Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο οτι καταλαβα πρεπει να εχεις βγαλει την καινουρια ταυτοτητα, που εχει τον 12ψηφιο αριθμο, για να δεχθουν την αιτηση!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nα προσθεσω οτι πριν λιγες μερες η vodafone εφτιαξε εφαρμογη για ... εντοπισμο Free 3G spot (!). Μετα τα free wi-fi spots απο forthnet κλπ, τωρα εφταιξαν και... free 3G spot? wtf! (5 downloads εχει ολα κι ολα μεχρι τωρα)

Δημοσ.

Όσοι έχετε 4G/LTE smartphones περάστε αύριο από το The Mall για να γνωρίσετε από κοντά τον νέο αυτό τύπο δικτύου! ;)

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Nα προσθεσω οτι πριν λιγες μερες η vodafone εφτιαξε εφαρμογη για ... εντοπισμο Free 3G spot (!). Μετα τα free wi-fi spots απο forthnet κλπ' date=' τωρα εφταιξαν και... free 3G spot? wtf! (5 downloads εχει ολα κι ολα μεχρι τωρα)[/quote']

Ακριβώς! Και δωρεάν 3G internet κάτω από συγκεκριμένους κόμβους! :)

Sent from my Galaxy S using Insomnia v2.0.2

Δημοσ.

Παιδιά είμαι στο ΕΑΠ και πήρα την προσφορά κανονικά αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά πηγαίνοντας σε δύο καταστήματα, τηλεφωνόντας άπειρες ώρεσ στην εξυπηρέτηση πελατών κτλ. Τελικά έστειλα εμαιλ στη vodafon και μου απάντησαν ότι δικαιούμαι την προσφορά κανονικά. Πήγα στο κατάστημα και προχώρησε κανονικά η αίτηση, από ότι κατάλαβα απλά έβαλαν τον αριθμό μητρώου αντί για το 10ψήφιο αριθμό του πάσο και όλα εντάξει. Απλά φταίει η vodafone που δεν έχει ενημερώσει ούτε την εξυπηρέτηση πελατών της ούτε τα καταστήματα.

Δημοσ.

καλημερα!

να ρωτησω κατι:εχω ενα tablet. μπορω να συνδεσω το stick-ακι πανω του?με καλωδιο ομως,καθως δεν με παιρνει να δωσω ~40 ευρωπουλα για την αλλη συσκευη..

Δημοσ.

καλημερα!

να ρωτησω κατι:εχω ενα tablet. μπορω να συνδεσω το stick-ακι πανω του?με καλωδιο ομως,καθως δεν με παιρνει να δωσω ~40 ευρωπουλα για την αλλη συσκευη..

Αν το tablet είναι Android δες στο site του κατασκευαστή για την συμβατότητα με το USB modem το οποίο έχεις.

Συνήθως παίζει κανονικά.

Αυτο το πρόγραμμα δεν κανει για κινητα?

Η κάρτα SIM που παρέχει αυτό το φοιτητικό πακέτο, μπαίνει κινητά,tablets,usb modems/sticks,

όπου θες.

Δημοσ.
Παιδιά είμαι στο ΕΑΠ και πήρα την προσφορά κανονικά αν και ταλαιπωρήθηκα αρκετά πηγαίνοντας σε δύο καταστήματα' date=' τηλεφωνόντας άπειρες ώρεσ στην εξυπηρέτηση πελατών κτλ. Τελικά έστειλα εμαιλ στη vodafon και μου απάντησαν ότι δικαιούμαι την προσφορά κανονικά. Πήγα στο κατάστημα και προχώρησε κανονικά η αίτηση, από ότι κατάλαβα απλά έβαλαν τον αριθμό μητρώου αντί για το 10ψήφιο αριθμό του πάσο και όλα εντάξει. Απλά φταίει η vodafone που δεν έχει ενημερώσει ούτε την εξυπηρέτηση πελατών της ούτε τα καταστήματα.[/quote']

Μισή ώρα το παλεύαμε με ένα παλληκάρι απο τη voda. Στη φόρμα που έχουν δεν περνάει ούτε πενταψήφιο ούτε δεκαψήφιο.

Πές μου αν θέλεις σε ποια Vodafone έκανες δουλειά να τον ενημερώσω να συνεννοηθούν μπας και μάθει το κόλπο.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αν το tablet είναι Android δες στο site του κατασκευαστή για την συμβατότητα με το USB modem το οποίο έχεις.

Συνήθως παίζει κανονικά.

Η κάρτα SIM που παρέχει αυτό το φοιτητικό πακέτο, μπαίνει κινητά,tablets,usb modems/sticks,

όπου θες.

αχα!και πως μπορω να τα συνδεσω?δηλαδη με τι καλωδιο?usb to micro-usb παντως οταν κανω αναζητηση για καλωδιο μου βγαζει καλωδια σαν αυτα που συνδεουμε το κινητο με τον υπολογιστη,δηλαδη στη μερια του usb δεν μπορεις να συνδεσεις καποια συσκευη..

edit:ακυρο,βρηκα οτι συνδεονται με την female εκδοση του καλωδιου που εψαχνα εγω

Δημοσ.

Παρ'ολα αυτά, σε δεύτερη επικοινωνία που είχα σήμερα, η κοπέλα της Vodafone ήταν κατηγορηματική: είπε ότι απαιτείται φοιτητικό πάσο, κι ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τη γραμματεία της σχολής, ώστε να κάνω αίτηση για το πάσο με το δωδεκαψήφιο που διανέμεται από καταστήματα Vodafone.

Μόνο με το πάσο μπορώ να κάνω εγγραφή σε κατάστημα vod ?

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται με την συνδεση δινουν και πακετακι CU με την "φοιτητικη" προσφορα (αυτη που εχει καπου 500 λεπτα προς ολους και 200ΜΒ) και επισης μου ειπαν οτι το mifi βγαινει καπου 50 ευρω...

Δημοσ.

Για οποιον ενδιαφερεται με την συνδεση δινουν και πακετακι CU με την "φοιτητικη" προσφορα (αυτη που εχει καπου 500 λεπτα προς ολους και 200ΜΒ) και επισης μου ειπαν οτι το mifi βγαινει καπου 50 ευρω...

50 ευρώ βγαίνει ακριβώς τσίμπησα ένα :P

Δημοσ.

πληροφόρηση για ΕΑΠ

>Αντιγραφο ταυτοτητας ΕΑΠ και Αντιγραφο αστυνομικής ταυτότητας αποστέλλονται στα κεντρικά για να γίνει η ταυτοποιηση εκεί. η διαδικασία γίνεται απο το κατάστημα και μόλις την έκανα.

Αυριο το πρωί θα με πάρουν τηλ να παραλάβω λένε.

Τόσο απλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...