Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας πεδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω αμα ξέρει κάποιος και να με μπορεί να βοηθήσει με το παρακάτω θέμα :

Αγόρασα ένα ρολόϊ απο το eBay και επέλεξα να μου έρθει με την "USPS Express Mail International".Το ρολόϊ κοστίζει $84.95 και το πακέτο κούριερ που επέλεξα κοστίζει $39.50.Σύνολο $124.45.Επείδη τον τελευταίο καιρό πριν το αγοράσω έψαξα λιγο στο Google,είδα μερικά post/threads που έλεγαν οτι πληρώνεις την μισή τιμή και λίγα λευτά ακόμα στο τελωνείο.Αληθεύει;Υπάρχει περίπτωση να πλήρωσω τελωνείο και αν ναι πόσα λευτά;Επίσης κάτι διάβασα για το αερόδρομιο Ελ.Βενιζέλος,στεγάζομαι στην θεσσαλονίκη αυτην την στιγμή υπάρχει καμία πιθανότητα να ξέρετε πόσο καιρό θα κάνει;Στο eBay λεει 4-6 εργάσιμες ημέρες..

BTW:Το πρώτο μου ποστ εδώ! :)

Σας ευχαριστό παρα πολύ,

Καλή συνέχεια.

Δημοσ.

'Αμα είναι express θα σου ερθει σε κανα 10ημερο.(ολες τισ μερες)

Επειτα νομιζω οτι θα είσαι τυχερός δεν θα πληρωσεις κατι μονο και μονο επειδη σου ερχεται με USPS.Εγω είχα παρει ιπηνε 500$ kai δεν ληρωσα ''κερατιατικα'' τελωνειου.

Δημοσ.

το τελωνείο υπάρχει περίπτωση να το γλιτώσεις γιατί είναι μικρό το δέμα λογικά, τύχη είναι

τώρα για τις μέρες, ένας θεός ξέρει, πολύ λίγες είναι 4-6 για δέμα από αμερική

Δημοσ.

Λογικά δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τέτοια ποσά και από USPS περνάνε ελεύθερα εκτός πια

και αν είσαι εντελώς γκαντέμης και πέσεις στην περίπτωση.

Με απλό USPS συνήθως έρχονται σε 10-12 μέρες τα δέματα, βαριά βαριά 2 βδομάδες από Αμερική.

Express δεν έχω πάρει ποτέ, οπότε δεν ξέρω αλλά θα μου κάνει εντύπωση αν έρθει σε λιγότερο από

βδομάδα.

Δημοσ.

Λογικά δεν θα πληρώσεις τίποτα. Τέτοια ποσά και από USPS περνάνε ελεύθερα εκτός πια

και αν είσαι εντελώς γκαντέμης και πέσεις στην περίπτωση.

Με απλό USPS συνήθως έρχονται σε 10-12 μέρες τα δέματα, βαριά βαριά 2 βδομάδες από Αμερική.

Express δεν έχω πάρει ποτέ, οπότε δεν ξέρω αλλά θα μου κάνει εντύπωση αν έρθει σε λιγότερο από

βδομάδα.

Πιστεύω πως μέσα σε μια βδομάδα θα το έχω..Δεν ξέρω..Σήμερα το πρωί θα το στείλει το παλικάρι απο το eBay μου είπε(μιλάμε πάντα για ώρες αμερικής).

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο ένα μεγαλούτσικο δέμα των 85 € (μαζί με μεταφορικά) από Αμερική με USPS. Δεν πλήρωσα κάτι επιπλέον. Το δέμα επισημάνθηκε ως απεσταλμένο (Your item(s) has been marked as dispatched. eBay) στις 26-10-2011. Σχεδόν μήνα έκανε.

Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα από το ταχυδρομείο ένα μεγαλούτσικο δέμα των 85 € (μαζί με μεταφορικά) από Αμερική με USPS. Δεν πλήρωσα κάτι επιπλέον. Το δέμα επισημάνθηκε ως απεσταλμένο (Your item(s) has been marked as dispatched. eBay) στις 26-10-2011. Σχεδόν μήνα έκανε.

Με τι πακέτο το παρράγειλες?Me express?

Δημοσ.

Καλησπέρα σας πεδιά,

Θα ήθελα να ρωτήσω αμα ξέρει κάποιος και να με μπορεί να βοηθήσει με το παρακάτω θέμα :

Αγόρασα ένα ρολόϊ απο το eBay και επέλεξα να μου έρθει με την "USPS Express Mail International".Το ρολόϊ κοστίζει $84.95 και το πακέτο κούριερ που επέλεξα κοστίζει $39.50.Σύνολο $124.45.Επείδη τον τελευταίο καιρό πριν το αγοράσω έψαξα λιγο στο Google,είδα μερικά post/threads που έλεγαν οτι πληρώνεις την μισή τιμή και λίγα λευτά ακόμα στο τελωνείο.Αληθεύει;Υπάρχει περίπτωση να πλήρωσω τελωνείο και αν ναι πόσα λευτά;Επίσης κάτι διάβασα για το αερόδρομιο Ελ.Βενιζέλος,στεγάζομαι στην θεσσαλονίκη αυτην την στιγμή υπάρχει καμία πιθανότητα να ξέρετε πόσο καιρό θα κάνει;Στο eBay λεει 4-6 εργάσιμες ημέρες..

BTW:Το πρώτο μου ποστ εδώ! :)

Σας ευχαριστό παρα πολύ,

Καλή συνέχεια.

θΑ ΠΛηρωσεις 3 ευρω.

Ρε παιδια εχω παραγγειλει ενα μηχανακιστικο μπουφαν απο Ιαπωνια κι έρχεται μεσω EMS(Γιαπωνέζος ελτα),απ'οτι βλεπω ειναι ελλαδα τελωνειο απο 19 του μηνος,λετε να πληρώσω τπτ; πρωτη φορα παίρνω δεμα απο ιαπωνια.

Δημοσ.

Για αυτο λογικά έκανε τόσο καιρό να σου έρθει...Αν επιτρέπεται,για τι αντικείμενο πρόκειται;

Ένα μοντέλο αυτοκινήτου σε κλίμακα 1/18 για έναν φίλο μου που έχει συλλογή.

qTrOR.jpg

Δημοσ.

Ένα μοντέλο αυτοκινήτου σε κλίμακα 1/18 για έναν φίλο μου που έχει συλλογή.

qTrOR.jpg

Πολύ ωρέο αμαξάκι..!Σου ήρθε με ΕΛΤΑ έτσι;

θΑ ΠΛηρωσεις 3 ευρω.

Ρε παιδια εχω παραγγειλει ενα μηχανακιστικο μπουφαν απο Ιαπωνια κι έρχεται μεσω EMS(Γιαπωνέζος ελτα),απ'οτι βλεπω ειναι ελλαδα τελωνειο απο 19 του μηνος,λετε να πληρώσω τπτ; πρωτη φορα παίρνω δεμα απο ιαπωνια.

Πόσα ευρώ κάνει αυτό που αγόρασες;

Δημοσ.

Παιδιά στο usps.com οταν το κάνω "track" μου βγάζει οτι το αντικείμενο μου είναι Ελλάδα αλλά :

Customs Clearance

November 23, 2011, 5:37 pm

GREECE

Πώς μπορώ να βρώ που βρίσκεται στην Ελλάδα(π.χ. Αθήνα,Θεσσαλονίκη);

Στο site της ΕΛΤΑ δεν μου βγάζει τίποτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...