Προς το περιεχόμενο

6870 πρόβλημα ή όχι?


ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά παιδιά. Έχω μια 6870 η οποία μου εμφάνισε το εξής πρόβλημα: Ανοίγωντας τον υπολογιστή μου εμφάνισε κάποιες οριζοντιες γραμμές στο boot screen και οταν φόρτωσε τα windows είχε τραγική αλλοίωση στην εικόνα. Κάνω απεγκατάσταση τους drivers και κάνω επιτόπου επανεκίνιση. Στο boot screen, οι γραμμές εμφανίστηκαν πάλι αλλά όταν φόρτωσαν τα windows όλα επανήλθαν στο κανονικό. Ξαναέκανα εγκατάσταση τους drivers και έκανα πάλι 4-5 επανεκινήσεις αλλά το πρόβλημα εξαφανίστηκε. Επίσης έτρεξα και το Furmark για κάνα 2ώρο και δεν εμφανίσηκε κάποιο πρόβλημα. Το ερώτημα μου είναι το εξής: αν υποθέσουμε ότι υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τους drivers ή εν πάσει περιπτώση, έφαγε κάποια φλασιά, γιατί οι γραμμές εμφανίζονταν και στο boot screen και όχι μόνο μέσα στα windows?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορει να επαιξε κατι με την τροφοδοσια της καρτας απο το τροφοδοτικο.

Να σου πω μου πέρασε από το μυαλό το τροφοδοτικό, αλλά πως θα μπορούσα να ξέρω ότι είναι 100% αυτό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ετσι οπως το περιγράφεις πιθανότατα ηταν στιγμιαίο πρόβλημα με την τροφοδοσία.Εγώ θα το αφηνα overnight για ενα καλό 3d stress test για να μην εχω την παραμικρή αμφιβολία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια έχω δοκιμάσει κάθε stres test που βρήκα, έχω μετρήσει και με πολύμετρο το τροφοδοτικό και δεν έχω βρεί κανένα πρόβλημα πουθενά. Παρόλα αυτά, φοβάμαι μήπως όντως είναι το τροφοδοτικό και γίνει καμία χαζομάρα και μου κάψει τίποτα. Εσείς τι λέτε? Θα πρέπει να ανυσηχώ ή υπάρχει περίπτωση να ήταν απλά κάτι της στιγμής που να μην σημαίνει κάτι?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...