Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους τους άυπνους!

Θέλω να βάλω σε ένα γραφείο 8 τετραγωνικών ένα κάτι τις να καθαρίζει τον αέρα καθώς στον χώρο υπάρχουν 2 iMac 24 και 27' και ο χώρος έχει μόνο την πόρτα να ανανεώνεται ο αέρας (και το αιρκοντισιον).

Βασικά το θέλω για να καθαρίζει την ατμόσφαιρα από τα ιόντα των υπολογιστών..

Τι λέτε να χρειάζεται;

ευχαριστώ!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς λέγονται.. (μάλλον δεν λέγονται έτσι αν κρίνω από την αντίδραση σας! :-)

Απλά, ο χώρος δεν αερίζεται επαρκώς και σε συνδυασμό με τους 2 υπολογιστές μετά από λίγη ώρα υπάρχει μια ατμόσφαιρα κλεισούρας..

Ανοίγουμε βέβαια αλλά και με ανοικτή την πόρτα μέχρι την μέση μετά από λίγη ώρα σαν να μπουκώνει ο χώρος..

Υποψιάζομαι ότι οι υπολογιστές ηλεκτρίζουν τον χώρο.. παράλογο;

Δημοσ.

Αν δεν τρολλαρεις και όντως παρατηρείς τέτοιο θέμα ίσως είναι το air condition να θέλει δηλαδή καθάρισμα το φίλτρο.. ποσο παλιό είναι??

αλλιώς οι υπολογιστές δεν ηλεκτρίζουν το περιβάλλον κτλ αν το κάνανε θα είχες πρόβλημα... καταρχήν τα ίδια τα μηχανήματα θα χαλούσαν.

τέλος συγγνώμη αλλα την κακια μου θα την πω... είναι φανερό ότι ανήκεις στο target group της apple :P

Δημοσ.

Μάλλον είναι απλά επειδή ο χώρος είναι μικρός. Ευτυχώς το κρατάμε καθαρό γενικά, γιαυτό σκέφτηκα τα μηχανήματα και τον εξαερισμό.

Θα κοιτάξω το φίλτρο, καλή ιδέα αυτή. Το αιρκοντισιον μπήκε πέρσι αλλά επείδή είναι πολυσύχναστος στενός δρόμος παίζει να μαζεύει παραπάνω..

Σκόνη μαζεύει πάνω από τα mac όντως.. αλλά ξέρω εγώ..

Μάλλον θα πάρουμε ένα air cleaner globe που υγραίνει και καθαρίζει την ατμοσφαιρα. Οικονομική και απλή λύση για εκεί μου φαίνεται

Χαχά, ναι apple ολέ! Μια χαρά είναι για τη δουλειά μου (γραφίστας) και όχι μόνο. Για gaming και tweeking δεν κάνει ιδιαίτερα..!

Ευχαριστώ για τις συμβουλές!

Δημοσ.

Εγώ λέω αφού είσαι γραφίστας να πουλήσεις τον έναν apple και να πάρεις αυτό: http://www.wacom.eu/index2.asp?lang=en&pid=9232 (η κάποιο ανάλογο μοντέλο) θα δεις τεραστια διαφορα τόσο στα αποτελέσματα από άποψη πιστότητας και ποιότητας όσο και από τους χρόνους που χρειάζεσαι για να τελειώσεις ένα project.

Δημοσ.

No offense, αλλά καταρχάς, αυτό το wacom είναι για εικονογράφους κυρίως.

Ο γραφίστας θέλει ένα αξιόπιστο μηχάνημα που βασικά να μήν τρέχει windows (popup παράθυρα ασφαλείας και αμέτρητες ρυθμίσεις και tweaks για να κάνεις κάτι απλό- been there done that..) και να μην ασχολείται με τους ιούς και άλλα απλά πράγματα.. Δεν λέω, από window άρχισα, μια χαρά είναι αν έχεις χρόνο να το ψάχνεις και για παιχνίδια (κάτι που τα mac δεν το φτάνουν) αλλά για τη δουλειά μου προτιμώ να ασχολούμε με το project και όχι με το μηχάνημα!

Το έχω δοκιμάσει το pc, μια χαρά ήταν όσο ήμουν φοιτητής, αλλά δεν συγκίνεται για τη δουλειά μου. Δεν είναι τυχαίο που όποιος παίρνει mac μένει στα mac. ;-)

Τελικά οι υπολογιστές βγάζουν φορμαλδεύδη..!

Δημοσ.

ενδεικτικά στο έδειξα :P πάντως όλα τα μοντέλα είναι συμβατά με mac... οποτε δεν βλέπω γιατί τονίζεις τόσο πολύ το θέμα των windows.

Δημοσ.

Έλα σόκρατες, σε έφτιαξα.

1. Εξισορροπούν το περιβάλλον.
  2. Μετατρέπουν την αρνητική ενέργεια σε θετική.
  3. Μειώνουν την ακτινοβολία που υπάρχει σε ένα χώρο από τις ηλεκτρικές και ασύρματες συσκευές.
  4. Διώχνουν το γεωπαθητικό στρες που δημιουργούν οι γραμμές Hartman και Curry.
  5. Βοηθάνε τα φυτά να μεγαλώνουν, ακόμα και με μικρότερη ποσότητα νερού.
  6. Βελτιώνουν τη διάθεση και τη συμπεριφορά των ανθρώπων.
  7. Μειώνουν τις αϋπνίες και τους εφιάλτες.
  8. Αυξάνουν την αυτοεκτίμηση του ατόμου.
  9. Ξεμπλοκάρουν τα τσάκρας.

Οργονίτη χρειάζεσαι.

Δημοσ.

είχα αγοράσει ένα αλλά μετά από μέρες χάλασε και έκανε τον ψόφιο κοριό. Το πέταξα και άρχισα να ανοίγω το παράθυρο τις κρυες νυχτες για αερισμο.

Δημοσ.

Δεν μπορείς να τρυπήσεις τον τοίχο κάπου να βάλεις έναν εξαεριστήρα σαν αυτούς που βάζουν στα τυφλά μπάνια.

Καλύτερα να βάζεις μέσα φρεσκο αέρα παρά να καθαρίζεις αυτόν που έχεις.

Αν όμως θέλεις ιονιστή τοτέ κοίτα και αυτόν΄είναι από τους καλύτερους και ακριβότερους όμως.

http://www.daikin.gr/product/for-your-home/air-purification/photocatalytic/featuresnew.jsp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...