Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα..Εδω και καμια εβδομαδα οταν ειμαι σε παιχνιδι μετα απο καποιο χρονικο διστημα(1-2-3 ωρες) κολλαει η οθονη και πρεπει ναα κανω επανεκκινηση...Δοκιμασα να τεσταρω την καρτα με burn in test δεν εδειξε τιποτα..Το μονο που αλλαξα στον υπολογιστη ειναι οτι συνδεσα εναν ανεμιστηρα στο ρευμα που ειχε το κουτι μπροστα και δεν τον ειχα συνδεσει πιο πριν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700280

Μηπως φταιει οτι ο δισκος εχει διαρκεια ζωης οπως ειχα αναφερει σε προηγουμενο post 21 μερες και health 15%..Επισης που κολλησε μια φορα οταν πηγα να κανω ανασυγκροτηση...

Δημοσ.

Αν μπορει ας πει και καποιος αλλος τη γνωμη του μην αλλαζω τσαμπα το δισκο αν φταιει αυτος...Εγγυηση παιζει να εχει ακομα γιατι ειναι αγορασμενος τον Απριλη του 2007 και ειναι ενας HDD SATA II 250GB WESTERN -16MB CACHE-72

Δημοσ.

Δηλαδη το προγραμμα ειναι ακριβες ετσι; Να ρωτησω κατι αλλο μεσα εχω τον 250αρι και εναν εξωτερικο που ειχα 1TB αλλα μου παρουσιαζε προβληματα συνδεσης και τον εβγαλα απο την θηκη και τον εβαλα στον υπολογιστη πριν 15 μερες περιππου...Τα αρχεια βεβαια (windows+προγραμματα) ειναι στον πρωτο αλλα και ο αλλος εχει health 43%..Μπορει το προβλημα να το δημιουργει ο δευτερος; Kαι τελος οι θερμοκρασιες ειναι καλες;

Για δειτε και αυτο...

Δημοσ.

Κοιταξε.εχει προβλημα ο δισκος σου.τωρα τι προβλημα ειναι αυτο,ο δισκος το ξερει.παντως δειχνει να ειναι σοβαρο.μπορει να χτυπησε περιοχη οπου ειχες τα windows μεσα,δεν το ξερεις.αλλα για να κολλαει και στο defrag......αστα να πανε.

Δημοσ.

Ενα format θα βοηθουσε; Nα τον παω στο Πλαισιο να κανουν εναν ελεγχο να σιγουρευτω(5e ειναι) ή πεταμενα λεφτα...Τουλαχιστον να ξερω σιγουρα..Και τελος γινεται στον αλλο που ειναι 1TB να τον χωρισω στα 2 και στο ενα να εχω windows+παιχνιδια και στον αλλο οτι εχω ηδη; Το ρωταω γιατι πηγα Computer/Manager/Disk Management/αλλα δεν βρισκω καποια επιλογη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...