Προς το περιεχόμενο

Apollo Quicki 811Tablet 8' 119€


leros2004

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.e-shop.gr...ER.909284&sid=1

 

Δέν είναι άσχημη τιμή για Ελλάδα...

  • Λειτουργικό: Android OS 4.0.
  • Τύπος: Tablet.
  • Οθόνη: 8" αφής TFT capacitive με 5-point multitouch.
  • Ανάλυση: 1024 x 768.
  • Επεξεργαστής: Rockchip 3066 Cortex A9 Dual Core στα 1.6 GHz.
  • Κάρτα γραφικών: Mali 400.
  • Χωρητικότητα: 4 GB flash.
  • Μνήμη: 1 GB DDR3.
  • Κάμερα: 0.3 Megapixel (εμπρόσθια κάμερα), 2 Megapixel (πίσω).
  • Μedia: Τύποι ήχου: MP3, WMA, MP2, OGG, AAC, M4A, MA4, FLAC, APE, 3GP, WAV. Τύποι εικόνας: JPG, JPEG, GIF, BMP, PNG. Βίντεο: AVI, RM/RMVB, MKV, WMV, MOV, 3GP/MP4, MPEG, MPG, FLV, HTML5.
  • Browsing: Πρόγραμμα περιήγησης Android.
  • Συνδεσιμότητα: mini USB 2.0, miniHDMI, 3,5 mm Headphone jack, 1 x Micro SD/SDHC card reader (έως 32 GB).
  • Δίκτυο: Wifi 802.11 b/g/n.
  • ’λλες λειτουργίες: Hμερολόγιο, ρολόϊ, αριθμομηχανή, Video player.
  • Συμπεριλαμβανόμενα λογισμικά: Android Market / Google Play.
  • Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο.
  • Μπαταρία: Επαναφορτιζόμενη μπαταρία.
     
    Σύμφωνα με αυτό http://netia.emarket...-811/p-c0006011 η μπαταρία είναι 4000 mAh
  • Το μόνο που δεν διευκρινίζεται είναι αν υποστηρίζει Ελληνικά ...

Επεξ/σία από leros2004
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 566
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επείδη είμαι άσχετος με android (δεν είχα ποτέ ούτε κινητο ούτε tablet) θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Έχω ακούσει πως μόνο οι εγκεκρημένες συσκευές από την Google μπορουν να έχουν την εφαρμογή Google Play, συτό ισχύει? Επίσης έχω ακούσει πως κάποιες συσκευές έχουν περιορισμένη προσβασιμότητα στην εφαρμογη αυτή, αυτό αληθέυει? και αν ναι πως το γνωρίζουμε? Η συγκεκριμένη έχει την εφαρμογή αλλά πως μπορουμε να ξέρουμε αν έχει πλήρη πρόσβαση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εψαξα στο slatedroid αλλα και σε αλλα forums για android tablets και δεν υπαρχει ουτε μια custom rom. Αλλα και να υπήρχε δεν βρηκα ακομα την rom του ως αρχειο για να μπορεις να γυρισεις σε αυτη...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα android δεν έχουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? οπότε αν τυχόν αλλάξεις rom (αν υπάρξει) τότε δεν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή?

αυτά που κατασκευάζονται? είναι πολωνική εταιρία?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολωνική που παραγγέλνει από Κίνα και βάζει το logo της (σαν την Crypto). Η εταιρεία στο site της από ότι είδα δεν έχει υποστήριξη π.χ. με updates. Θα ήταν καλό εαν βρίσκαμε ένα κινέζικο κλώνο με τα ίδια specs που να έχει υποστήριξη και σε original και σε custom roms. Αλλά και πάλι για να περάσει άλλο rom πρέπει είτε να έχεις πάρει backup αυτό που έχει ή να το έχεις σαν εγκαταστάσιμο αρχείο Image π.χ.γιατί αν γίνει λαλακία πρέπει να μπορείς να γυρίσεις στην αρχική rom για εγγύηση. Απαραίτητο για τα παραπάνω είναι να έχουμε root και recovery.

 

Μιας και ανέφερα την εγγύηση....Είμαι σε δίλημμα ή να πάρω αυτό ή ένα κινεζικο. Π.χ. έχω δει τo Pipo S2 8" από άλλο thread στις προσφορές που βγαίνει είτε στα 90 είτε στα 110 ευρώ ανάλογα με το αν θα είναι απλό registered ταχυδρομείο ή EMS. Οι διαφορές που με ενδιαφέρουν είναι κυρίως η μπαταρία που έχει το Pipo 5.000MAh σε σχέση με αυτό που είναι 4.000. Επισης το ότι το Pipo ειναι 16Gb και αυτό 4Gb δεν με πολυαπασχολεί. Το θέμα είναι ότι εχω καεί με κανα δυο κινεζιές στο παρελθόν και ποτε δεν μπορεί να είσαι σιγουρος για το τι θα βγάλει.

Αυτή τη φορά λεω να το παίξω safe και να πάρω αυτό. Το eshop εαν βγάλει βλάβη σε π.χ. 1 χρόνο πως θα με καλύψει αφού δεν υπάρχει εδω αντιπροσωπία? (θα το ρωτήσω βέβαια και όταν παω από εκει να το πάρω).

Από την άλλη το ότι δεν υπάρχουν πολλές custom rom θα είναι και ηρεμία γιατι δεν θα έχω το βάλε βγάλε rom να δω πια είναι πιο καλή πιο γρήγορη και λοιπά. Στο youtube που είδα κατι quicki και παίζαν οκ. Επίσης είδα ότι το 10άρι έδινε 11600 στο antutu που κυμαίνεται στα αναμενόμενα για τον rockchip rk 3066.

Με τα παραπάνω προσπαθω να καταλήξω σε αυτό ή σε ένα αντίστοιχο κινεζικο απο κινεζομάγαζο.

Ας πει και κανενας άλλος καμμία γνώμη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο έχει καλά specs και σχετικά καλή τιμή.

 

Γνώμη μου πάντα επειδή και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ιδιαίτερα ευχαριστημένος από διάφορα κινέζικα στο παρελθόν θα πήγαινα στο Apollo. Κι αυτό το λέω γιατί από eshop παλιότερα πήρα πχ το Coby Kyros 7022, GoClever to 10άρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από μπαταρία και από λειτουργία.

 

Τώρα αυτά στην τιμή που έχει το Apollo. Πιο ακριβό αν ήταν το συζητάγαμε να πάμε με κλειστά μάτια όπως για το Pipo ή το Ainol τα επίσης έχω και είναι super.

 

Αυτά φιλικά και πάντα σε προσωπικό θέμα... :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κρίμα που δεν έχει (ούτε αυτό) GPS. Επίσης δεν λένε τίποτα για ελληνικό μενού. Ενα άλλο μοντέλο 74€ που ήχαν φέρει την προηγούμενη Κυριακή δεν είχε ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο έπρεπε να βαλεις μονος σου. Για την μπαταρία δεν δίνει στοιχεία επίσης. Πολύ σημαντικό μείον. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ψάχνω εγώ τον κλώνο που αντιστοιχεί να βγάλω συμπεράσματα για την μπαταρία. Και αν εμείς παίρνουμε διαφορετικό variant με μικρότερη μπαταρία που το ξέρω? Θα μου πείς αν σου έλεγε ο κινέζος ότι η μπαταρία είναι 4000 σημαίνει ότι είναι κοιόλας?

 

Είναι καλό που δεν έχει κινέζικη εγγύηση αλλα eshop, αλλα και για το eshop ακούγονται διάφορα αν θα υπάρχει σε δύο χρόνια. Αυτό βέβαια το ακούω χρόνια και ακόμα εκεί είναι.

 

Τες πα, δεν είναι κακή περίπτωση εκ πρώτης όψεως για έναν που δεν θέλει να δώσει πολλά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν specs είναι καλό σε σχέση με ότι έχει φέρει το eshop παλιότερα .

Η οθόνη πάντως δεν λέει τπτ για IPS και μάλλον δεν είναι , μπαταρία όντως λεει 4.000 mah δηλ μέτρια και μάλλον δεν θα έχει custom Roms , ωστε να λύνουν τυχών προβλήματα . Επίσης μόνο 4 Gb μνήμη εσωτερική . Νομίζω για κάποιον που δεν θέλει και πολλά πολλά είναι ικανοποιητικό , θα έχει και εγγύηση .

Από την άλλη εαν ενα tablet δεν έχει καλή οθόνη και καλή μπαταρία αλλά και support είναι ημιτελές για μένα . Για τα λεφτά του είναι καλό εφόσον το φέρουν .... φέτος . Πιστεύω οτί για αυτούς που αρέσκονται στο σκάλιγμα δεν θα είναι καλό και θα προτιμήσουν κάτι σε Ainol novo , έχουν πολύ πιο αξιόλογα μοντέλα

σε παρόμοια λεφτά . Δύσκολη επιλογή πάντως και καλό είναι να υπάρχουν επιλογές για όλα τα γούστα .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολύ καλή τιμή για Ελλάντα και μάλιστα με RK3066, 1GB ram και 1024χ768 (επιτέλους ξεφύγαμε από το 800χ600 στο Ελλάντα). Άντε με το καλό να δούμε και IPS panels.Ποιοτικά δεν ξέρουμε βέβαια τι λέει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...