο μπροστά και αλλος ενας οι 2 να βγάζουν απο πίσω τον ζεστό.

Επιπλέον καλό θα ειναι να αλλάξεις την θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή σου και αν μπορέις να δώσεις μερικά χρήματα για καινούργια ψύκτρα αν εχεις της μάνας του θα βελτιώσεις και αυτο την κατάσταση.

Δημοσ.

συγνωμη π καθυστερησα ειχα παει για μικρες διακοπες. λοιπον οθονη εχω την Dell U2311H και μητρικη ASRock G41M-GS και το τροφοδοτικο Coolermaster GX 750W και η καρτα αναλυτικοτερα Twintech Geforce GTX 460 αμα ειναι για hardware δεν εχω φραγκα + οτι εχω αναβαθμισει τον υπολογιστη μονο ενα χρονο! αλλα παρολαυτα θα ηθελα πιθανες προτασεις με budget γυρω στα 500€ που θα περιλαμβανει :κουτι μητρικη επεξεργαστη κ ανεμιστηρακια θελω να παιζει ολα τα παιχνιδια χωρις ιδιαιτερο προβλημα!

Υ.Γ. θα ηθελα καποιος να μου εξηγησει λιανα τι ειναι οι SSD που γινεται τοσος ντορος για αυτους

ευχαριστω για το χρονο σας

android.png

Δημοσ.

Οι SSD ειναι δίσκοι καινούργιας τεχνολογίας (οχι μηχανικοί) για περισσότερα διάβασε εδώ

καλη φαση αλλα ακριβη! τελωςπαντων δεν αγγιζουμε προς το παρων!! μηπως εχεις να μ προτεινεις κατι σχετικα με αυτα που ζηταω στο 3ο ποστ? θα ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

εχω εναν amd phenom 9650 quad core και μητρικη Asrock ALiveNF7G-GLAN . Μπορειτε να μου προτεινε καμια ψυκτρα να βαλω πανω γιατι θελω να κανω overclock

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...