Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Αυτό το καιρό σκέφτομαι την αγορά ένος ssd και είμαι στο ψάξιμο. Σήμερα λοιπόν έλαβα ένα newsletter απο πλαίσιο και είχε τον ocz vertex 2 60gb στα 70 γιουρια. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, αξίζει η αγορά του σε αυτά τα λεφτά; Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Για να έχεις ολοκληρωμένη απάντηση θα πρέπει να μας πείς τί PC έχεις (συγκεκριμένα μητρική), τί δίσκο χρησιμοποιείς τώρα από θέμα χώρου. Ο 60αρης είναι 55GB και για καλές επιδόσεις θα πρέπει 20-30% να είναι free. Και το τρίτο είναι μέχρι πόσα μπορείς να δώσεις ?. Πάντως ως κάτοχος 60αρη αν ήταν να πάρω τώρα θα κοίταζα σε 120GB που οι τιμές σε σχέση με πρίν από 1 χρόνο είναι πολύ καλύτερες.

Δημοσ.

Λοιπόν. Η μητρική έχει sata 2. Απλά σκεφτόμουν μεχρι 90-100 ευρο. Αλλά όσο γίνεται να γλιτώσουμε μερικά. Δεν με ενδιαφέρει πολύ ο χώρος του δίσκου. Δε λέω βέβαια να είναι και 30gb. Τώρα έχω έναν wd 640gb caviar blue.

Δημοσ.

640GB σε SSD δύσκολα για τώρα :-D

Καλύτερα να πάς σε SATA 3 εκτός και αν δεν πρόκειται να αλλάξεις μητρική τα επόμενα 2-3 χρόνια οπότε πήγαινε σε SATA 2

Αυτές είναι οι καλύτερες επιλογές

http://www.skroutz.gr/s/351523/OCZ-Vertex-3-SATA-III-2-5-SSD-60GB.html

http://www.skroutz.gr/s/353487/Corsair-Force-Series-GT-60GB-SATA-3-6Gb-s-Solid-State-Hard-Drive.html

Σου ξαναλέω όμως θα πρέπει να σκεφτείς αν σε φτάνουν 55GB για windows - προγράμματα και να έχεις και ελευθερο το 25-30%. Διαφορετικά σύντομα θα ψάχνεσαι για μεγαλύτερο.

Δημοσ.

Απο θέμα χώρου δεν έχω πρόβλημα. Έτσι και αλλιώς έχω σκοπό να περάσω τα win, 3-4 προγράμματα και 1 game. Όλα τα άλλα θα τα περάσω στον τωρινό δίσκο. Τώρα για την αναβάθμιση που λες δεν έχω σκεφτεί κάτι. Το μηχάνημα που έχω με καλύπτει για τις ανάγκες μου. Οπότε αυτό που προτείνεις είναι αν έχω τα λεφτά να πάω σε vertex 3, έτσι;

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...