Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες απο Club πως μας δείχνουν τόσο ωραίους

koufalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια πως γινετε οι φωτογραφιες απο τα club που βγαζουν και βαζουν στο fb να ειμαστε τοσο ωραιοι κανουν καποιο συγκεκριμένο εφε η παιζει ρολο η μηχανή??

Δημοσ.

Παιδια εχω μια απορια πως γινετε οι φωτογραφιες απο τα club που βγαζουν και βαζουν στο fb να ειμαστε τοσο ωραιοι κανουν καποιο συγκεκριμένο εφε η παιζει ρολο η μηχανή??

Υπερβολικο photoshop

Δημοσ.

Υπερβολικο photoshop

Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει από πρακτορεία? δεν νομίζω. Κάτι φίλτρο μάλλον παίζει στην φωτογραφική...

Δημοσ.

Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει από πρακτορεία? δεν νομίζω. Κάτι φίλτρο μάλλον παίζει στην φωτογραφική...

Τι να σου πω. Παλια το carpe-diem τις ανεβαζε ετσι οπως ηταν... 4/5 eek.png εβλεπες στραβα ματια, μυτες, σπυρια, τερασιτα στοματα , gtp ποζες κλπ κλπ. Τωρα πια τους βλεπεις ολους ως μοντελα..

Δημοσ.

Άμπαλοι φωτογράφοι.. Τώρα κάνουν και ένα κάποιο ξεσκαρτάρισμα. Επίσης μια φώτο που είχαν βγάλει, μου την έδειξε ο φωτογράφος εκείνη την στιγμή.

Δημοσ.

δεν νομιζω να κανουν photoshop μια μια πρεπει να ειναι καπιο φιλτρο να τις πετανε ολες μεσα και να βγαινουν ετσι..η να παιζει ρολο η μηχανη

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο ηλίθιο όλο αυτό με τις φωτογραφίες στα κλαμπ??

Επίσης "carpe-diem"............να πως μπορεί να ξεφτυλιστεί ένα σπουδαίο ρητό,,,,

Δημοσ.

Όταν εγώ έτρωγα πόρτες εσύ έπινες γάλα σε σκόνη.:P

Τι φλωριές είναι αυτές!?

Έχεις ένα δίκιο... Αλλά, είναι και τσάμπα, μην ξεχνάς.

Δημοσ.

εφφε ειναι να κανει πιο εντονα τα χρωματα...

αυτα τα site clubber,carpe diem,red carpet,guestlist περα οτι πληρωνονται για τις φωτος απο το μαγαζι κερδιζουν γιατι κλεινουν και τραπεζια...το οφελος για τα μαγαζια ειναι το fb και τα tags

Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο ηλίθιο όλο αυτό με τις φωτογραφίες στα κλαμπ??

+1 αλλα το fb φτιαχνει μοδα, ετσι και στην Ελλαδα απο τα 16χρονα εως και τους 30χρονους κανουν προμο την καταπληκτικη τους νυχτερινη ζωη. Και μολις πατησεις next να δεις την επομενη φωτο, να σου τα σουφρωμενα χειλια τραβηγμενα μεσω του καθρεφτη της τουαλετας και φοντο η χεστρα με το κωλοχαρτο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...