p627 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Γεια σε ολους, εχω ανοιξει εναν λογαριασμο στο paypal με prepaid card της κυπρου εχω βαλει τα στοιχεια μου παω να μεταφερω τα λευτα απο το paypal στην τραπεζα και ολο λεει "Invalid Bank Account Information" εχω προσπαθησει πανω απο 6 φορες και καθε φορα μου στελνει το ιδιο μηνυμα στο email μου και μου κραταει 3 ευρω fee καθε φορα μηπως μπορει καποιος να με βοηθηση απαντώντας σε αυτες τις 5 ερωτησεις? 1. Πρεπει να γραψω ολα τα γραμματα με λατινικους χαρακτηρες? 2. πρεπει να τα γραψω με κεφαλαια ή μικρα? 3. Στο Bank Name βαζω Bank of Cyprus? 4. Στο Bank Location βαζω σαλαμινα? 5. Στο Account Type βαζω "Checking" ή "Savings" (θυμίζω οτι η καρτα μου ειναι prepaid "καταθετικη")? ευχαριστω.
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 καλησπέρα! δεν μπορείς να τραβηξεις λεφτα σε prepaid. πρεπει να φτιαξεις debit card ώστε να εχεις εναν κανονικο λογαριασμο ταμιευτηριου και IBAN. αλλιως δεν γίνεται. τα γραμματα θα τα γραψεις οπως θα αναφερονται επανω στην καρτα. (με λατινικά και όχι πχ Giwrgos αν η κάρτα λέει Giorgos) στο bank name βαζεις αυτό που είπες. στο location βάζεις αυτό που είπες. στο account type βάζεις ότι νά' ναι. αλλά θέλει αριθμό κάρτας Debit. η prepaid δεν συνδέεται με κάποιο λογαριασμό.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 σωστα τα λεει ο xaerialtwistx, πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο ταμιευτηριου, και επισης να κανεις upgrade το λογαριασμό του paypal σε premier και πανω ωστε να δεχεσαι χρηματα ανετα. δες https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/Marketing/general/PayPalAccountTypes-outside Για ταμιευτηριου λογαριασμο θα βαλεις savings
p627 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 καλησπερα, εγω δεν θελω να κανω αγορες απο την prepaid card της κυπρου θελω να μεταφερω λευτα απο το paypal στον τραπεζικο μου λογαριασμο. πρεπει να εχω prepaid card ή debit card? ευχαριστω.
xaerialtwistx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 για αγορες κανει και η prepaid. για να μεταφερεις λεφτα απο paypal χρειαζεσαι αριθμο ταμιευτηριου, κατι που δεν αποκτας με την prepaid, οπότε πρέπει να ζητήσεις μια Debit.
p627 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2012 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2012 από p627
aurelfaraaf Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 KΑΛΗΜΕΡΑ. ΕΧΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ PAYPAL, ΕΧΟ ΣΗΝΔΕΣΗ ΧΡΕΟΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΕΧΟ ΧΡΙΜΑΤΑ ΣΕ ΔΟΛΑΡΙΑ. ΓΊΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ, ΣΕ ΕΥΡΟ? ΠΟΣ ΠΕΡΝΑΟ ΤΑ ΧΡΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα