Ntinaras Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 αυτη μια μερα θα κανει παιδι και θα γυρισει να του πει μη παιρνεις καραμελες απο αγνωστους? 2
panagos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LROPHHonDlo&feature=player_detailpage#t=86s σε αυτον πειραν 300κ και του ζητησαν +25κ για να ξεβαψουν κατι μαυρα χαρτια που του δωσαν σε βαλιτσα οτι ηταν μερικα μυρια βαμμενα...! Αν κατάλαβα σωστά, τα τσακάλια έψησαν τον γιατρούλη να τους δώσει λεφτά για να...καθαρίσουν με κάποιο ειδικό χημικό τα μαύρα χαρτονομίσματα με τελικό σκοπό.. να του δώσουν κάποιο μεγάλο ποσοστό ξερωγω; Με άλλα λόγια, πήγε και ο γιατρός να το παίξει πονηρός και να τσεπώσει μαύρα φράγκα και σκόνταψε στην ίδια του την ψωλή. Και μας το παίζει και αθώα περιστερά. Φυλακή και οι 3 έπρεπε να πάνε.
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δεν μπορεί να υπάρχουν ακόμα τόσα κορόϊδα
xreokopia Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Με παρόμοια απάτη Αυστραλός έχει χάσει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια. Γιατί σου κάνει εντύπωση; Γιατι ουτε κι αυτο το πιστευω, Επειδη καποιος μετεδωσε μια κουφη ειδηση δε σημαινει οτι αυτη ειναι οπωσδηποτε αληθινη. Ειδικα το διαδικτυο βριθει απο παραμυθια.
star12 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 για δειτε αυτη πως την πατησε.ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ; http://www.youtube.com/watch?v=j1vW9cIlnVI&feature=g-vrec
agent_smith Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γιατι ουτε κι αυτο το πιστευω, Επειδη καποιος μετεδωσε μια κουφη ειδηση δε σημαινει οτι αυτη ειναι οπωσδηποτε αληθινη. Ειδικα το διαδικτυο βριθει απο παραμυθια. Καλό διάβασμα http://en.wikipedia....i/Nigerian_scam Even though the United States Federal Trade Commission and other government agencies are well aware of the Nigerian and advanced fee fraud, victims can still be tried and convicted of crimes themselves. They may end up borrowing or stealing money to pay the advance fees, believing an early payday is imminent. Some of the crimes committed by victims include Credit-card fraud, check kiting, and embezzlement.[61][62][63] One San Diego-based businessman, James Adler, lost over $5 million in a Nigeria-based advance fee scam. While a court did affirm that various Nigerian government officials (including a governor of the Central Bank of Nigeria) were directly or indirectly involved and that Nigerian government officials could be sued in U.S. courts under the "commercial activity" exception to the Foreign Sovereign Immunities Act, he was unable to get his money back due to the doctrine of unclean hands because he had knowingly entered into a contract that was illegal.[64] Καλά δεν θα καταβάλω και μεγάλη προσπάθεια να σε πίσω γιατί δεν με ενδιαφέρει και ιδιαίτερα αλλά αυτά ναι έχουνε συμβεί και ας μην τα πιστεύεις εσύ.
xreokopia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλό διάβασμα http://en.wikipedia....i/Nigerian_scam Τη wiki τη διαβαζω για εγκυκλοπαιδικες γνωσεις, οχι για τετοιου ειδους αρλουμπες. Οτι υπαρχουν απατες φυσικα και υπαρχουν. Αλλα για να σου κλεψουν με αυτες εκατομμυρια δολλαρια ή ευρω κομματακι δυσκολο
kirileman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν το είχα ξαναγράψει, είχα πάει σε ραντεβού με ξεβαμένα (και καλά) χαρτονομίσματα. Ακόμα απορώ πως το έκανα. Το τι πίπες άκουσα, δε λέγεται. Αποτέλεσμα να βγάλω 50 ευρώ, το χαρτονόμισμα που μου έδωσαν να τσεκάρω σε τράπεζα από αυτά που "έβαψαν" γιατί δεν είχα να τους δώσω ένα δικό μου (απαιτείται 1 κανονικό για να βάψει ένα "ξεβαμένο", σύμφωνα με το κόλπο).
leecherman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Σου δώσανε οι ριχτάδες σένιο; Μπα,ούτε μαστουρωμένοι...
kirileman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Προφανώς, για να πειστώ και να σκάσω στο επόμενο ραντεβού το πακέτο.
UncleBens Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν το είχα ξαναγράψει, είχα πάει σε ραντεβού με ξεβαμένα (και καλά) χαρτονομίσματα. Ακόμα απορώ πως το έκανα. Το τι πίπες άκουσα, δε λέγεται. Αποτέλεσμα να βγάλω 50 ευρώ, το χαρτονόμισμα που μου έδωσαν να τσεκάρω σε τράπεζα από αυτά που "έβαψαν" γιατί δεν είχα να τους δώσω ένα δικό μου (απαιτείται 1 κανονικό για να βάψει ένα "ξεβαμένο", σύμφωνα με το κόλπο). για explain? και αν κατάλαβα καλά τελικά έβγαλε +50 ευρώ?
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 για explain? και αν κατάλαβα καλά τελικά έβγαλε +50 ευρώ? Εν συντομία. Με βρήκαν από αγγελίες που είχα τότε για κάτι διαμερίσματα που πουλούσα, συνεργάτης του γιου προέδρου Αφρικανικής χώρας που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα!!! Μετά από κάποια τηλέφωνα το παραμύθι άλλαξε, ξεχάσαμε τα ακίνητα που πουλούσα και περάσαμε σε επενδύσεις γενικότερα και ότι ήθελε κάποιον εδώ στην Ελλάδα να τα διαχειρίζεται όλα αυτά, δεν υπήρχε απάντηση στο γιατί τόση μυστικότητα και γιατί κάποιον άγνωστο. Ήμουν περίεργος, έγινε ένα 1ο ρβ στο εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου στο Σύνταγμα με τον ίδιο το γιο του Προέδρου (!!!) όπου εκεί περάσαμε στο ζουμί, δηλαδή ότι επρόκειτο για κάποια encoded money που πρέπει να γίνουν decoded και ακολούθησε 2ο ρβ σε δωμάτιο άλλο ξενοδοχείου (ομολογώ ότι ψιλοφοβόμουν αλλά είχα πάρει τα μέτρα μου και γενικότερα είχα καταλάβει ότι δεν ήθελαν τα νεφρά μου ή να με απαγάγουν αλλά επρόκειτο για άλλου είδους κομπίνα). Εκεί βρισκόταν ο βοηθός που μου έδειξε το κόλπο, μου εξήγησε ότι τα λεφτά ήταν encoded γιατί έτσι τα μεταφέρει ο ΟΗΕ στην Αφρική για λόγους ασφάλειας(τρολολολ) τα οποία τα βούτηξε ο πρόεδρος, τα έδωσε στον γιο ο οποίος τα έφερε στην Ευρώπη για να τα κάνει decode. Μόνο που χρειάζονταν χρήματα, αληθινά χρήματα για να ξαναγίνουν τα ξεβαμμένα κανονικά χαρτονομίσματα. Μου έκαναν μια επίδειξη μετατροπής του λευκού χαρτιού σε 50ευρο για το οποίο χρειαζόταν ένα ακόμα κανονικό 50ευρο (αυτά που ζητάνε από τα υποψήφια θύματα), μου ζήτησαν ένα αλλά εγώ απάντησα ότι δυστυχώς δεν είχα μαζί μου, οπότε χρησιμοποίησαν ένα δικό τους (μουρμουρίζοντας κάτι γαλλικά με εμφανή δυσαρέσκεια). Με τα πολλά (χημικά, αλουμινόχαρτο, πίεση στο αλουμινόχαρτο και στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών), προέκυψε το ξανα-βαμμένο 50ευρο, το οποίο μου έδωσαν για να τσεκάρω στην τράπεζα και συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε για να τους φέρω όσα χρήματα μπορούσα να μαζέψω (100, 150χιλ) για να ξαναβάψουν αυτοί τα αντίστοιχα δικά τους και να εισπράξω εγώ το ποσό που έδωσα + 25% των ξαναβαμμένων. Μη ρωτάτε αν η μετατροπή των ξεβαμμένων ήταν αληθινή, φυσικά και δεν ήταν, κάποια στιγμή που δεν πρόσεχα, αντικατέστησαν το λευκό χαρτί με ένα κανονικό 50ευρο. Με το 50άρικο που μου έδωσαν να τσεκάρω, έβαλα βενζίνη και πήγα Στεμνίτσα. Αυτά. http://voria.gr/inde...splay&sid=18806 Α, υποτίθεται ότι τα λεφτά που τους δίνει το υποψήφιο θύμα πάνε και για την αγορά των πανάκριβων χημικών που απαιτούνται για την μετατροπή των χρημάτων. 1
kostas_dr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Απίστευτο πραγματικά! Είχα δει ένα παρόμοιο ρεπορτάζ πριν απο κάποια χρόνια στο Alter, που άλλος "γιος" προέδρου έπιασε κώτσο ένα δικό μας ξυπνοπούλι στην Θεσσαλονίκη. Και εγώ δεν ξέρω πόσα του έφαγε και ο άλλος εκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο "γιος" είχε φεσώσει και τα ξενοδοχεία και διάφορα άλλα μαγαζιά με την μεγάλη ζωή που έκανε, όσο καιρό ήταν Ελλάδα. Άλλοι έξυπνοι αυτοί. Ομολογώ ότι όταν άκουγα το ρεπορτάζ, δεν το πολυπίστευα, γιατί το θεωρούσα απολύτως εξωφρενικό. Τελικά όμως...
kakofonixx Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 ωραια περιπτωση kirileman! Απορω βεβαια με το θαρρος σου μας και τετοιες καταστασεις μπορουν να εχουν πολυ χειροτερη τροπη (το ειπες εξαλλου και ο ιδιος) επισης για το λινκ με τον Λαρισαιο αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι η κουτοπονηρια!! 100 μας εφαγαν? 200 να παρουμε πισω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα