Προς το περιεχόμενο

εγγραφη dvd


nnikolas68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα!!!!!θα ηθελα να με βοηθησει καποιος γιατι εχω προβλημμα στο να γραψω dvd που να το παιζει το dvd player.τικανω:κατεβαζω το αρχειο- το κανω αποσυμπιεση-το μετατρεπω με το divx to dvd convert se video ts, και επειτα με τον nero του κανω εγγραφη οπου μου βγαζει κατι σφαλματα,τα αγγλικα μου δεν ειναι και τοσο καλα οποτε καταλαβαινετε τα εχω χασει λιγο!!!!πειτε μου τι εχω κανει λαθος?? ευχαριστω!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ελπίζω να λες το ConverXtoDVD το οποίο έχει στης ρυθμίσεις του στην καρτέλα burning την επιλογή να το κάψεις απευθείας σε δισκάκι,αυτό για την περίπτωση που όντως κάτι κάνεις λάθος εσύ.

 

Αν δεν το γράψει ούτε έτσι τότε στο λάθος που εμφανίζει το nero πάτα το κουμπάκι PrtScrn φόρτωσε το mspaint(την ζωγραφική τον windows) εκεί πάτα επικόλληση,σώσε την εικόνα και στο επόμενο μήνυμα αν πατήσεις στο Χρήση Πλήρους Επεξεργαστή Κειμένου κάτω από το πλαίσιο που γράφεις θα μπορείς να την ανεβάσεις πατώντας το Επιλογή αρχείου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν στο nero του δώσεις έναν φάκελο video_ts θα το καταλάβει ότι είναι αρχεία dvd-video και θα σου προτείνει να γυρίσει σε αυτό το project.

Αλλιώς το convertxtodvd ή το δωρεάν DVD Flick θα δου μετατρέψουν το avi και θα στο γράψουν σε dvd μόνα τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...