Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!!! γνωρίζετε αν το lightinthebox είναι αξιόπιστο και αν έχει ασφαλή μέθοδο αποστολής των δεμάτων?

γεια :)

εγώ έχω κάνει 2 ή 3 παραγγελίες. Πέρσι και πρόπερσι όμως. Όλες φτάσανε σχετικά γρήγορα /λέμε για αυτά τα χρόνια/ - περίπου σε 20-22 ημέρες. Καλά συσκευασμένα /σε μία είχα πίνακα ζωγραφικής/, χωρίς τέλη και καθηστέρηση απο τελωνείο. Τη μέθοδο αποστολής τη διάλεξα standart, χωρίς επιπλέον πληρωμή /το tracking το εμφάνιζε κανονικά, με λεπτομέριες/.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το δέμα μου, είναι μια εξάτμιση 190€ μαζί με μεταφορικά. Πόσο περίπου θα πάει το κοστούμι;

Το δέμα μου, είναι μια εξάτμιση 190€ μαζί με μεταφορικά. Πόσο περίπου θα πάει το κοστούμι;

Δημοσ.

Γελάω με το tracking του LightInTheBox. Δεν είναι παραγγελία που με βιάζει, ένα usb hub που το έστειλαν με απλό συστημένο.

Από Κίνα έφτασε Ελλάδα σε μία εβδομάδα. Από εκεί και πέρα:

2017-11-13 00:43

Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently.  :-D

2017-11-13 00:43

GREECE, 【GREECE】 Arrived at the destination country

2017-11-12 10:29

GREECE, 【GREECE】 Departed from local distribution center

2017-11-12 10:29

2017-11-11 08:35

GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center

2017-11-11 08:35

Γρήγορα φαίνεται να προχωράει όμως. Θα δούμε.

Από την άλλη, μία παραγγελία από Banggood, επίσης ασήμαντη, μία smart λάμπα, η τύχη της αγνοείται.

Se poses mere ftase an ftase?

Egw exw to exis status apo MiniInTheBox paraggelia:

2017-12-10 14:35

GREECE, 【GREECE】 Departed from local distribution center

2017-12-10 14:35

Greece, 【Greece】 The shipment is being forwarded, please wait patiently.

2017-12-09 10:27

GREECE, 【GREECE】 Arrived at the local distribution center

2017-12-09 10:27

2017-12-05 01:34

Greece, 【Greece】 Shipment arrive at Greece distribution center

2017-12-05 01:34

2017-12-04 16:56

HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment transiting to next station

2017-12-04 15:50

HONG KONG, 【HONG KONG】 Shipment arrive at HONG KONG distribution center

2017-12-04 05:58

SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station

2017-12-04 05:11

CHINA, 【CHINA】 Shipment ready for leaving the warehouse.

2017-12-04 05:11

SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment arrive at SHENZHEN CITY distribution center

2017-12-04 02:43

CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse.

2017-12-03 22:24

SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 Shipment transiting to next station

2017-12-03 20:57

CHINA, 【CHINA】 Shipment arrive at the warehouse.

2017-12-03 20:32

SHENZHEN CITY, 【SHENZHEN CITY】 S.F. Express has picked up the shipment

2017-12-03 11:34

Order information saved.

Eyxaristw!

Δημοσ.

σου εχω απαντησει σε παλιοτερο ίδιο μηνυμα σου.

Γενικά για να ξέρεις

Συνολο cif 22-149 ευρω πληρώνεις 24%φπα +15 ευρω

Συνολο ciff 150-500 ευρω plhr;vneiw 24%fpa +20 ευρω

Κάνε τώρα τα μαθηματικά

Δημοσ.

σου εχω απαντησει σε παλιοτερο ίδιο μηνυμα σου.

Γενικά για να ξέρεις

Συνολο cif 22-149 ευρω πληρώνεις 24%φπα +15 ευρω

Συνολο ciff 150-500 ευρω plhr;vneiw 24%fpa +20 ευρω

Κάνε τώρα τα μαθηματικά

για ποσα ανω των 150€ μπαινουν και δασμοι(2%-3% περιπου)
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω 2 ρολόγια από gearbest που το ένα στοιχίζει 16,15 και το άλλο 19,55 ευρώ. Διάβασα στο φόρουμ ότι καλύτερη μέθοδος αποστολής είναι με Belgium Registered ισχύει? Αν σταλούν έτσι μαζί με τα μεταφορικά το κόστος ανέρχεται σε 18,59 και 21,99 ευρώ. Αυτό ότι κάτω από 22 ευρώ δεν περνάνε τελωνείο καθόλου ισχύει? Να κάνω την αγορά ξεχωριστά για το καθένα ώστε να μην σταλούν μαζί? Το τελωνείο θα δεχτεί πχ το 21,99 που θα δεί ή μπορεί να σκεφτεί ότι δηλώθηκε ποσό μικρότερο και να επιβάλει χαράτσι? Πρέπει να γράψω στον κινέζο κάτι σαν οδηγία?

Και τέλος με Belgium Registered για να μη χαθεί το δέμα είμαστε οκ? Θα έχω κανονικά traking number σωστά?

Πολλές οι ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά αγορά από gearbest. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα. Θέλω να παραγγείλω 2 ρολόγια από gearbest που το ένα στοιχίζει 16,15 και το άλλο 19,55 ευρώ. Διάβασα στο φόρουμ ότι καλύτερη μέθοδος αποστολής είναι με Belgium Registered ισχύει? Αν σταλούν έτσι μαζί με τα μεταφορικά το κόστος ανέρχεται σε 18,59 και 21,99 ευρώ. Αυτό ότι κάτω από 22 ευρώ δεν περνάνε τελωνείο καθόλου ισχύει? Να κάνω την αγορά ξεχωριστά για το καθένα ώστε να μην σταλούν μαζί? Το τελωνείο θα δεχτεί πχ το 21,99 που θα δεί ή μπορεί να σκεφτεί ότι δηλώθηκε ποσό μικρότερο και να επιβάλει χαράτσι? Πρέπει να γράψω στον κινέζο κάτι σαν οδηγία?

Και τέλος με Belgium Registered για να μη χαθεί το δέμα είμαστε οκ? Θα έχω κανονικά traking number σωστά?

Πολλές οι ερωτήσεις αλλά πρώτη φορά αγορά από gearbest. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διάβασε τις 10-15 τελευταίες σελίδες του νήματος και αν εχεις ακομα ερωτήσεις, εδώ ειμαστε

Δημοσ.

Έχω 5 παραγγελίες από banggood με Priority Air Mail και παλιότερες 11/11/2017 και 22/11/2017 και δεν έχω παραλάβει τίποτα ακόμα. Στην πρώτη δεν ισχύει το tracking number (βγάζει "Not Found"). Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπαν ή να μου επιστρέψουν τα χρήματα ή να ξαναστείλουν την παραγγελία. Η δεύτερη έχει κολλήσει στο "NETHERLANDS SEND ITEM ABROAD" από 1/12/2017 και η Expected delivery date είναι 2017-12-07. Θα πρέπει να ανησυχώ και γι αυτή; Γενικά έχετε και άλλοι θέματα αυτόν τον καιρό με banggood και Priority Air Mail παραγγελίες;

Δημοσ.

ξερει κανεις τι γινεται στο ΚΔ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ? μου εχουν κολησει 2 δεματα αρκετες μερες σε κατασταση εκφορτωση απο μεταφορικο μεσο ,αφου περασαν τελωνειο αθηνα και ειταν να μεταφερθουν στο ΜΔ κατερινης ,που αυτο γινεται σε μια νυχτα ?

Δημοσ.

Africa Twin, Εγώ απο 15/11 και μετά παρέλαβα 4 παραγγελίες κανονικά απο το συγκεκριμενο σάιτ κ τρόπο αποστολής.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Είμαι στο Ναύπλιο και το ταχυδρομείο εδώ (όπως παντού, ιδιαίτερα στην επαρχία φαντάζομαι) είναι τα ζώα μου αργά...

Αναγκαστικά θα περιμένω...

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να αφήνουν δέματα τώρα τελευταία για να ξεμπουκωσει το θέμα,γιατί περιμένω πολλά εδώ και καιρό και όλως τυχαίος τις τελευταίες 3-4 μέρες μου έρχονται αβερτα κάθε μέρα πράγματα.

Δημοσ.

ρε παιδια πωςς γινετα εγω για ενα smartwatch κινας αξιας 18 ευρω να πληρωσα 25 ευρω τελωνειο;;πλακα μου κανουν;; τι γινεται;;;;

Κακώς τόσο το εκτίμησαν. 18 ευρώ το σύνολο ή είχες και μεταφορικά; Αναδασμολόγηση ζήτησες (να κάνεις αίτηση και να τους στείλεις αποδεικτικά πληρωμής);

Δημοσ.

ρε παιδια πωςς γινετα εγω για ενα smartwatch κινας αξιας 18 ευρω να πληρωσα 25 ευρω τελωνειο;;πλακα μου κανουν;; τι γινεται;;;;

Τόσο στο κοστολόγησε ο τελώνης ;)

Γ αυτό εδωσες τέτοιο ποσό.

Κάνε αίτηση αναδασμολογησης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...