Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία e - shop


rea7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας,

 

Είμαι καινούρια όσο αναφορά τη δημιουργία ιστοσελίδων και θα ήθελα τη βοήθεια όποιου αναγνώστη θα μπορούσε να με καθοδηγήσει για το πως θα μπορούσα να δημιουργήσω ένα e shop.

 

Θα ήθελα να φτιάξω ένα e shop για την οικογενειακή μου επιχείρηση. Θα ήθελα κάποιος να μου πει 1)με ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω ( κατα προτίμηση δωρεάν αλλά Δεν με πειράζει και να αγοράσω κάποιο ) 2)αφού το δημιουργήσω τι πρέπει να κάνω για το ανεβάσω σε κάποιο server ?

 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ιδανικό λογισμικό για την περίπτωση σου είναι το OpenCart, το οποίο είναι ανοικτού κώδικα (μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δωρεάν δηλαδή), μπορείς να εγκαταστήσεις πάρα πολλές επεκτάσεις που θα βρεις είτε δωρεάν, είτε με αρκετά χαμηλό κόστος, και μπορείς και με λίγα χρήματα να αγοράσεις και επαγγελματικά templates (σχέδια).

 

Επίσης το OpenCart δεν απαιτεί κάποια γνώση προγραμματισμού για να το χρησιμοποιήσεις ενώ αν αποκτήσεις και ένα πακέτο φιλοξενίας από τη StigmaHost μπορείς να το εγκαταστήσεις μέσα από τον πίνακα ελέγχου (cPanel) του πακέτου φιλοξενίας σου με μόνο μερικά κλικ και λίγες ρυθμίσεις μέσα σε ελάχιστα λεπτά χρησιμοποιώντας το Softaculous, το οποίο διαθέτει αυτοματοποιημένη διαδικασία για την εγκατάσταση του OpenCart και διαθέτει πάντα την ποιο πρόσφατη έκδοση.

 

Για Magento ούτε κουβέντα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και σχετικά βαρύ. Το PrestaShot ενώ είναι καλό, έχει ένα βαθμό δυσκολίας που δεν τον καταλαβαίνω το λόγο ύπαρξης του. Η χρήση VirtueMart με Joomla είναι κακή επιλογή, γιατί όταν υπάρχουν λογισμικά που είναι αφοσιωμένα στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων τότε τα πρόσθετα για Joomla, WordPress και Drupal απλά είναι εκτός θέματος, και η χρήση τους θα πρέπει να γίνετε μόνο κάτω από πολύ συγκεκριμένες συνθήκες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...