Προς το περιεχόμενο

Επιλογή σκληρού δίσκου για το λογισμικό...


nikos_studio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια καλησπέρα..

Έχω ένα pc (βλέπε υπογραφή) και θέλω να πάρω εναν σκληρό για να βάλω τα windows 7 και να κρατήσω αυτόν που έχω ήδη για backup...

Τα λεφτά που έχω είναι 100€ Αξίζει να πάρω ssd ή να πάρω κάναν καλό με 1ΤΒ.

Το μόνο που θέλω είναι να είναι γρήγορος και ΑΝ γινεται αθόρυβος...

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2506637/Samsung-840-Series-120GB-2-5-inch-SSD.html ή αυτόν http://www.skroutz.gr/s/2591228/Kingston-SSDNow-V300-120GB-w-Adapter.html

Μην βλέπεις διαφορές σε ταχύτητες ανάγνωσης/γραφής, σε καθημερινή χρηση δεν θα δεις διαφορά. Από εκει και πέρα βλέπεις και παίρνεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορείς να μου πεις με ποια κριτήρια διαλεξες τους συγκεκριμένους? γιατι δεν εχω ιδέα απο τους σσδ και θέλω ναψάξω κι εγώ κάνα 2-3.

Αν δεν παίζει ρόλο η ταχύτητα ανάγ/γραφ τότε τι παίζει??



http://www.skroutz.gr/s/2318780/Kingston-SSDNow-V-200-Drive-120GB-w-Adapter.html
Αυτός δεν είναι καλύτερος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τους διάλεξα γιατί είναι οι καλύτεροι που μπορείς να πάρεις με 100 ευρω περιπου και ειναι γρηγοροι, οι controller που πλαισιώνουν είναι της samsung για τον samsung (που μπορει να γινει καλυτερος με firmware update της Samsung) ενω ο Kingston εχει sandforce που δεν μπορει να γινει καλυτερος γιατι μεχρι εκεινες τις ταχυτητες παιζουν οι sandforce. Επισης να κοιτας τα iops (δηλαδη τυχαια αναγνωση/εγγραφή), γιατί εκεινο είναι που μετράει σε έναν τέτοιο δίσκο και αυτό είναι που σε βοηθάει καθημερινά (όχι τόσο δηλαδή η μεγαλύτερη ταχύτητα ανάγνωσης/εγγραφής). Και οι δυο ειναι καινουργιοι σκληροι ενω ο V+200 που λες ειναι παλιο μοντελο και δεν ειναι πολυ φτηνος για να τον προτιμησεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια.. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.. Μάλλων θα προτιμήσω τον Kingston γιατί με βολεύει κιόλας να τον πάρω από VisionStudio.. Να κάνω και μιά ακομα ερώτηση.. επιδεί θα βάλω προγράμματα όπως το photoshop και το premier και γενικά θα τον γεμίσω αρκετά με προγράμματα.. Πειράζει καποια παιχνίδια όπως το lol ας πούμε να τα κάνω εγκατάσταση στον άλλον δίσκο που θα έχω? για να μου μείνει αρκετός ελεύθερος χώρος στον ssd?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...