Προς το περιεχόμενο

Vodafone: Samsung Galaxy mini 2 και σύστημα πλοήγησης MLS Destinator μόνο 89€


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Αποκλειστικά στα καταστήματα Vodafone, όλοι μπορούν να επωφεληθούν από μία μοναδική προσφορά και να αποκτήσουν το αγαπημένο τους smartphone και σύστημα πλοήγησης, σε τιμή έκπληξη!

 

Από σήμερα, το Samsung Galaxy mini 2, μία από τις πιο δημοφιλείς συσκευές και το εκπληκτικό σύστημα πλοήγησης MLS Destinator, συνολικής αξίας 189€, διατίθενται 100€ φθηνότερα, στη μοναδική τιμή των 89€.

 

Το Samsung Galaxy mini 2 με μοντέρνο design διαθέτει λειτουργικό Android 2.3 Gingerbread, επεξεργαστή 800 MHz, οθόνη 3,2΄΄ και  εσωτερική μνήμη 4 GB και παρέχει στο  χρήστη τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης πλοήγησης στο διαδίκτυο, στα social networks αλλά και πρόσβαση σε χιλιάδες εφαρμογές. Σε συνδυασμό, με το κορυφαίο σύστημα πλοήγησης για οδηγούς και πεζούς MLS Destinator και τη μοναδική τιμή προσφοράς 89€, η Vodafone δίνει σε όλους την δυνατότητα να προσφέρουν ένα μοναδικό δώρο στον εαυτό τους ή στους φίλους τους, σε μια τιμή που πραγματικά σκeasy!

 

Όσοι θέλουν να επωφεληθούν από αυτή τη μοναδική προσφορά μπορούν να επισκεφτούν από σήμερα ένα κατάστημα Vodafone ή το vodafone.gr

 

post-1-0-10875700-1360928308_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.insomnia.gr/topic/476218-samsung-galaxy-mini-2-mls-destinator-%CF%83%CF%84%CE%B1-89%E2%82%AC-%CE%B1%CF%80%CE%BF-vodafone/

 

εδω συζητειται απο προχτες, οπου θα βρειτε κ αλλες λεπτομερειες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...