Προς το περιεχόμενο

Lego

ask

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα μου προτεινατε να δωσω τωρα 200 ευρω να παρω ενα λεγκο η οχι?

Δημοσ.

πρεπει να ονομαστή ο πόνος των fun star wars το τοπικ

γενικος οτι βγαίνει απο λεγκο δεν γίνετε να μην είναι καλό (το le star destroyer de classe vennator είναι πολύ μικρό για την τιμή του γιαυτο δεν θελω να το αγοράσω - θα προτιμήσω κάτι άλλο δηλαδή)

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=2003 56.99€ το star destroyer

Δημοσ.

Αυτό είναι το μικρό.Αυτό που λέμε εμείς είναι ένα συλλεκτικό που είχε βγει με γύρω στις 5000 κομμάτια και μήκος 1μέτρο.

@nickarmy

Όχι δεν μαζεύω miniatures. Τα μόνα Star Wars αντικείμενα είναι ένα lightsaber και το Imperial. Άντε και τα Blu Ray.

Δημοσ.

Στην ηλικία των 35 (παρά 3 εβδομάδες) συνεχίζω ακάθεκτος στην σχεδίαση και κατασκευή Lego Technics. :mrgreen:

Ιδίως τα τελευταία 3 χρόνια, χρησιμοποιώ το ΝΧΤ brick*, sensors & actuators της Lego και τρίτων κατασκευαστών. Παρέα με το Microsoft Robotics Studio σκέφτομαι τον ελεύθερο χρόνο μου για χρήσεις ρομπότ στην καθημερινή ζωή και κάθομαι και προγραμματίζω για την πλάκα :)

Με την τελευταία ιδέα ίσως να καταφέρω και βγάλω και χρήματα. :)

<....μουσική από Εξολοθρευτή....>

Παρεπιπτόντως, πολλά κομμάτια (σχήματα) που δεν υπάρχουν στην αγορά τα κατασκευάζω με το Mendrel. :mrgreen:

*Συγχρονισμός τριών brick είναι πλέον ο στόχος, αφού κατάφερα να το κάνω με 2

Δημοσ.

έχεις τέτοιου ίδους εξοπλισμό?

με ρομποτ είχα ασχοληθεί και εγώ όχι όμως με τη νέα μονάδα που έχει βγάλει, την παλιά αν θυμάσαι μια κίτρινη

Δημοσ.

Ναι θυμάμαι πιο λες.

Κοίτα και το NXT δεν είναι κάτι σπουδαίο. Μια picoATX μητρική, επεξεργαστής κλπ να κάνει την δουλειά πιο καλά, αλλά για την ώρα το κόστος ανεβαίναι και τα sensors/actuators αντίστοιχα με αυτά του lego πάνε σε τριπλάσια λεφτά.

Laser distance finder για παράδειγμα, είναι απαγορευτικό για το κόστος στην κανονική αγορά. Αλλά τρίτου κατασκευαστή για lego είναι φτηνό κάνοντας το ίδιο πράγμα. :)

Αλλωστε για εμένα το πρόγραμμα μετράει μιας και το Microsoft Robotics Studio σου επιτρέπει να μεταφέρεις το project σε οποιοδήποτε ρομποτ το οποίο έχει το ίδιο hardware με αλλαγή μόνο τον μανιφέστων.

Δημοσ.

κανεις δεν εχει να προτεινει τιποτα; ειδα και μου αρεσαν τα:

LEGO STAR WARS SEPARATISTS SHUTTLE (#8036)

LEGO STAR WARS MIDI - SCALE IMPERIAL STAR DESTROYER (#8099)

Lego Star Wars 7778 - Midi-scale Millennium Falcon

X Wing Starfighter Star Wars 6212 LEGO

LEGO STAR WARS 7961 DARTH MAUL SITH INFILTRATOR (#7961)

ευχαριστω εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...