Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω και εγώ το αυγό μου Kinder έκπληξη και τι να δω?
Έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο.

Πήρα από ένα φυτώριο ένα δέντρο που βγάζει μάνγκο κι όπως το κουβαλούσα μου έπεσε στην κατηφόρα κι έτρεχα. Άσε ρε φίλε, μου 'φυγε η μανγκιά.

• Like 15
  • Απαντ. 16,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το the big bang theory για τους διδακτορικους δεν ειναι κωμικη σειρα. Ειναι ντοκιμαντερ

Συναντησα εναν φιλο προχτες. Του ειπα οτι ασχολουμε με το web developing. Μου λεει "τι σου εμαθε η δουλεια? ". Του απανταω "αγοραφοβια και εναν ελαφρυ εθισμο στο διαδικτυακο πορνο"

Θα ανοιξω μπαρακι για προγραμματιστες. Θα το ονομασω foo bar.

(Δικες μου δημιουργιες. Ελα να βλεπω κ αλλα programmer jokes. Οχι τα κλασικα. Δικες σας εμπνευσεις)

• Like 3
Δημοσ.

Το the big bang theory για τους διδακτορικους δεν ειναι κωμικη σειρα. Ειναι ντοκιμαντερ

Συναντησα εναν φιλο προχτες. Του ειπα οτι ασχολουμε με το web developing. Μου λεει "τι σου εμαθε η δουλεια? ". Του απανταω "αγοραφοβια και εναν ελαφρυ εθισμο στο διαδικτυακο πορνο"

Θα ανοιξω μπαρακι για προγραμματιστες. Θα το ονομασω foo bar.

(Δικες μου δημιουργιες. Ελα να βλεπω κ αλλα programmer jokes. Οχι τα κλασικα. Δικες σας εμπνευσεις)

Το πάνω πάνω είναι εντελώς ψέμα... 

• Like 1
Δημοσ.

Το πάνω πάνω είναι εντελώς ψέμα... 

Αν εννοεις επειδη μετα τη 4η/5η σεζον , που ολοι εχουν γκομενα, μετατραπηκε σε κοπια friends τοτε ναι, ειναι ψεμα. Εχω σταματησει να το βλεπω πια. Αηδια καταντησε. Αλλα οι πρωτες σεζον ειναι απιστευτα θεικες ρε συ. Ειναι οντως ντοκιμαντερ για διδακτορικους

Δημοσ.

-Ρε Ντόναλντ, πήδηξες τη Μίνι;

-Ποια είναι η Μίνι ρε Μίκι;

-Ντόναλντ, μη κάνεις τη πάπια...

Ασχετο αλλά μου θύμισε το:

Δημοσ.

Ο Μήτσος και η Καίτη ήταν τρόφιμοι σε ένα ψυχιατρείο…
Μια μέρα, καθώς έκαναν βόλτα , ο Μήτσος έκανε μια βουτιά στην πισίνα και έπιασε πάτο…
Η Καίτη αμέσως έπεσε μέσα να τον σώσει.
Κολύμπησε μέχρι τον πάτο και τον τράβηξε έξω.
Ο διευθυντής όταν έμαθε την ηρωική πράξη της Καίτης αμέσως διέταξε να αφεθεί πάλι στην κοινωνία εφόσον ήταν πια υγιής και ώριμη... 
Όταν πήγε να της το ανακοινώσει της είπε:
«Καίτη έχω καλά και κακά νέα …
Τα καλά νέα είναι ότι θα αφεθείς πάλι ελεύθερη επειδή με αυτό που έκανες απέδειξες ότι είσαι πάλι λογική.
Τα κακά νέα είναι ότι ο Μήτσος, ο ασθενής που έσωσες , κρεμάστηκε με την ζώνη του στο μπάνιο.
Λυπάμαι , αλλά είναι νεκρός».
Και του απαντά η Καίτη :
» Όχι καλέ , εγώ τον έβαλα εκεί για να στεγνώσει ! «

• Like 3
Δημοσ.

Ηρθε μια φίλη της γιαγιάς επίσκεψη.

-Να βάλω καφέ κυρα Ουρανία?

-Ανεβάζει την πίεση.

-Γλυκό?

-´Εχω ζάχαρο

-Χυμό?

-Δεν κάνει.

-Να σκάψω μια γούβα στην αυλή?

• Like 22
Δημοσ.

Αν εννοεις επειδη μετα τη 4η/5η σεζον , που ολοι εχουν γκομενα, μετατραπηκε σε κοπια friends τοτε ναι, ειναι ψεμα. Εχω σταματησει να το βλεπω πια. Αηδια καταντησε. Αλλα οι πρωτες σεζον ειναι απιστευτα θεικες ρε συ. Ειναι οντως ντοκιμαντερ για διδακτορικους

Αυτό το λες επειδή κάνεις ή έχεις κάνει PhD ή επειδή έτσι νομίζεις;

90% επειδή έτσι νομίζεις. 

Δημοσ.

Αυτό το λες επειδή κάνεις ή έχεις κάνει PhD ή επειδή έτσι νομίζεις;

90% επειδή έτσι νομίζεις. 

Κανω phd. Νταξει τωρα, δεν κολαει πολυ η σειρα με τα ελληνικα δεδομενα, οκ στο δινω. Μαλλον φταιει που το χιουμορ μου αμερικανιζει. Επισης υπεραναλυσαμε, αρα διαλυσαμε το αστειο

Δημοσ.

Κανω phd. Νταξει τωρα, δεν κολαει πολυ η σειρα με τα ελληνικα δεδομενα, οκ στο δινω. Μαλλον φταιει που το χιουμορ μου αμερικανιζει. Επισης υπεραναλυσαμε, αρα διαλυσαμε το αστειο

Σόρρυ... αλλά δεν φταίει η όποια ανάλυση (που δεν είδα καμία τέτοια). Επίσης, δεν είδα κανένα αστείο. 

Και για τα αμερικάνικα δεδομένα είναι μακράν λάθος η σειρά. Από όσα παρουσιάζει, και τυγχάνει να ξέρω και τυγχάνει να έχω δει στην σειρά γιατί δεν την παρακολουθώ, είναι εντελώς λάθος. 

Φαντάζομαι ότι κάποιο αντίστοιχο αίσθημα θα είχαν οι χημικοί βλέποντας breaking bad. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...