panagiwths1987 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 καλησπερα παιδια.ξερω πως ειναι ισωσ κουραστικο το θεμα μου ομως θελω να μου πειτε τροπους ωστε να αντεξω την αποσταση που μασ χωριζει με την κοπελα μου.εκεινη σπουδαζει πατρα εγω ειμαι πειραια οπου και δουλευω....για οτι διευκρινησεις θελετε εγω ειμαι εδω να σας πω...
Haldol Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Να βλέπεστε συχνά. Α, και να μη μπηδάς άλλες. Α, και να μη τη μπηδάνε άλλοι. So simple. Εγώ σπουδάζω Κρήτη, η κοπέλα μου Πάτρα και είμαστε μαζί από τα τέλη του 2009. Αν κι είχαμε χωρίσει για ένα δίμηνο πρόσφατα. So... μπορείς! Μπειραιά είναι μπιο γκοντά. EDIT: Α, πες μία και το όνομα της δικιάς σου, να ελέγξω αν το τρίτο statement της πρώτης γραμμής του post μου ισχύει και για μένα.
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 skype, msn καθημερινα. κι ελπιζω να υπαρχει πλανο μελλοντικα να σταματησει να υπαρχει αποσταση αλλιως δεν θα εχετε κατι να περιμενετε ωστε να κανετε υπομονη. και στην τελικη πατρα πειραιας δεν ειναι και τοσο μεγαλη αποσταση πια. μια φορα θα πηγαινεις εσυ να την δεις μια θα ερχεται αυτη.
isay Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σχεση απο αποσταση χωρίς σοβαρή και προκαθορισμένη προοπτική σύντομης συνένωσης = γκολ απο τη σέντρα Σχολάστε το νωρίς πριν φθαρείτε και μπειτε σε τρυπάκι με ζήλιες, γκρίνιες και κέρατα. Κάντε τη ζωή σας και κρατήστε πολύ καλες φιλικές σχέσεις ώστε να πέφτει και κανενας «κρύος» όταν βολεύει.
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Right, ξέχασα να στο γράψω και είναι και το σημαντικότερο. Ίσως γι αυτό να μη το σκέφτηκα, επειδή το θεώρησα δεδομένο. Πάντα όταν μπλέκεσαι σε σχέση εξ' αποστάσεως το κάνεις επειδή υπάρχει η προοπτική να είστε κοντά μετά από ορισμένο καιρό. Εάν εσύ είσαι απ'τον Πειραιά κι αυτή από Θεσσαλονίκη χωρίς να έχει κανείς στο νου του να βρεθεί στην πόλη του άλλου, χέσ' τα κι άσ' τα.
D_N_A Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Χωρίς προκαθορισμένο χρόνο συνάντησης! Don't... just don't... τρομερή δοκιμασία με σπάνια επιτυχημένα αποτελέσματα. Επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και το πόσο καιρό ήσασταν μαζί πριν απομακρυνθείτε.
fearwhatnow Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Κρατησε την στην αποσταση με περιοδικες συναντησεις/"επαφες" και γνωρισε ταυτοχρονα αλλη-ες στο μερος που εισαι.Αν δεν το κανεις εσυ θα το κανει αυτη. 2
dhmhtrhs79 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Φίλε μου εγώ από τη μεριά μου θα σου προτείνω να ακούσεις την καρδιά σου και αν γουστάρεις τη κοπέλα να μην σκεφτείς την απόσταση ούτε και τις γνώμες όσων λένε να το διαλύσετε και να "κάνετε τη ζωή σας άντε και κανά σεξάκι που και που". Αυτές οι "μοντέρνες" νοοτροπίες έχουν φέρει σε χάλια κατάσταση σήμερα τις ανθρώπινες σχέσεις. Και δεν είμαι ούτε κανάς παππούς ούτε πουριτανός. Όμως δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αληθινά συναισθήματα που δεν λογαριάζουν δυσκολίες. Σίγουρα θα πρέπει το θέμα της απόστασης να είναι προσωρινό (φοίτηση) και όχι κάτι μόνιμο, αλλιώς δεν έχει νόημα. Και σίγουρα θα υπάρξουν στιγμές που θα περάσετε δύσκολες ώρες (προσωρινού) αποχωρισμού και ενίοτε τσακωμών από ζήλεια κτλ. όπως και "προκλήσεων", αλλά αν είστε "σωστοί" όλα θα πάνε καλά. Και θα υπάρξουν και τόσο όμορφες στιγμές που δεν φαντάζεσαι. Ξέρεις πως είναι να έχεις να την δεις πχ 2 εβδομάδες και να πηγαίνεις στην πόλη της και να μένετε ένα 3μερο μαζί? Απλά δεν υπάρχει. Αν ήσασταν κάθε μέρα μαζί μπορεί και να βαριόσασταν γρήγορα. Η απόσταση πολλές φορές δυναμώνει τη σχέση. Αν νιώθεις ότι και η κοπέλα σε θέλει όσο εσύ και είστε πρόθυμοι να το δοκιμάσετε και να μην το αφήσετε να χαθεί απλά και μόνο επειδή είστε μακριά. Να σου πω για τη δική μου ιστορία. Τα έφτιαξα πριν κάμποσα χρόνια με κοπέλα από τη περιοχή μου, αλλά μόλις τη γνώρισα έφευγε για Πάτρα (σύμπτωση?) να σπουδάσει. Εγώ Αθήνα και δούλευα (σύμπτωση?). Να μην στα πολυλογώ, η σχέση μας κράτησε 7 χρόνια, τα 4 πρώτα σε απόσταση (μέχρι να τελειώσει τις σπουδές) και άλλα 3 όταν ξανάρθε εδώ. Δεν πήδηξα καμιά άλλη, δεν πήδηξε κανέναν άλλον. ΔΕΝ ΠΑΘΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και συχνά βρισκόμασταν, πότε ανέβαινε αυτή στα κενά των μαθημάτων (σιγά το βαρύ πρόγραμμα των φοιτητών, όλο απεργίες και αναβολές, λίγο στις εξεταστικές χανόμασταν), πότε κατέβαινα εγώ με άδεια (πολλές φορές και όλοκληρη εβδομάδα). Είχαμε σπίτι-χώρο δικό μας (εκεί που νοίκιαζε) κάτι που δεν θα είχαμε αν ήταν στην Αθήνα και όπως καταλαβαίνεις μια χαρά και από σεξ και ξενύχτια. Και ειδικά στην Πατρα η ζωή είναι ωραία. Και εκδρομές με το αμάξι σε κοντινά μέρη (Καλάβρυτα, Ναύπακτο κτλ) και τα πάντα όλα. Καθημερινά όπως σου είπαν και άλλα παιδιά, δόξα τω θεώ υπάρχουν (πλεον) τηλέφωνα σταθερα (απεριόριστα), κινητά (απεριόριστα αν πάρετε ίδια καρτοκινητά), skype, msn, facebook, online παιχνίδια κτλ. Βγαίνε με τους φίλους σου, κάνε τα χόμπυ σου και αφού δουλεύεις όπως λες η μέρα περνάει γρήγορα. Σίγουρα θα'θελες να είχες και αυτήν δίπλα σου κάποιες στιγμές, αλλα σου ξαναλέω ΑΝ την θες τόσο πολύ και σε θέλει ΚΑΙ αυτή τόσο πολύ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ. Αν πάλι νιώθεις ότι δεν θα το αντέξεις ή δεν σε καλύπτει καλυτερα να χωρίσετε και όχι να έχετε ελεύθερη σχέση. Δεν το αξίζεις και δεν της αξίζει. Βρείτε κάτι αλλο που να σας γεμίζει και μην βασανίζετε ο ένας τον άλλον. Αυτά απο μένα, ελπίζω να σε βοήθησα, για να δεις ότι όλα γίνονται αν υπάρχει θέληση, πίστη και εμπιστοσύνη. Για την ιστορία (βέβαια) εγώ χώρισα τελικά, αλλά μετά από 7 χρόνια (συνολικά) και μάλιστα ενώ πλέον συζούσαμε, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία και δεν έχει να κάνει με την απόσταση που θέτεις ως πρόβλημα. Μη σου πώ ότι τότε περνούσαμε και καλύτερα από ό,τι όταν γύρισε. Και αν με ρωτήσεις, και το χρόνο πίσω να γύριζα πάλι το ίδιο θα έκανα. Πέρασα υπέροχα με έναν υπέροχο άνθρωπο όλα αυτά τα χρόνια και δεν το μετανιώνω. Αν νιώθεις ότι είναι ο άνθρωπός σου και εσύ ο δικός της μην κωλώνεις και όλα θα πάνε καλά. Και αν πάλι δεν πάνε, δεν πειράζει, θα ξέρεις τουλάχιστον οτι ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ και δεν τα παράτησες. Τη ζωή να τη ζείς χωρίς να σκέφτεσαι τι θα έκαναν άλλοι στη θέση σου. Μόνο ΕΣΥ ξέρεις τι σε γεμίζει. 1 1
SpirtouLisS Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 επισης να σου πω να μη τα παρατησεις. πολυ ηταν στη θεση σου και τα καταφεραν. αλλοι οχι... θα μπορουσα να σου πω πολλα με λεπτομερειες συμπεριφορας, τι να προσεξεις, τι να κανεις, τι να μην κανεις, αλλα σε ΟΛΑ με καλυψαν οι προλαλησαντες. καλη υπομονη-επιμονη
panos2171 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Όπως ειπώθηκε το μέγα ζήτημα είναι αν θα ξαναείστε μετά από κάποια χρόνια στον ίδιο τόπο. Ξέρω περίπτωση παιδιών που ξεκίνησαν σχέση από απόσταση, από την ίδια πόλη αλλά η κοπέλα λόγω σπουδών ήταν αλλού και βλεπόντουσαν μια φορά το μήνα, με εξαίρεση γιορτές και καλοκαίρι. Τώρα είναι κοντά στο να αρραβονιαστούν μιας και ξεμπέρδεψαν από αυτά οπότε η απόσταση δεν υπήρξε θέμα εφόσον θέλαν και οι δύο. Ξέρω άλλη περίπτωση παιδιών όπου ήταν ζευγάρι, η κοπέλα ήταν για σπουδές σε κοντινή πόλη οπότε βλεπόντουσαν συχνά και αρραβωνιάστηκαν κιόλας. Μετά τις σπουδές όμως η κοπέλα έφυγε Αθήνα γιατί εκεί την διορίσαν ενώ ο φίλος της σε νησί γιατί εκεί τον στείλαν μετάθεση, οπότε όπως ήταν φυσικό χώρισαν. Θέλω να καταλήξω ότι στην πρώτη περίπτωση σκεφτήκαν ότι θα είναι μαζι μετά από κα΄ποια χρόνια ενώ στη δεύτερη δεν το υπολόγισαν.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Σχεση απο αποσταση χωρίς σοβαρή και προκαθορισμένη προοπτική σύντομης συνένωσης = γκολ απο τη σέντρα Αυτό είναι το σημαντικότερο. Αυτή η προοπτική. Αν έχετε σκοπό μόλις τελειώσετε τις σπουδές κτλ να συνενωθείτε κάπου σε κάποια πόλη καλώς...αλλιώς είναι απλά σχέση με ημερομηνία λήξης. Κατα τ'άλλα σιγά την απόσταση. Αθήνα-Πάτρα είναι 2:30 ωρίτσες με το λεωφορείο, αρα χαλαρά πετάγεσαι για Σ/Κ, τριήμερα, γιορτές κτλ. Φαντάσου να τα είχες μια που μένει ξέρω γω Μαρούσι...δεν θα ήθελες 1+ ώρα απο Πειραιά να πας να τη δείς; Σίγουρα! Κοίτα όμως να αποφεύγετε της ζήλειες και γενικότερα να μην κάνει ο ένας τον άλλον να ασφυκτιά. Όχι που ήσουν το βράδυ και γιατί γύρισες τέτοια ώρα και με ποιόν ήσουν κτλ... Να σου πω απλά το εξής. Τα περισσότερα ζευγάρια μετά τα φοιτητικά τους χρόνια, όταν πλέον μένουν μαζί και εργάζονται βλέπονται μάλλον αρκετά λιγότερες ώρες απ'ότι θα βλέπεστε εσείς...και ας ζουν στο ίδιο σπίτι. Βέβαια η οικονομική κρίση φρόντισε να φέρει τα ζευγάρια πιο κοντά
evabb Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Οσο περιεργο κι αν φαινεται ξερω ζευγαρι που ειναι παντρεμενοι και περναν μονο την μιση χρονια μαζι και την αλλη μιση ειναι χωρια λογο δουλειας. και δεν μιλαω για γελια αποσταση πειραιας πατρα αλλα για Βρυξελλες-Καλιφορνια.
Haldol Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Και δεν μιλαω για γελια αποσταση πειραιας πατρα αλλα για Βρυξελλες-Καλιφορνια. Dafuq did I just read?
Προτεινόμενες αναρτήσεις