Προς το περιεχόμενο

pro 2013 στο ps3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.ειχα γραφτει στο ιντερνετ στο ps3 αλλα καπου μπλοκαρε.πηρα το pro 2013 μπαινω στο ιντερνετ για να παιξω και με αλλους και μου βγαζει τα στοιχεια μου αλλα οχι το κωδικο μου.παταω το κωδικο μου και δεν γινεται τιποτα.το amail μου μου το βγαζει απο μονο του γραφω το κωδικο μου απο κατω παταω εντερ και μου γραφει the singn-in [e m-ail address]op password is incoppect.τι να κανω?και που να παω για να κανω εστω νεα συνδεση?σας παρακαλω παρα πολυ οποιος ξερει να μην βαρεθει να μου πει.τι να κανω?να παω μηπως στο μενου του ps αν ναι να μου πειτε που ακριβως γιατι δε το ξερω καλα

Δημοσ.

Μάλλον έχεις κάνει λάθος είτε στο mail είτε στον κωδικό σου στο playstation network.Δεν έχει καμία σχέση το pro.Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις στο μενού του playstation και σε κάποιο σημείο σου λέει για τα online account σου.Εκεί είτα θα ζητήσεις να σου στείλουν τον κωδικό σου σε mail,είτε θα φτιάξεις νέο account με απαραίτητα νέο mail.

Δημοσ.

τελικα για να αλλαξω τελειως τα στοιχεια μου που παω?θα μου πει κανενας ?

επισης πηγα στο sign in και εδωσα τα στοιχεια μου και διαβασα οτι θα μου στειλουν το κωδικο μου σε pc .ναι αλλα ποτε?και εκτος απο αυτο για να ξερω που θα μου ερθει το μυνημα στο facebook?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...