Προς το περιεχόμενο

ZTE Grand S: Το λεπτότερο Full HD smartphone


Skylined

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ομολογουμένως η ΖΤΕ ξεπέρασε τον εαυτό της με το υπέρλεπτο Nubia Z5 το οποίο στα 7.5 χιλιοστά έχει ίδιο προφίλ με το iPhone 5 και βάρος που θα ζήλευαν πολύ μικρότερα μοντέλα. Απ' ότι φαίνεται όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την κινέζικη εταιρία η οποία στην προσεχή CES αναμένεται να παρουσιάσει και ένα ακόμα κορυφαίο μοντέλο στις πέντε ίντσες με Full HD ανάλυση, φυσικά, το οποίο θα είναι 0.6 χιλιοστά λεπτότερο από το "παχύ" αδερφάκι του.

 

Στην πρόσφατη ανακοίνωση γίνεται επίσης αναφορά σε κάμερα 13 megapixel η οποία ευθύνεται για ένα μικρό εξόγκωμα στο πίσω μέρος. Ενώ προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση για τα αναμενόμενα χαρακτηριστικά δηλαδή Snapdragon S4 Pro SOC με 2GB RAM η ZTE άφησε σαφείς υπαινιγμούς ότι η τιμολόγηση θα είναι επιθετική στο αντίστοιχο των 449 δολαρίων για την εγχώρια αγορά.

ztegrands24.jpgztegrands11.jpg

Link.png Site: http://www.engadget.com/2012/12/27/zte-grand-s-should-be-just-6-9mm-inches-thick-wield-13mp-camera'>http://www.engadget.com/2012/12/27/zte-grand-s-should-be-just-6-9mm-inches-thick-wield-13mp-camera">http://www.engadget.com/2012/12/27/zte-grand-s-should-be-just-6-9mm-inches-thick-wield-13mp-camera[/url]']engadget.com

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...