tasos1964 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Στη δεξιά πλευρά της σελίδας του Facebook, μου δείχνει τους φίλους οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι. Κάνω αποσύνδεση από το chat και πλέον βλέπουν όλοι οι συνδεδεμένοι φίλοι μου ότι είμαι offline. Όταν όμως μπω να παίξω ένα παιχνίδι (Castleville - Cityville ή οποιοδήποτε άλλο) εμφανίζεται επάνω δεξιά στη γωνία η πληροφορία "Ο ΤΑΔΕ ξεκίνησε να παίζει Cityville" Αυτό εμφανίζεται στους συνδεδεμένους φίλους, που καταλαβαίνουν φυσικά ότι είμαι online και απλά αποσύνδεσα το chat. Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαι μέσα στο Facebook χωρίς τελικά να ξέρει κανένας ότι είμαι online? Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που δε την έχω πάρει χαμπάρι?
eu@ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Στη δεξιά πλευρά της σελίδας του Facebook, μου δείχνει τους φίλους οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι. Κάνω αποσύνδεση από το chat και πλέον βλέπουν όλοι οι συνδεδεμένοι φίλοι μου ότι είμαι offline. Όταν όμως μπω να παίξω ένα παιχνίδι (Castleville - Cityville ή οποιοδήποτε άλλο) εμφανίζεται επάνω δεξιά στη γωνία η πληροφορία "Ο ΤΑΔΕ ξεκίνησε να παίζει Cityville" Αυτό εμφανίζεται στους συνδεδεμένους φίλους, που καταλαβαίνουν φυσικά ότι είμαι online και απλά αποσύνδεσα το chat. Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαι μέσα στο Facebook χωρίς τελικά να ξέρει κανένας ότι είμαι online? Είναι θέμα κάποιας ρύθμισης που δε την έχω πάρει χαμπάρι? νομίζω δεν υπαρχει καποια ρυθμιση που να σε αποκρυβει και απο την στήλη ενημερωσης στα δεξιά :/
silve Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Και εγώ δεν νομίζω πως υπάρχει λύση σε αυτό. Αυτή είναι η βλακεία της στήλης ενημέρωσης, δε μπορείς να κρυφτείς...
eu@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εχω μια απορια περι FB,ας μην ανοιγω θεμα λοιπόν,ρωταω εδω μπας κ ξερει κανεις! λοιπόν, στα εισερχόμενα μηνυματα κανω X για διαγραφη αλλα αυτα δε διαγραφονται στην ουσία αλλα πανε ολα στα αρχειοθετημενα!οταν μπαινω στα αρχειοθετημενα,υπαρχουν ολα εκει.απο εκει πως τα διαγραφω? η μονη επιλογη ειναι για επαναφορά :/
kage Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 εχει ενα κουμπι γραναζι-ρυθμισεις πανω απο την συζητηση εκει θα βρεις και διαγραφη
Psarasl0l Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Χθες ανέβασα την λίστα με τα ονόματα (δεξιά στην οθόνη) ως τέρμα πανώ με αποτέλεσμα να χαθεί η στήλη ενημερώσεων (πάνω από την λίστα με τα ονόματα) γνωστό και ως "ρουφίανος". Δεν μπορώ με τίποτα να ξανακατεβάσω την λίστα ώστε να εμφανιστεί η στήλη. Δοκίμασα με αλλαγή ανάλυσης , σε άλλον υπολογιστή , με άλλο πρόγραμμα ίντερνετ κ τίποτα. Κάπου στο κέντρο βοήθειας αναφέρει για όγκο δραστηριοτήτων και ότι και καλά πρέπει να είναι αυξημένη.Τι φάση?
divnt Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά. Χθες ανέβασα την λίστα με τα ονόματα (δεξιά στην οθόνη) ως τέρμα πανώ με αποτέλεσμα να χαθεί η στήλη ενημερώσεων (πάνω από την λίστα με τα ονόματα) γνωστό και ως "ρουφίανος". Δεν μπορώ με τίποτα να ξανακατεβάσω την λίστα ώστε να εμφανιστεί η στήλη. Δοκίμασα με αλλαγή ανάλυσης , σε άλλον υπολογιστή , με άλλο πρόγραμμα ίντερνετ κ τίποτα. Κάπου στο κέντρο βοήθειας αναφέρει για όγκο δραστηριοτήτων και ότι και καλά πρέπει να είναι αυξημένη.Τι φάση? Στο chat τέρμα κάτω δεξιά στο γραναζάκι που εχει διάφορες ρυθμίσεις, σου εμφανίζει την επιλογή "Εμφάνιση στήλης ενημέρωσης" ή "Show ticker"; Αν όχι, λογικά εξαφανίστηκε λόγω μειωμένης δραστηριότητας στο news feed σου (Όπως αναφέρει εδω: https://www.facebook.com/help/184242534997259 ) απο φίλους, σελίδες κλπ. ("Ticker only shows up when there's a certain amount of activity from the people or Pages you're connected with.") 1
Psarasl0l Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2017 Στο chat τέρμα κάτω δεξιά στο γραναζάκι που εχει διάφορες ρυθμίσεις, σου εμφανίζει την επιλογή "Εμφάνιση στήλης ενημέρωσης" ή "Show ticker"; Αν όχι, λογικά εξαφανίστηκε λόγω μειωμένης δραστηριότητας στο news feed σου (Όπως αναφέρει εδω: https://www.facebook.com/help/184242534997259 ) απο φίλους, σελίδες κλπ. ("Ticker only shows up when there's a certain amount of activity from the people or Pages you're connected with.") ναι λογικά δεν μπορεί να κατέβει η στήλη λόγω μειωμένης δραστηριότητας. Ευχαριστώ πάντως! α και προτείνεις κάτι συγκεκριμένο να κάνω ώστε μελλοντικά να επανέλθει? δηλαδή παράδειγμα να ανεβάζω τραγούδια κτλπ ή απλά να σχολιάζουν οι φίλοι και έτσι?
divnt Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2017 ναι λογικά δεν μπορεί να κατέβει η στήλη λόγω μειωμένης δραστηριότητας. Ευχαριστώ πάντως! α και προτείνεις κάτι συγκεκριμένο να κάνω ώστε μελλοντικά να επανέλθει? δηλαδή παράδειγμα να ανεβάζω τραγούδια κτλπ ή απλά να σχολιάζουν οι φίλοι και έτσι? Δεν έχει σχέση τι ανεβάζεις εσυ αλλα με το τι δραστηριότητα έχουν οι φίλοι σου, ομάδες, σελίδες που εχεις κάνει like και follow. Όσους περισσότερους φίλους, σελίδες κτλ έχεις, προφανώς θα υπάρχει και μεγαλύτερος όγκος δεδομένων και άρα μεγαλύτερη ροή δραστηριότητας στο news feed σου. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις εσυ είναι να κάνεις περισσότερους φίλους, like σε σελίδες, να μπεις σε ομάδες κλπ. (Αν θέλεις τη γνώμη μου, δεν υπάρχει λόγος να κάνεις like σελίδες, να κάνεις ίσως "αγνώστους" add και γενικά περιεχόμενο που δε σε ενδιαφέρει μόνο και μόνο για να ξανα εμφανιστεί το ticker)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα