Voodooman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Ο δίσκος στο κατεβαστήρι μου (seagate baracuda 160 GB - ST3160815AS) κάνει αρκετή φασαρία. Μέχρι τώρα δεν το είχα προσέξει, αλλά τώρα με την αλλαγή τροφοδοτικού έφτασε να είναι το πιο φασαριόζικο εξάρτημα εκεί μέσα. Κάνει ένα συνεχή ήχο, όχι τα γνωστά τακ-τακ που δείχνουν ότι πάει για θάνατο. Ο ήχος δεν φαίνεται να έχει να κάνει με το αν διαβάζει/γράφει, δεν είναι ο βασικός τους συστήματος. Όταν τον ξεπριζώσω από το τροφοδοτικό, φυσικά σταματάει η φασαρία. Δυστυχώς δεν μπορώ να πω αν ανέκαθεν έκανε τόση φασαρία ή αν τώρα τελευταία άρχισε. Τώρα, για το πόσο έντονος είναι ο ήχος, για να σας δώσω να καταλάβετε, σε ένα απόλυτα ήσυχο δωμάτιο το βράδυ μπορείς να τον ακούσεις από τα δύο μέτρα περίπου. Δεν νομίζω να είναι θέμα σταθεροποίησης, τον έχω βιδωμένο με 4 βίδες, ενώ τον έχω δοκιμάσει και με δύο, τρεις, καθώς και σε άλλες θέσεις μέσα στο κουτί. Τελικά όλοι οι μηχανικοί δίσκοι κάνουν φασαρία και τώρα μου έτυχε να το προσέξω ή ο συγκεκριμένος έχει κάποιο πρόβλημα;
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κοιτα ολοι οι μηχανικοι κανουν φασαρια , απλα 2 μετρα και με ολα τα φαν να λειτουργουν λιγο περιερχο μου φαινεται . Του κανεις ενα ελενχο
Voodooman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει και τίποτα φοβερά fans το κουτί μέσα, μόνο του τροφοδοτικού και της CPU, τα οποία είναι σχεδόν απόλυτα αθόρυβα, για να τα ακούσω πρέπει να ανοίξω το κουτί και να κολλήσω σχεδόν το αυτί μου πάνω τους. Τώρα που το ξαναέλεγξα, ο σκληρός κάνει έναν ήχο πραγματικά σαν να έχει 8άρι ανεμιστηράκι μέσα του...
codesix Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δέν έχει να κάνει με την σταθερότητα του δίσκου.. Αλλα εφόσον είναι κατεβαστήρι γιατί δεν τον αλλάζεις με κάποιον μεγαλύτερο ? Θα σου πρότεινα (ανάλογα με τα οικονομικά σου πάντα) έναν στα 500GB. Έτσι αργότερα μπορείς να το χρησιμοποείς και σαν NAS >>?? Θα σου πρότεινα τους εξής : Western Digital 500GB Caviar Blue SATA III Western Digital 1TB Caviar Blue SATA III
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κατσε ρε φιλε να τον σωσουμε παμε... μπορεις να τον ηχογραφησεις?
Voodooman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Επειδή είναι κατεβαστήρι (άρα φτιαγμένο από ό,τι μάζεψα και λίγες, φτηνές αγορές όταν ήταν απαραίτητο) θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν είναι να αγοράσω κάτι. Άσε που δεν κατεβάζω και συνέχεια, ούτε 50GB δεν δεσμεύω για αυτήν την δουλειά. Λες ότι είναι φυσιολογικός ο θόρυβος και ότι τον είχε εξαρχής ή ότι άρχισε να κάνει φασαρία λόγω ηλικίας (έχει κλείσει τα 4 χρόνια); ΥΓ, τώρα που το σκέφτομαι, άδικα τον χαρακτήρισα "κατεβαστήρι" τον καημένο, ουσιαστικά είναι το βασικό μου PC, εκτός από τις πραγματικά βαριές δουλειές που τις κάνω με το "καλό" PC. Θα κάνω μία απόπειρα εγγραφής. Λοιπόν, αγνοήστε τον μπέμπη στην αρχή. Αυτό το βουητό που ακούτε είναι ο ήχος του σκληρού. Ηχογραφήθηκε με το κινητό κολλημένο στο κουτί του PC.
gamer hd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 μια χαρα εισαι , νομιζω οτι ο σκλρηρος σου ειναι μωρο ακομα ολο τον ακουγα να μιλαει σαν μωρο
Voodooman Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Λέγε ρε αστειάτορα, είναι φυσιολογικός ήχος σκληρού αυτός;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 φυσιολογικός ακούγεται φίλε μου, χωρίς περίεργα. απλά είναι θορυβώδης.
gamer hd Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 φυσιολογικος ειναι ρε (το ειπα στο μια χαρα ειναι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα