Προς το περιεχόμενο

Careffour CT-702 7" tablet got FroYo 2.2 !!!!


potis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλό Φιλαράκι (δεν ήξερε μα δεν ρώτησε) πηρε ενα ταμπλετ απο το καρφουρ με κωδικο CT-702. Android 2.0

 

Απ' ότι φαίνεται και μετά απο πολύ μελέτη το ταμπλετάκι εσωτερικά ειναι το Velocity Cruz T301. Μάλιστα, το ταμπλετάκι αντιμετωπίζει τρελά προβλήματα ασυμβατοτητας με παιχνίδια αλλά και εφαρμογές λόγω του επεξεργαστή Ingenic JZ4760 MIPS που δεν εχει καμία σχέση με τους ARM που χρησιμοποιουν άλλες ταμπλέτες πιό επώνυμες. Ο ingenic ειναι καθαρό κινεζάκι.

 

Το android 2.0 που φορά, με την Dalvik compiled για τον MIPS ειναι σκέτη καταστροφή. Αργή απόκριση ακομα και μετά το φορμάτ, προβλήματα στην σύνδεση με το USB για δεδομένα στα καλά καθουμενα, πληκτρολόγιο χωρίς ιχνος feedback, εκαναν το φίλο μου να θέλει να το σουτάρει.

 

 

Κατ' αρχήν ψιλοαποφύγετέ το. Αν, όντας ήδη κάτοχος, φτάσατε εδώ απο τις μηχανές αναζήτησης, θα εχετε καταλάβει μεχρι τώρα οτι το μηχανάκι στερείται και της υποτυπώδους υποστήριξης σαν CT-702. Η εδώ αντιπροσωπεία δεν γνωρίζει και πολλά για το CT-702. Αν δεν σας νοιαζει να ρισκάρετε προκειμένου να πάρετε οτι μπορεί να δώσει η ταμπλέτα, πηγαίνετε εδώ κατεβάστε το froyo 2.2 για το Velocity Cruz Τ301, ακολουθήστε τις οδηγίες εγκατάστασης και απολαυστε ενα διαφορετικό μηχάνημα.

 

Τυπικό froyo περιβάλλον, ταχύτατος Dalvik compiler, youtube στο market, και μιά υποσχεση για google apps και android market.

 

Για android market στο CT-702 δείτε αυτό, δεν το εχουμε δοκιμάσει ακόμη αλλά σίγουρα αν βασιστείτε στα market της Velocity θα απογοητευτείτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...