Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπαινεις στου αγροτικο, αρπαζεις καραμπινα και την κρεμας στην πλατεια του χωριου για παραδειγματισμο...

good times

Δεν ξερω οι αντιδρασεις θα ειναι απροβλεπτες σιγουρα. Εξαρταται απο το ποσο την αγαπαω-ειμαι ερωτευμενος-ζηλευω-κτλ κτλ. Γενικα ειμαι της αποψης να χωριζουν τα ζευγαρια πριν γινει η κουτσουκελα (και το ξεκαθαριζω αυτο σε καθε σχεση μου απο νωρις). Αν θελει η αλλη ή ο αλλος να απατησει τοτε να παει και να χωρισει και μετα ας κανει οτι γουσταρει.

Δημοσ.

μπαινεις στου αγροτικο, αρπαζεις καραμπινα και την κρεμας στην πλατεια του χωριου για παραδειγματισμο...

good times

Τι περιμενεις, καποιοι αντιδρουν σαν πιθηκια. Εδω μιλαγα με εναν και μου λεγε οτι αν η γκομενα του εχει "κολλητο" φιλο τοτε θα τον σπασει στο ξυλο για να μεινει μακρυα τους

Δημοσ.

Τι περιμενεις, καποιοι αντιδρουν σαν πιθηκια. Εδω μιλαγα με εναν και μου λεγε οτι αν η γκομενα του εχει "κολλητο" φιλο τοτε θα τον σπασει στο ξυλο για να μεινει μακρυα τους

Κλασικός ψευτόμαγκας της εποχής αυτής

Δημοσ.

= gay

ή

= αδερφικο φιλο

πως το εννοει το ατομο?

Κλασικός ψευτόμαγκας της εποχής αυτής

okay

απο την αλλη ειναι και αυτες που θελουν να τυλιξουν το γαμπρο και αρχιζουν να κανουν παρανοικα πραγματα οπως: 'τι το θες το προφυλάκτικο', 'δωσε σε μενα να τα φυλαω τα προφυλακτικα', 'το χαπι με παχαινει' και οποιος καταλαβε oh well καταλαβε.

το ερωτημα μου ειναι το εξης:

γιατι δεν βαζουν ταμπελα στο κεφαλι για να συναντηθουν αυτες οι 2 μεγαλες κατηγοριες ανθρωπων...?

να ζησουν αυτοι καλα και εμεις ποοοολλλυ καλυτερα...?

Δημοσ.

"κολλητος" με θυληκια = gay ? στενος φιλος,αδερφικος εννοω

Το συγκεκριμενο ατομο υποστηριζε οτι νιωθει οτι θα απειλειται απο τον κολλητο ακομα και αν δεν παιζει κατι ερωτικο, μονο και μονο επιεδη θελει "αποκλειστικοτητα"....

απο την αλλη ειναι και αυτες που θελουν να τυλιξουν το γαμπρο και αρχιζουν να κανουν παρανοικα πραγματα οπως: 'τι το θες το προφυλάκτικο', 'δωσε σε μενα να τα φυλαω τα προφυλακτικα',

Δεν μου χει τυχει....

Δημοσ.

= gay

ή

= αδερφικο φιλο

πως το εννοει το ατομο?

okay

απο την αλλη ειναι και αυτες που θελουν να τυλιξουν το γαμπρο και αρχιζουν να κανουν παρανοικα πραγματα οπως: 'τι το θες το προφυλάκτικο', 'δωσε σε μενα να τα φυλαω τα προφυλακτικα', 'το χαπι με παχαινει' και οποιος καταλαβε oh well καταλαβε.

το ερωτημα μου ειναι το εξης:

γιατι δεν βαζουν ταμπελα στο κεφαλι για να συναντηθουν αυτες οι 2 μεγαλες κατηγοριες ανθρωπων...?

να ζησουν αυτοι καλα και εμεις ποοοολλλυ καλυτερα...?

Ή αυτές που το παίζουν ....

Π.χ Είχα μια 18 χρονη και 'ηθελα να χωρίσουμε και άρχισε τα'' γιώργο είμαι έγκυος, γιώργο με πονάει η κοιλιά , έχω ζαλάδες ναυτία '' κατευθείαν εγώ πάμε στο γιατρό , οχι λεει θα παω μονη μου .. καπως έτσι περασαν και επομενοι μήνες με αυτο το παραμύθι καθε φορα που ελεγα να χωρίσουμε .. τελικά την έβαλα να κάνει τέστ μπροστά μου και χωρίσαμε την ίδια μέρα (αφού εξακρίβωσα οτι δεν ηταν έγκυος )

ΥΣ : Πήγε να κοροϊδέψει τον γιώργο...χεχεχε ο γιώργος είναι πονηρός

Δημοσ.

σκοταδισμος και λοιπες ιστοριες τρομου ειναι κατι τετοιες καταστασεις!

κατεμε...

Δημοσ.

σκοταδισμος και λοιπες ιστοριες τρομου ειναι κατι τετοιες καταστασεις!

κατεμε...

Μην με τρομάζεις , θέλει να έρθει γερμανία να με δει λέει , λες να γίνει καμια γκέλα το βράδυ του αποχαιρετισμού ?

Είναι μάγισσα ? :fear:

Δημοσ.

"Φίλοι" δε κολλάνε με γκόμενα ρε. Αργά ή γρήγορα θα πέσει ο κρύος. Είτε είσαι άντρας ή όχι. Αν δεν είναι μπάζο η άλλη κάθε "φίλος" της θα σκεφτεί να την καβαλήσει. Ούτε κάτι άλλα του στυλ "κοιμάμαι παρέα με τον gay φίλο μου" είναι σόι. Κι ο gay φίλος άμα πιει τρία ποτά γίνεται κομπρεσσέρ, το αξεσουάρ το 'χει.

:fear:

Από την άλλη αυτά τα ξέρουμε από την αρχή.

Αν παίζει "gay φίλος" και δε γουστάρουμε, πολύ απλά... next. Όχι πρώτα να μπλέξεις μαζί της και μετά από Α να την κάνεις Ω.

Δημοσ.

Ρε Haldol εννοειται εχει περασει απο το μυαλο αλλα μπορει να παει σε αλλη φαση η σχεση ... Ξερεις ολοι θελουμε να γαμησουμε αλλα υπαρχουν κ αλλα που μπορεις να παρεις απο την παρεα με μια θυληκια ...Και δεν εινια θεμα ανικανοτητας ή ελλειψης αντρισμου. Οποιος δεν το καταλαβαινει, κακο του κεφαλιου του.

Δημοσ.

Το είπες μόνος σου. "Εννοείται έχει περάσει από το μυαλό". Δε σου λέω ότι όλοι καταλήγουν να πηδάνε τις φίλες τους αλλά δεν είναι και δύσκολο να συμβεί. Ιδίως άμα "έρθουν και πιο κοντά" κάνα βράδυ που τα 'χουν τσούξει οι δυο τους.

Το ρισκάρεις; Εγώ όχι- από γυναίκες "με κολλητούς" απέχω.

Και πρόσεξε- δε μιλάω για παρέα ή τέτοια πράγματα αλλά για τα πιο τραβηγμένα, φάση "κοιμόμαστε και μαζί, έλα μωρέ φίλοι είμαστε τι να γίνει δε παίζει prob".

Δημοσ.

Το είπες μόνος σου. "Εννοείται έχει περάσει από το μυαλό". Δε σου λέω ότι όλοι καταλήγουν να πηδάνε τις φίλες τους αλλά δεν είναι και δύσκολο να συμβεί. Ιδίως άμα "έρθουν και πιο κοντά" κάνα βράδυ που τα 'χουν τσούξει οι δυο τους.

Το ρισκάρεις; Εγώ όχι- από γυναίκες "με κολλητούς" απέχω.

Και πρόσεξε- δε μιλάω για παρέα ή τέτοια πράγματα αλλά για τα πιο τραβηγμένα, φάση "κοιμόμαστε και μαζί, έλα μωρέ φίλοι είμαστε τι να γίνει δε παίζει prob".

Κοιτα στο ιδιο κρεβατι δεν εχουμε κοιμηθει αλλα δεν το βρισκω και τραγικο, ουτε ενδειξη ελλειψης αντρισμου. Οσο για το οτι δεν ειναι δυσκολο να συμβει ,εξαρταται τη σχεση ... Μπορει να μην γινει ποτε,μπορει να γινει και μια φορα και μετα να μην ξαναγινει ποτε... Γενικα παιζουν πολλα ας ξεφυγουμε απο τις στερεοτυπικες ανθρωπινες σχεσεις, ειναι πολυ περιοριστικο νομιζω.... ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...