koufalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω μια απορια πως γινετε οι φωτογραφιες απο τα club που βγαζουν και βαζουν στο fb να ειμαστε τοσο ωραιοι κανουν καποιο συγκεκριμένο εφε η παιζει ρολο η μηχανή??
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Παιδια εχω μια απορια πως γινετε οι φωτογραφιες απο τα club που βγαζουν και βαζουν στο fb να ειμαστε τοσο ωραιοι κανουν καποιο συγκεκριμένο εφε η παιζει ρολο η μηχανή?? Υπερβολικο photoshop
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Υπερβολικο photoshop Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει από πρακτορεία? δεν νομίζω. Κάτι φίλτρο μάλλον παίζει στην φωτογραφική...
apd453 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Τελευταία φορά που αγόρασα trash φωτογραφία σε μαγαζί ήταν πριν 10 χρόνια που είχα πάει στο Μάκη.
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 apd γέρασες ρε... Πάρε ένα παράδειγμα για τι λέει ο ts
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Για κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει από πρακτορεία? δεν νομίζω. Κάτι φίλτρο μάλλον παίζει στην φωτογραφική... Τι να σου πω. Παλια το carpe-diem τις ανεβαζε ετσι οπως ηταν... 4/5 εβλεπες στραβα ματια, μυτες, σπυρια, τερασιτα στοματα , gtp ποζες κλπ κλπ. Τωρα πια τους βλεπεις ολους ως μοντελα..
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Άμπαλοι φωτογράφοι.. Τώρα κάνουν και ένα κάποιο ξεσκαρτάρισμα. Επίσης μια φώτο που είχαν βγάλει, μου την έδειξε ο φωτογράφος εκείνη την στιγμή.
koufalia Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν νομιζω να κανουν photoshop μια μια πρεπει να ειναι καπιο φιλτρο να τις πετανε ολες μεσα και να βγαινουν ετσι..η να παιζει ρολο η μηχανη
TO_PAIDI Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο ηλίθιο όλο αυτό με τις φωτογραφίες στα κλαμπ?? Επίσης "carpe-diem"............να πως μπορεί να ξεφτυλιστεί ένα σπουδαίο ρητό,,,,
παπι Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Επίσης "carpe-diem"............να πως μπορεί να ξεφτυλιστεί μαθεις ένα σπουδαίο ρητό,,,,
apd453 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 apd γέρασες ρε... Πάρε ένα παράδειγμα για τι λέει ο ts Όταν εγώ έτρωγα πόρτες εσύ έπινες γάλα σε σκόνη. Τι φλωριές είναι αυτές!?
gang Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Όταν εγώ έτρωγα πόρτες εσύ έπινες γάλα σε σκόνη. Τι φλωριές είναι αυτές!? Έχεις ένα δίκιο... Αλλά, είναι και τσάμπα, μην ξεχνάς.
kage Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 εφφε ειναι να κανει πιο εντονα τα χρωματα... αυτα τα site clubber,carpe diem,red carpet,guestlist περα οτι πληρωνονται για τις φωτος απο το μαγαζι κερδιζουν γιατι κλεινουν και τραπεζια...το οφελος για τα μαγαζια ειναι το fb και τα tags
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Μόνο εμένα μου φαίνεται τόσο ηλίθιο όλο αυτό με τις φωτογραφίες στα κλαμπ?? +1 αλλα το fb φτιαχνει μοδα, ετσι και στην Ελλαδα απο τα 16χρονα εως και τους 30χρονους κανουν προμο την καταπληκτικη τους νυχτερινη ζωη. Και μολις πατησεις next να δεις την επομενη φωτο, να σου τα σουφρωμενα χειλια τραβηγμενα μεσω του καθρεφτη της τουαλετας και φοντο η χεστρα με το κωλοχαρτο...
Toufas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Ναι το facebook εκανε τα ζωα, να ειναι ζωα. Αυτο φταιει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.